Számtalan előnnyel jár, ha rendszeresen eszünk levest!
A tél egyik legfontosabb tápláléka a leves, melegen tart, táplál, telít.

10+1 előny, hogy miért érdemes rendszeresen levest enni

  1. Ízletes, sokféle ízben elkészíthető.
  2. Könnyű elkészíteni.
  3. Kevés alapanyagra van szükség az elkészítéséhez.
  4. Tele van vitaminokkal és ásványianyagokkal.
  5. Ha levessel indítjuk az étkezést, akkor a leves telítő hatása miatt a másodikból kevesebbet fogunk enni.
  6. Egy tartalmas, gazdag levessel akár egy teljes étkezést is kiválthatunk, például ehetünk reggelire vagy vacsorára is levest.
  7. A leves segíti az emésztési folyamatainkat is, támogatja a hatékony emésztést, a táplálék útját az emésztőrendszerben.
  8. A rendszeres leves fogyasztás segít abban, hogy elkerüljük a téli súlygyarapodást.
  9. Télen kevesebbet iszunk, ezért a leves egy jó formája annak, hogy elegendő folyadékot juttassunk a szervezetünkbe.
  10. Egy forró, gőzölgő leves jól átmelegít a hűvös téli napokon.
    + 1 télen segít megelőzni a megfázást.

Ez az esemény már befejeződött!
Kérlek tájékozódj az új időpontról a későbbiekben.

A kihívás arról szól, hogy 10 napon keresztül mindennap készíts és egyél levest. Ehetsz levest egy étkezés részeként, vagy egy étkezést is kiválthatsz vele, eheted reggelire vagy vacsorára. Egy nap során legalább egyszer, de akár többször is ehetsz levest.

A Leves kihívásban bárki résztvehet. A részvétel feltétele, hogy 100% növényi és gluténmentes leveseket készíts 10 napon keresztül.

A 10 napos Leves kihívásban szereplő levesek:

  1. nap – Szerecsendiós kókusztejszínes céklakrémleves
  2. nap – Korianderes indiai mungóbabkrémleves
  3. nap – Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal és tökmagolajjal
  4. nap – Frankfurti leves mindenmentesen
  5. nap – Tárkonyos kókusztejszínes karfiolleves
  6. nap – Paradicsomos káposztaleves
  7. nap – Chilis édesburgonya-krémleves rozmaringos sült édesburgonya kockákkal
  8. nap – Szerecsendiós brokkolikrémleves fűszeres gluténmentes pirítóssal és sült répával
  9. nap – Rózsavizes édes sütőtökkrémleves párolt almával
  10. nap – Citrusos lilakáposztakrémleves növényi joghurttal
Marton Melinda

Ha érdekel, hogy mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan egyél? Akkor Neked való a Testtudatos táplálkozás I-II. online tanfolyam.

7,5 óra, 11 db PPT-s videó
11 db MP3 a tanfolyamok hangfelvétele
Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II. E-book a tananyag
Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II. munkafüzet

Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam I-II.

Megnézem a részleteket >>>

Marton Melinda

Marton Melinda

Marton Melinda 4 könyv szerzője: Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Gluténmentes Kisokos, Gluténmentes Ünnepi Receptek. Eddig 6 online tanfolyam szerzője: a Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II, Tudatos ételtársítás szeminárium, Gyakorlati fermentálás tanfolyam, Gluténmentes kenyérsütés, Mindenmentes Mesterkurzus.