Gyakorlati Fermentálás tanfolyam

2018. október 24. este

2018. november 28. este

Mi lesz a tanfolyamon?

A tanfolyamon megtanítalak fermentálni. Készíteni fogsz egy 1,7 l-es fermentált bio vegyes zöldséget (6000 Ft értékben), amit hazavihetsz magaddal. Viszek magammal többféle fermentált zöldséget, amit megkóstolhatsz.

A tanfolyamon szó lesz arról, hogy

  • Mi a fermentálás lényege?
  • Miért érdemes rendszeresen fermentált zöldségeket fogyasztani?
  • Mit mivel érdemes fermentálni?
  • Mindenki részt vesz az ételkészítésben.
  • Hogyan lehet lerövidíteni a fermentálás idejét?
  • Mennyi ideig tartson a fermentálás?
  • Milyen eszközök kellenek a fermentáláshoz?
  • Milyen gyakran és mennyi ideig fogyassz fermentált zöldségeket?
  • Mire figyelj a fermentálás során, hogy biztosan sikered legyen?
  • Mi az amin nem szabad spórolnod?

Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk az ételeket elkészíteni. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.

A tanfolyamon biztosítom a fermentáláshoz az üvegeket, a zöldségeket és az összes szükséges alapanyagot.

Amit mindenképp hozz magaddal

Hozd magaddal a zöldségreszelődet, zöldséggyaludat, amivel otthon fogod folytatni a fermentálást. A tanfolyamon zöldségreszelőt nem tudok biztosítani.

Bónuszok

Megmutatom, hogyan csíráztass olcsón, gyorsan és egyszerűen otthon.
Megtanítom neked, hogyan kovászolj gluténmentesen.
A tanfolyam során készítünk egy gyors vacsorát, amit közösen elfogyasztunk.
Készíteni fogsz egy 1,7 l-es fermentált bio vegyes zöldséget (6000 Ft értékben), amit hazavihetsz magaddal.

Jelentkezem

Mit mondanak a főzőtanfolyamról, azok akik már elvégezték?

„Nagyon-nagyon jó volt, fantasztikus!!! A közvetlenség, nyitottság, segítőkészség, otthonias, baráti légkör, a sok információ és a gyakorlati tapasztalatok átadása tetszett a legjobban! Szeretnék megtanulni szép sorban mindent, ami segít a testtudatos életmód-, táplálkozás áttéréséhez és alkalmazásához. Ajánlani fogom, akinek csak tudom a tanfolyamaitokat!”

Farkas Gabriella

„Szeretem Melinda előadásait! Nagyon hasznos volt a tanfolyam! Ne hagyjátok ki! Fontos, hasznos, értékes mindegyik tanfolyam!”

Györki Mária

„Nagyon nagy szükség van Melinda arra, amit csinálsz! Tényleg nagyon hasznos volt a tanfolyamod, én mindennel elégedett voltam, a tudásoddal és azzal is amit csináltunk. Nagyon hálás vagyok neked, hogy részt vehettem a tanfolyamodon, és máskor is szívesen jövök!”

Éva

„A legjobban a mindenre kiterjedő elemzés, a gyakorlattal, tapasztalattal alátámasztott tanítás tetszett. Nagyon ízletesek voltak a kóstolók! Kiváló! Mindenképpen jöjjenek el, mert itt a gyakorlatban megtanulhatják az ételek elkészítését, ezután otthon már sokkal könnyebben megy!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Melinda természetes közvetlensége tetszett a legjobban. Ha iskolai osztályozás alapján kellene értékelnem, akkor csillagos ötös! Mindenképpen jöjjenek el Melinda bármelyik tanfolyamára, rengeteg újat és hasznosat tanulhatnak az egészséges táplálkozásról.”

Czezner Edina

„Az elméleti és a gyakorlati része a fermentálásnak nagyon tetszett! Nagyon jó volt és nagyon hasznos információkat kaptam! Mindenképp próbálják ki!”

Takács Viola

„A tanfolyam egésze nagyon tetszett! Mind az elméleti, mind a gyakorlati rész. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, a hangulat is nagyon jó volt. Az egészség megőrzése érdekében érdemes belekóstolni új ízekbe, megtanulni a hagyományostól eltérő ételkészítési módokat, zöldségekkel, teljes értékű táplálékokkal gazdagítani az étkezést.”

Zsuzsa

„A legjobb az volt, hogy gyakorlatba is átültettük rögtön a tanultakat! Jól felkészült profi csapat, szuper helyszín, fantasztikus tiszta ízek. Ne hagyjátok ki!”

Klenovics Mónika

„Nagyon tetszett, hogy megismerhettem, hogyan kell fermentálni és milyen összefüggésekre kell odafigyelni ahhoz, hogy jó legyen az emésztésünk, és ezáltal erős legyen az immunrendszerünk. Számomra mindig is fontos volt a tudás alapú egészséggel kapcsolatos minden információ, és ezt itt most megkaptam! Úgy gondolom, hogy már gyermekkorban szükséges lenne az egészségtudatos életmódra megtanítani mindenkit!”

Siklósi Katalin

„Nagyon vártam a pénteket, hogy végre kinyithassam az együtt készített fermentált vegyes zöldséget. Nagyon finom, szeretjük, és persze közben már készítettem mást is. Sörretek hónapos retekkel. Szép halvány rózsaszínű. Már nézni is gyönyörűség. Szeretnék télire káposztát is savanyítani. Nem akarok boltit venni. Kár is lenne olyanért pénzt adni, amiről meggyőződésem,hogy nem épít minket. Oly egyszerű fermentálni. A tudással pedig élni kell, mert miért kaptam, ha nem ezért. Köszönöm a fermentálási tanfolyamot. Mostantól ez a tudás is segíti a mindennapos tudatos életünket, és ahányszor készítem vagy esszük az ilyen módon készített zöldségeinket, eszembe jut a tanfolyamod a sok hasznos tanács, és az a jó hangulat, ami mindig jellemzi az előadásaidat. Köszönök mindent és jó egészséget minden jót kívánok!”

Györki Mária

.

Ki tartja a főzőtanfolyamot?

Marton Melinda
Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás és a Testtudatos életmód című könyvek szerzője (orvos és dietetikus ajánlásával). A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

2018. október 24. (szerda) 18:00-21:00 Gyakorlati fermentálás
2018. november 28. (szerda) 18:00-21:00 Gyakorlati fermentálás

Minden alkalommal lesz egy gyakorlati előadás, közös vacsora 3-4 féle fermentált zöldséggel, minden résztvevő készít egy 1,7 literes bio fermentált zöldséget (6000 Ft értékben), amit hazavisz magával.

Hol lesz?

Budapest, XIII. kerület (Pontos címet jelentkezés után küldök.)

Mennyibe kerül?

A főzőtanfolyam teljes ára: 9.900 Ft /fő / alkalom
mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített ételek költségeit és a nyomtatott anyagokat.

Pár fontos dolog

A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha előre elutalod az 1. részletet: 5.000 Ft /fő / alkalom. A tanfolyamon maximum 10 fő vehet részt, a jelentkezéseket az 1. részlet beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni.

Ha bármilyen ételallergiád, érzékenységed, betegséged van, kérlek jelezd a jelentkezésnél, hogy ahhoz is tudjam igazítani az ételeket.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Jelentkezem