Marton Melinda Gluténmentes Kisokos könyv

Gluténmentes Kisokos Könyv

Marton Melinda

Praktikus tudás a hétköznapokra

Csak e-book változatban kapható!

Megrendelem

Több éves oktatói tapasztalatom során letisztult, hogy melyek a legfontosabb ismeretek, amelyek a gluténmentes diéta gyakorlati megvalósításához szükségesek. Úgy gondolom, hogy a helyesen kivitelezett gluténmentes diéta nemcsak a tüneteket szünteti meg, hanem segít a betegségek megelőzésében, és az egészségmegőrzésben is.

Ez a könyv neked szól, ha

 • ha valamilyen okból gluténmentes diétát folytatsz (gluténérzékenység, búzaallergia, coeliákia)
 • ha a családodban van ilyen betegség, és segítségre van szükséged a gluténmentes diéta alapfogalmainak megértésében
 • ha valamilyen egészségügyi okból gluténmentes diétát folytatsz és szeretnéd jól kivitelezni

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit garantáltan megkapsz tőlem:

 • Mi a glutén, miben fordul elő, mi a keresztszennyezés
 • Mik a gluténérzékenység fokozatai, a betegség tünetei, hogyan lehet vizsgálatokkal kideríteni, hogy érzékeny vagy-e
 • Megismered a tudatos vásárlás legfontosabb szabályait
 • Mi tartozik a gluténmentes diétába, mi számít gluténmentesnek
 • Praktikus tanácsok otthoni ételkészítéshez
 • Praktikus tanácsok az éttermi és közös étkezésekhez
 • Praktikus tanácsok, hogyan készülj társasági eseményekre
 • Részletesen megismered a 9 leggyakoribb gluténmentes gabona alternatívát
 • Mindegyik gluténmentes alternatívához adok tippeket ahhoz, hogyan készítsd el, milyen fűszerek illenek hozzá, és vásárlási tanácsokat

Megrendelem

Olvass bele a könyvbe!

Beleolvaso_Marton_Melinda-Glutenmentes_Kisokos
A bal alsó sarokban lévő nyilakkal tudsz lapozni.

.

Vélemények

“Gratulálok mind ahhoz, amit elértél! Tudom, milyen hosszú utat tettél meg, ez szerintem példaértékű! Nekem nagyon tetszik az a hitelesség, amit képviselsz, és az különösen, hogy ezt ilyen színvonalon teszed! További sok sikert kívánok Neked és hogy továbbra is megmaradjon ez a kitartás, lelkesedés és öröm, és még további sok ötletet és persze rengeteg változásra kész érdeklődőt!”

Molnár Judit

“Köszönöm, hogy számomra és sok útkereső ember számára lehetővé teszed tapasztalatod és tudásod. Kívánok minden szépet és jót neked, amire a lelkednek szüksége van az Önmagad kiteljesedéséhez.”

Fodor Ildikó

“Nagyon tetszett, ahogyan a testtudatos táplálkozás iránti elhívásodat és szenvedélyedet kutatási alapokra helyezted. Számomra ez nagyon hitelessé tette mindazt, amit tanultunk a tanfolyamon. Emellett finom és egészséges ételeket főztünk. Minden kérdésre tudtad a választ a különböző ételekkel és étkezési szokásokkal kapcsolatban. Hihetetlen tudás van benned és egy új, friss perspektívából tanulhattunk a testtudatos táplálkozásról.”

Jakab Judit

“Hihetetlen belső elszántsággal, és tudatossággal teszed a dolgod! Minden szavadból a hozzáértés és a segíteni akarás származik! Felkészült vagy, és tudományosan alátámasztod az érveidet!”

Dr. Pintér Piroska

“Gratulálok az úttörő munkához, és kitartást kívánok a továbbiakban! Sok sikert, amit megérdemelsz!”

Károly Zsófia

.

A szerzőről

Marton Melinda

Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének, és a Társító diéta© megalkotója.  A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód, a Testtudatos táplálkozás tanfolyam, valamint a Gluténmentes Kisokos  című könyvek szerzője (orvos és dietetikus ajánlásával). A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés 1. modul- Kenyerek online főzőtanfolyam és a Tudatos Ételtársítás szeminárium szerzője. A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Okleveles táplálkozási tanácsadó. Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

.

A könyv célja

Több éves oktatói tapasztalatom során letisztult, hogy melyek a legfontosabb ismeretek, amelyek a gluténmentes diéta gyakorlati megvalósításához szükségesek.

A gluténmentes diéta kivitelezéséhez fontos, hogy tisztában legyünk olyan alapfogalmakkal, hogy mi a különbség a búzaallergia, gluténérzékenység és a coeliákia között, mi a glutén, melyek a glutént tartalmazó gabonák, mi a helyzet a zabbal, mi számít gluténmentesnek, mi tartozik a gluténmentes diétába, mire figyeljünk vásárláskor, boltokban és éttermekben, az otthoni ételkészítésnél, milyen gluténmentes alternatívák léteznek, vagy például mi a 9 leggyakoribb gluténmentes „gabona” alternatíva stb.

Minderre azért van szükség, hogy biztosan jól kivitelezzük a diétát és az egészségünket szolgálja. A helyesen kivitelezett gluténmentes diéta nemcsak a tüneteket szünteti meg, hanem segít a betegségek megelőzésében, és az egészségmegőrzésben is. Ebben szeretnék segíteni Neked a könyvemmel.

Szeretettel,

Marton Melinda

a könyv szerzője

.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Melyik csomagot kéred?

Gluténmentes Kisokos
E-book

Marton Melinda Gluténmentes Kisokos e-book

a Gluténmentes Kisokos című e-book

57 oldal
Praktikus tudás a hétköznapokra


3.990 Ft

helyett

2.990 Ft

Elektronikus könyv PDF formátumban.
Bármilyen számítógépen, tablet-en vagy mobilon olvasható

Megrendelem

Gluténmentes Kisokos
E-book + Előadás videó

Marton Melinda Gluténmentes Kisokos e-book + előadás videó

a Gluténmentes Kisokos című e-book

57 oldal
Praktikus tudás a hétköznapokra

Plusz előadás videó:
Hogyan kerüld el a gluténmentes táplálkozás csapdáit?

7.990 Ft

helyett

5.990 Ft

Elektronikus könyv PDF formátumban.
Bármilyen számítógépen, tablet-en vagy mobilon olvasható

Megrendelem