Karácsonyi menü – gluténmentes, tisztán növényi alapanyagokból

Fogadd sok szeretettel az idei Karácsonyi menümet. Sikerült időben összeállítani a menüt és a főpróbát is lefotóznom. Remélem, hogy sok örömödet leled a családodal együtt az elkészített ételekben.

Egy pár gondolat útravalóul az ünnepekre:

“Mert saját szíveden át jön az egyetlen fény, amely helyes megvilágításba helyezi az életet és érthetővé teszi azt számodra. Tanulmányozd az emberek szívét, hogy megérthesd, milyen az a világ, amelyben élsz és amelynek része akarsz lenni. Figyeld a folyton változó és mozgásban lévő életet, amely körülvesz, mert azt az emberek szíve alkotja. (…) Hallgasd az élet dalát” (Mabel Collins)

Marton Melinda

 

 

Narancsos fahéjas aszaltszilva-krémleves
Kattints ide a receptért:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/narancsos-fahejas-aszaltszilva-kremleves/

Karácsonyi pásztorpite
Kattints ide a receptért:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/karacsonyi-pasztorpite/

Pompás csokoládé tortácska – díjnyertes édesség
Kattints ide a receptért:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/pompas-csokolade-tortacska/

Korábbi Karácsonyi menümet itt találod:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/karacsonyi-menu-glutenmentes-tisztan-novenyi-alapanyagokbol/

A receptet szerzői jog védi. A recept üzleti célú felhasználása kizárólag a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles. Ha a receptet szeretnéd megosztani a saját blogodon, vagy Facebook oldaladon, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. A receptet csak változatlan formában, és erre az oldalra mutató kattintható linkkel lehet megosztani.

További 116 gluténmentes teljes értékű növényi recept található a Testtudatos Táplálkozás könyvemben, és több mint 70 recept található az orvos és dietetikus által ajánlott két hetes gluténmentes növényi étrendet tartalmazó Testtudatos Életmód könyvemben.

Marton Melinda

Marton Melinda

Okleveles táplálkozási tanácsadó, a gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője, négy könyv szerzője.