Karácsonyi menü – gluténmentes, tisztán növényi alapanyagokból

Fogadd sok szeretettel az idei Karácsonyi menümet. Sikerült időben összeállítani a menüt és a főpróbát is lefotóznom. Remélem, hogy sok örömödet leled a családodal együtt az elkészített ételekben.

Egy pár gondolat útravalóul az ünnepekre:

“Mert saját szíveden át jön az egyetlen fény, amely helyes megvilágításba helyezi az életet és érthetővé teszi azt számodra. Tanulmányozd az emberek szívét, hogy megérthesd, milyen az a világ, amelyben élsz és amelynek része akarsz lenni. Figyeld a folyton változó és mozgásban lévő életet, amely körülvesz, mert azt az emberek szíve alkotja. (…) Hallgasd az élet dalát” (Mabel Collins)

Marton Melinda

 

 

Narancsos fahéjas aszaltszilva-krémleves
Kattints ide a receptért:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/narancsos-fahejas-aszaltszilva-kremleves/

Karácsonyi pásztorpite
Kattints ide a receptért:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/karacsonyi-pasztorpite/

Pompás csokoládé tortácska – díjnyertes édesség
Kattints ide a receptért:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/pompas-csokolade-tortacska/

Korábbi Karácsonyi menümet itt találod:
http://testtudatos-taplalkozas.hu/karacsonyi-menu-glutenmentes-tisztan-novenyi-alapanyagokbol/

A receptet szerzői jog védi. A recept üzleti célú felhasználása kizárólag a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles. Ha a receptet szeretnéd megosztani a saját blogodon, vagy Facebook oldaladon, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. A receptet csak változatlan formában, és erre az oldalra mutató kattintható linkkel lehet megosztani.

További 116 gluténmentes teljes értékű növényi recept található a Testtudatos Táplálkozás könyvemben, és több mint 70 recept található az orvos és dietetikus által ajánlott két hetes gluténmentes növényi étrendet tartalmazó Testtudatos Életmód könyvemben.

Marton Melinda

Marton Melinda

Marton Melinda 4 könyv szerzője: Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Testtudatos táplálkozás tanfolyam, Gluténmentes Kisokos.