Karácsonyi menü – gluténmentes, tisztán növényi alapanyagokból

Az elmúlt évek során alakult ki nálunk ez a nagyszerű karácsonyi menüsor, gluténmentes, teljes értékű 100% növényi alapanyagokból. Több év tapasztalata és rengeteg kísérletezés által fejlődött: kókusztejszínes gesztenyekrémleves, édesburgonya saláta veganézzel és aszalt paradicsomos diós lencsevagdalttal. Ezzel a menüsorral és receptekkel szeretnék Neked Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánni.

Kókusztejszínes gesztenyekrémleves

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/kokusztejszines-gesztenyekremleves/

Édesburgonya saláta veganézzel

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/edesburgonya-salata-veganezzel/

Aszalt paradicsomos diós lencsevagdalt

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/aszaltparadicsomos-bazsalikomos-dios-lencsevagdalt/

“Joghurtos” blansírozott édeskömény-saláta aszalt paradicsommal

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/joghurtos-blansirozott-edeskomenysalata/

Sok szeretettel,

Marton Melinda