Az elmúlt évek során alakult ki nálunk ez a nagyszerű karácsonyi menüsor, gluténmentes, teljes értékű 100% növényi alapanyagokból. Több év tapasztalata és rengeteg kísérletezés által fejlődött: kókusztejszínes gesztenyekrémleves, édesburgonya saláta veganézzel és aszalt paradicsomos diós lencsevagdalttal. Ezzel a menüsorral és receptekkel szeretnék Neked Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánni.

Kókusztejszínes gesztenyekrémleves

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/kokusztejszines-gesztenyekremleves/

Édesburgonya saláta veganézzel

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/edesburgonya-salata-veganezzel/

Aszalt paradicsomos diós lencsevagdalt

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/aszaltparadicsomos-bazsalikomos-dios-lencsevagdalt/

“Joghurtos” blansírozott édeskömény-saláta aszalt paradicsommal

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!

http://testtudatos-taplalkozas.hu/joghurtos-blansirozott-edeskomenysalata/

Sok szeretettel,

Marton Melinda

A receptet szerzői jog védi. A recept üzleti célú felhasználása kizárólag a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles. Ha a receptet szeretnéd megosztani a saját blogodon, vagy Facebook oldaladon, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. A receptet csak változatlan formában, és erre az oldalra mutató kattintható linkkel lehet megosztani.

További 116 gluténmentes teljes értékű növényi recept található a Testtudatos Táplálkozás könyvemben, és több mint 70 recept található az orvos és dietetikus által ajánlott két hetes gluténmentes növényi étrendet tartalmazó Testtudatos Életmód könyvemben.

Marton Melinda

Marton Melinda

Okleveles táplálkozási tanácsadó, a gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője, három könyv szerzője.