Növényi tej- és tejtermék helyettesítők II. tanfolyam

2017. november 30.

Mi lesz a tanfolyamon?

  • Készítünk kókusz joghurtot, növényi tejszínt, túrót, szeletelhető, dermedő sajtot és gluténmentes zabtejet
  • Mindenki részt vesz az ételkészítésben.
  • Milyen eszközök kellenek a növényi tej- és tejtermék helyettesítők készítéshez?
  • Milyen alapanyagok kellenek a növényi tej- és tejtermék helyettesítők készítéséhez?
  • Melyik alapanyagot mihez érdemes használni?
  • Mi az amin nem szabad spórolnod?

Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk az ételeket elkészíteni. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.

A tanfolyamon biztosítom az összes szükséges alapanyagot. A recepteket minden résztvevő megkapja. A megmaradt ételeket elcsomagoljuk a résztvevőknek.

Bónuszok

A tanfolyamon kedvezményesen 1000 Ft-ért vásárolhatsz növényi tejszűrő zsákot, amivel a növényi tejek készítése gyerekjáték lesz! Tiszta, selymes tejeket tudsz otthoni is könnyedén készíteni.
A tanfolyam során közösen készítünk egy gyors vacsorát, amit közösen elfogyasztunk.

Jelentkezem

Mit mondanak a főzőtanfolyamról, azok akik már elvégezték?

„Összeszedett, jól összeállított tematikája volt. Mindegyik étel finom volt kivétel nélkül. A növényi sajt ízlett a legjobban. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is odafigyel magára és a környezetére, és hajlandó is a dolgok, az ipari termelés mögé látni, és hajlandó a komfortzónából kilépni.”

Máté Rita

„A meggyőződés, a hit és a tudatosság tetszett a legjobban. Fantasztikus élmény volt. A kedvencem a sajt volt. Feltétlen érdemes esélyt adni minden más szemléletnek, mint amiben eddig éltünk. Ez a fejlődés útja! Adj esélyt magadnak!”

Schwarz Ica

„Minden tetszett, nagyon jól volt összeválogatva a menüsor. Hangulatos volt, sokat tanultam belőle, nagyon szimpatikus és felkészült vagy! Ezt a tanfolyamot mindenkinek el kellene végezni, aki kevesebb betegséget akar magának”

Vincze Csilla

„Az eddigi legjobb minőségű alternatív tejkészítési módszerek, amikkel találkoztam! Excellent!”

Ildikó

„Nagyon családias volt a hangulat. Minden érthető volt számomra. Finomak voltak az ételek és új dolgokat ismertem meg. Biztosan jövök még. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egészségesen táplálkozni, és valamilyen ételallergiában szenved”

Gyertyán-Ági Szilvia

„Családias, barátságos légkör, egészséges, minőségi alapanyagok, fantasztikus tej-alternatívák. Nagyon jól felépített, átgondolt tematika, szuper otthon is könnyen elkészíthető receptek. Aki szeretne tudatosan, egészségesen táplálkozni, de fél az új dolgokat , alapanyagokat otthon egyedül kipróbálni Melinda tanfolyamán a helye!”

Judit

„A közvetlenség, az igen alapos tudás, a hozzáértés, a gördülékeny lebonyolítás, a mindenki egyéni igényére való odafigyelés tetszett a legjobban. Feltétlenül jöjjenek el, ha jót akarnak maguknak és meg akarják könnyíteni az egészséges táplálkozás kivitelezését.”

Tóth Éva

„Legjobban az tetszett, hogy nemcsak a recepteket készítettük el, hanem elhangzott az is, hogy mivel helyettesíthetők a különböző alapanyagok. Jó volt, hogy nagyon sok ismeret hangzott el a témával és mással kapcsolatban is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne új ismeretekhez jutni, aki növényi étrenden van, hogy jöjjenek el a tanfolyamra.”

Kálazi Attila

„Tetszett a kötetlen barátságos, oldott hangulat. Nagyon hasznos volt! 100%! Ha fontos vagy magadnak, ne hagyd ki az alkalmat! Ha fontos az egészség számodra, járj el minden tanfolyamra”

Scholtz Róbert

„Az tetszett a legjobban, hogy nagyon sokféle ételt/italt készítettünk. Szuper volt! Jöjjenek bátran, nagyon sokat lehet tanulni a táplálkozásról!”

Szatmári Viktória

.

Ki tartja a főzőtanfolyamot?

Marton Melinda
Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás című receptkönyv (2015) szerzője. A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Mikor 2013-ban elkezdett főzőtanfolyamokat tartani, az elsők közt volt, aki a gluténmentességet tanította. Az első főzőtanfolyama is egy tisztán növényi gluténmentes főzőtanfolyam volt, majd követte az összes többi.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett közel 100 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

2017. november 30. (csütörtök) 18:00 – 21:00

Hol lesz?

Budapest, XIII. kerület (Pontos címet jelentkezés után küldök.)

Mennyibe kerül?

A főzőtanfolyam teljes ára: 9.900 Ft /fő / alkalom
mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített ételek költségeit és a nyomtatott anyagokat.

Pár fontos dolog

A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha előre elutalod az 1. részletet: 5.000 Ft /fő / alkalom. A tanfolyamon maximum 10 fő vehet részt, a jelentkezéseket az 1. részlet beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni.

Ha bármilyen ételallergiád, érzékenységed, betegséged van, kérlek jelezd a jelentkezésnél, hogy ahhoz is tudjam igazítani az ételeket.

Jelentkezem