Epres almás zöldturmix

Az eper a tavasz és a nyár egyik legkedveltebb csemegéje. A tavaszi tisztítókúrák kedvelt alapanyaga. Kitűnő C-vitamin forrás és gazdag szilíciumban. Erősíti a fogakat. Serkenti a máj működését és gátolja a baktériumok szaporodását. Javítja az étvágyat.

2 adag
Elkészítési idő: 10 perc

250 g eper
250 g idared alma
50 g spenót
2 csepp folyékony stevia (ízlés szerint)
300 ml tisztított víz
1 csipet bourbon vanília

A spenótot megmossuk, majd lecsepegtetjük. Az epret és az almát szintén megmossuk. Eltávolítjuk az eper zöld részét és cikkekre vágjuk. Az almának eltávolítjuk a magházát, majd cikkekre vágjuk. Egy kelyhes turmixgépbe belepakoljuk először az epret, majd az almát és végül a spenótot. Hozzáadjuk a vizet, a steviát és egy csipet bourbon vaníliát. Végül 2 perc alatt krémesre turmixoljuk.

További 111 recept a Testtudatos táplálkozás című könyvemben hasznos gyakorlati tippekkel, és elméleti alapokkal együtt.

Kattints ide, és olvass bele a könyvbe!