Marton Melinda

Az egészségmegőrzés és a prevenció (megelőzés) jegyében vállalok tanácsadást. A Táplálkozási tanácsadó képzést 2016-ban végeztem Komsa Ildikó dietetikusnál.
A következő esetben tudok szakmai segítséget nyújtani:

 • Étrendelemzés ételtársítási szempontok alapján
 • Étrendelemzés az érzelmi étkezés szempontjai alapján
 • Teljes értékű növényi táplálkozás
 • Gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás
 • Alapanyagismeret, konkrét alapanyagmárkákkal
 • Beszerzési helyek, boltok, piacok
 • Kíméletes konyhatechnológiai eljárások, konyhai eszközök, márkák
 • Helyettesítési segédlet, mit mivel tudsz helyettesíteni
 • Életmód tippek

Bővebb információt itt találsz rólam.

Munkámról és rólam további véleményekért kattints ide.

Mit tartalmaz az 1 óra tanácsadás?

 • Mielőtt sor kerül a tanácsadásra mindenkitől kérek egy 3 napos étkezési naplót, ehhez előre küldök sablont. Kielemzem az étkezési naplót aszerint, hogy mi az adott probléma és a megfogalmazott cél, különös tekintettel az ételtársításra és az érzelmi étkezésre. Az otthoni elemzésre fordított időm általában 3 óra, amit tartalmaz az 1 órás tanácsadás díja, ezért nem kell külön fizetni.
 • Ezt követően sor kerül az 1 órás Skype tanácsadásra, amely során kiértékelem az adatokat és megbeszéljük, hogy min volna jó változtatni.
 • Végül szoktam javasolni egy kontroll alkalmat, amikor megbeszéljük az eredményeket, tapasztalatokat és ez alapján tovább finomítjuk az étrendet (a kontroll alkalmat most ajándékba adom). Tehát össszességében 5 órát foglalkozom veled, de csak egy órát fizetsz!

A tanácsadás díja: 10.000 Ft/óra
Most a tanácsadás mellé ajándékba jár 1 óra ingyenes kontroll alkalom, amikor megbeszéljük a változtatások eredményeit, és tovább finomítjuk az étrendet.
A tanácsadás Skype-on történik.
Időpont egyeztetés rugalmasan a megrendelés után.

Betegség esetén fordulj dietetikushoz, szakorvoshoz.

Megrendelem

Marton Melinda

táplálkozási tanácsadó

Mit mondanak a tanácsadásról?

„Az ételtársításban, és az étkezés megtervezésében kértem Melinda segítségét. Nagyon meg vagyok elégedve a konzultációval. Melinda felhívja a figyelmet az ételtársítási hibákra, amit elméletben tudok, de a gyakorlatban mégsem tudatosan használom. Remélem a gyakorlatban is előbb utóbb rögződni fog. Így nemcsak a fogyás, de az egészségem is javulni fog.”

Polyóka Marianna

„A tanácsadás alatt bennem úgy állt össze a kép, hogy te a tudásod legjavát adva, a lényeget átadod a témára nyitott emberek számára és kezükbe adsz egy fát. Ez a fa azonban olyan, mint egy téli fa, ami pihen, vagy téli álmát alussza, Benne van minden lehetőség, hogy amikor jön a tavasz mi lesz vele. Elpusztul, vegetál vagy újra beindul a körforgás az élet számára. Felébreszteni csak azok az emberek képesek, akik metszeni, művelni, ápolni szeretnék a növényüket. Csak akkor lesznek a fának rügyei, levelei és termése, ha energiát teszünk bele. Honnan lehet energiát nyerni? Ezzel kezdted a beszélgetést: mozgás, táplálkozás és a légzés. Meg kell tenni az első lépést és utána a másodikat és így tovább… A fám megvan, amit ezúton is köszönök! Lehet ez egy kiindulópont, ahová mindig vissza lehet térni, mert ez nem változik. Viszont ápolni, metszeni gondozni csak és kizárólag én tudom. Ezek egyszer az én ágaim, leveleim, rügyeim lesznek, de addig nagyon sok munka vár rám. Összefoglalva, amiben segítettél: szemlélet és rendszer. Ezúton is köszönök mindent!”

Bácsi Judit

Megrendelem