2017. október 28. Testtudatos Táplálkozás Nap I.

Indulj el velem az úton, és alapjaiban rendbe tesszük a táplálkozásodat! Olyan komplett tudást kapsz, amit képes leszel hosszútávon alkalmazni a saját életedben! Tedd rendbe egyszer s mindenkorra a táplálkozási szokásaidat! Ezután a családodat is sokkal tudatosabban fogod táplálni!

Itt a helyed, ha

 •  te is úgy gondolod, hogy a legtöbb betegség helyes táplálkozással megelőzhető volna
 •  készen állsz arra, hogy változtass a táplálkozási szokásaidon
 •  keresed a kiutat a táplálkozási irányzatok, divatdiéták és fogyókúrák útvesztőjéből

Választ kapsz az egyéni táplálkozás kialakításának 5 legfontosabb kérdésére.

 •  Az ételtársítás 7 legfontosabb szabálya – gyakorlati tippek, hogy mit mivel egyél!
 •  Hogyan kerüld el a gluténmentes táplálkozás csapdáit?
 •  Hányszor egyél naponta? Kétszer? Háromszor? Vagy ötször?
 •  A koplalástól a zabálásig! Mennyit kellene enni valójában?
 •  Hogyan szabadulj meg a rossz táplálkozási szokásaidtól?

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit a nap során garantáltan megkapsz tőlem:

 •  A legfontosabb táplálkozási alapismeretek
 •  Testünk működésének alapvető ciklusai
 •  Az éhség 7 fajtája
 •  A legtöbb energia, és a leghatékonyabb emésztés törvénye
 •  Az ideális ételmennyiség megválasztásának szabálya
 •  Az optimális étkezési időpontok
 •  Az 5 fő ételcsoport
 •  Az ételtársítás 7 aranyszabálya
 •  8+1 hiba az ételtársításban
 •  Az ösztönös étkezéstől a racionális táplálkozásig
 •  A leggyakoribb jó és rossz étkezési szokások
 •  A gluténmentes táplálkozás előnyei és hátrányai
 •  A tudatos vásárlás szabályai

Jelentkezem

Miért jó, ha eljössz?

 •  Mert egy támogató közegben te is gyorsabban fejlődsz
 •  Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik az átlagnál jóval tudatosabbak
 •  Most egy nap alatt a tiéd lehet a tudásom
 •  Mert most bevezető áron, 33% kedvezménnyel részt vehetsz az egésznapos képzésen
 •  Garantálom, hogy egy életre szóló élményben lesz részed

.

Mit mondanak a tanfolyamról azok, akik már elvégezték?

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem! Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az alapanyagok közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Személy szerint az élet ajándékának tekintem azt, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! Nagyon nagyra értékelem azt, ahogyan folyamatosan képzed magad, tanulsz és tanítasz. A tanfolyam nekem a tudatosság ajándékát adta. Ráébresztett, ne féljek a lehetetlennek tűnő feladattól, hanem CSINÁLJAM!!! A megszerzett tudást ültessem át a gyakorlatba, a saját egészségem érdekében. Hálásan köszönöm neked és párodnak a kitartó fáradozást és a jó példát.”

Károly Zsófia

„Végig lekötötte a figyelmemet, pedig hosszú nap volt alapvetően. Nagyon sok hasznos információ hangzott el. Köszönöm! Legyetek testtudatosak!”

Pintér Dóra

„A legjobban a tanfolyam nyitott, barátságos légköre tetszett és Melinda remek felkészültsége. Nagyon jól átgondolt, felépített tematika. Rengeteg hasznos tanács elhangzott. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egészségesen és tudatosan táplálkozni.”

Gáspár Judit

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„A 7 szabály, a kínai szervóra, és az adagok meghatározása tetszett a legjobban. Jól rendszerezett, egyszerűen megfogalmazott, érthető tanfolyam! Menj el egy ilyen tanfolyamra, meglepően sok újdonságot fogsz hallani.”

Ocsovai Zoltán

„Melinda felkészültsége, kedves, elfogadó személyisége tetszett a legjobban. A témák közül pedig az ételtársítás. Bátran vágj neki az étkezési szokásaid átalakításának. Melinda ebben ügyesen segíteni fog!”

Zsuzsa

„A felkészültség, kedves és mégis határozott előadásmód jó hangulat, a helyszín és a mozgás tetszett a legjobban! Sok új dolgot megtanultam! Ha osztályoznom kellene, akkor dícséretes ötöst adnék! Mindent kellő részletességgel átvettünk. Nagyon hasznos volna minél szélesebb körben megismertetni ezt a tudást!”

Mariann

„Amellett, hogy Melinda kiváló előadó, sok újat hallottam, részletes ismereteket adott át, rendszerezte a meglévő tudásom. Gondosan felépített a tematika, világos, követhető. Alapvető tudást ad át, ami sajnos nem „alap” minden háztartásban. Ezt általános iskolában már meg kellene tanítani a gyerekeknek. Nem azért, hogy mindenképp egészségesen táplálkozzanak, de legalább tudják, hogy van választásuk…”

Betti

.

Ki tartja az előadásokat?

Marton Melinda
Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás és a Testtudatos életmód című könyvek szerzője (orvos és dietetikus ajánlásával). A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

2017.10.28. (szombat) 9:00-17:00

Érkezés – Regisztráció 8:45-9:00
Érkezz pontosan, hogy időben el tudjuk kezdeni a rendezvényt!

.

Hol lesz?

1062 Budapest, Andrássy út 98. MagNet Közösségi Ház

Étkezés

12:00-13:00 ebédszünet

Garantált ajándék

Ha most jelentkezel a rendezvényre -33% kedvezménnyel, akkor ajándékba kapod a 3.990 Ft értékű Testtudatos Táplálkozás című könyvem e-book változatát.

Melyik csomagot kéred?

Vedd meg mielőbb a jegyed, mert csak azoknak tudom biztosítani a helyét, akik előre megváltják a jegyüket. A kedvezmény az előzetes online jegyvásárlásra érvényes. A helyszínen már csak az eredeti teljes áron lehet jegyet vásárolni, de ha megtelik a terem, akkor a helyszínen már nem lesz jegyvásárlási lehetőség!

Az E-book a rendezvényen elhangzó előadások írásos anyagát tartalmazza.

Két főtől felfelé -1.000 Ft/fő kedvezmény a belépő árából! (más kedvezménnyel nem összevonható! Utólag nem érvényesíthető!)

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.