Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam II. + Ajándék receptkönyv

5 alkalmas előadás-sorozat kóstolókkal

Vedd meg a Testtudatos Táplálkozás II. tanfolyam bérletet, és ajándékba kapod mellé a Testtudatos Életmód könyvem!

Egyedi kedvezmény 2017. szeptember 19-ig!

Szeptembertől új előadásokkal folytatódik a nagy sikerű Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam!

Itt a lehetőség arra, hogy tudatossá válj a táplálkozásodban!
Tanulással te is képes leszel tenni az egészségedért!
Tudni fogod, hogy mit, miért, mikor és mivel egyél!

Az Új előadások témái

 • A 8+1 leggyakoribb hiba az ételtársításban
 • A vegyes táplálkozás buktatói
 • A tudatos vízfogyasztás szabályai!
 • Étkezz a természettel összhangban!
 • Bűn és büntetés, avagy az érzelmi étkezés veszélyei

Itt a helyed, ha

 • keresed a kiutat az egymásnak ellentmondó táplálkozási irányzatok, divatdiéták és tanácsok útvesztőjéből
 • szeretnéd rendbe tenni a táplálkozásodat az alapoktól kezdve
 • tudni szeretnéd, hogy mit, mivel, mikor, mennyit és hogyan egyél
 • elfogadod, hogy mindannyian egyediek vagyunk, de szeretnéd megismerni az általános táplálkozási alapelveket
 • szeretnéd kialakítani az egyéni táplálkozásodat
 • vállalod a felelősséget a saját testedért

.

Vélemények

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem! Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az alapanyagok közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Személy szerint az élet ajándékának tekintem azt, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! Nagyon nagyra értékelem azt, ahogyan folyamatosan képzed magad, tanulsz és tanítasz. A tanfolyam nekem a tudatosság ajándékát adta. Ráébresztett, ne féljek a lehetetlennek tűnő feladattól, hanem CSINÁLJAM!!! A megszerzett tudást ültessem át a gyakorlatba, a saját egészségem érdekében. Hálásan köszönöm neked és párodnak a kitartó fáradozást és a jó példát.”

Károly Zsófia

„Végig lekötötte a figyelmemet, pedig hosszú nap volt alapvetően. Nagyon sok hasznos információ hangzott el. Köszönöm! Legyetek testtudatosak!”

Pintér Dóra

„A legjobban a tanfolyam nyitott, barátságos légköre tetszett és Melinda remek felkészültsége. Nagyon jól átgondolt, felépített tematika. Rengeteg hasznos tanács elhangzott. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egészségesen és tudatosan táplálkozni.”

Gáspár Judit

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„A 7 szabály, a kínai szervóra, és az adagok meghatározása tetszett a legjobban. Jól rendszerezett, egyszerűen megfogalmazott, érthető tanfolyam! Menj el egy ilyen tanfolyamra, meglepően sok újdonságot fogsz hallani.”

Ocsovai Zoltán

„Melinda felkészültsége, kedves, elfogadó személyisége tetszett a legjobban. A témák közül pedig az ételtársítás. Bátran vágj neki az étkezési szokásaid átalakításának. Melinda ebben ügyesen segíteni fog!”

Zsuzsa

„A felkészültség, kedves és mégis határozott előadásmód jó hangulat, a helyszín és a mozgás tetszett a legjobban! Sok új dolgot megtanultam! Ha osztályoznom kellene, akkor dícséretes ötöst adnék! Mindent kellő részletességgel átvettünk. Nagyon hasznos volna minél szélesebb körben megismertetni ezt a tudást!”

Mariann

„Amellett, hogy Melinda kiváló előadó, sok újat hallottam, részletes ismereteket adott át, rendszerezte a meglévő tudásom. Gondosan felépített a tematika, világos, követhető. Alapvető tudást ad át, ami sajnos nem „alap” minden háztartásban. Ezt általános iskolában már meg kellene tanítani a gyerekeknek. Nem azért, hogy mindenképp egészségesen táplálkozzanak, de legalább tudják, hogy van választásuk…”

Betti

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda tudományos kutató, a Társító Diéta© és a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás című receptkönyv (2015) szerzője. A helyes ételtársítás és a gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Mikor 2013-ban elkezdett főzőtanfolyamokat tartani, az elsők közt volt, aki a gluténmentességet tanította. Az első főzőtanfolyama is egy tisztán növényi gluténmentes főzőtanfolyam volt, majd követte az összes többi.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

Mindig is a fejlődés motiválta, hogy az élet minél több területén tudatossá váljon, és ezt másoknak is lehetővé tegye.

Mottója:

„A helyes táplálkozás létünk összes területén egészséget teremt.”

Colin Campbell, PhD
a Kína-tanulmány szerzője

.

Mikor lesz?

2017.09.19. (kedd) 18:00-19:30 A 8+1 leggyakoribb hiba az ételtársításban
2017.10.17. (kedd) 18:00-19:30 A vegyes táplálkozás buktatói
2017.11.14. (kedd) 18:00-19:30 A tudatos vízfogyasztás szabályai!
2017.12.12. (kedd) 18:00-19:30 Étkezz a természettel összhangban!
2018.01.16. (kedd) 18:00-19:30 Bűn és büntetés, avagy az érzelmi étkezés veszélyei

Bármelyik előadásra becsatlakozhatsz, az előadások egyesével is látogathatók!

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Hol lesz?

1062 Budapest, Andrássy út 98. MagNet Közösségi Ház, Bojtorján terem

Mennyibe kerül?

5 alkalmas bérlet 7.500 Ft helyett, most csak 4.990 Ft/bérlet (csak 998 Ft/előadás)
+ Testtudatos Életmód c. könyv 4.990 Ft helyett, most AJÁNDÉK (2017. szeptember 19-ig)

Az akcióban akkor tudsz részt venni, ha elutalod a bérlet árát szeptember 19-ig!
A könyvet az első alkalmon szeptember 19-én kapod meg. Az ajándékkönyvet csak a tanfolyamon személyesen lehet átvenni. Az akcióban csak az első 45 jelentkező vehet részt!

Ha csak egy előadásra szeretnél jönni, akkor
most bevezető áron 2.000 Ft helyett, csak 1.490 Ft/előadás

 
jelentkezem-uj2