Marton Melinda Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam könyv

Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam Könyv

Marton Melinda

Mit, mivel, mikor, mennyit és hogyan egyél?

Csak a Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam
részeként lehet megvásárolni!

Megrendelem

Indulj el velem az úton olyan komplett tudást kapsz, amit képes leszel hosszútávon alkalmazni a saját életedben! Tedd rendbe egyszer s mindenkorra a táplálkozási szokásaidat!

Ez a könyv neked szól, ha

 •  készen állsz arra, hogy változtass a táplálkozási szokásaidon
 •  keresed a kiutat a táplálkozási irányzatok, divatdiéták és fogyókúrák útvesztőjéből

Választ kapsz az egyéni táplálkozás kialakításának 5 legfontosabb kérdésére.

 •  Az ételtársítás 7 legfontosabb szabálya – gyakorlati tippek, hogy mit mivel egyél!
 •  Hogyan kerüld el a gluténmentes táplálkozás csapdáit?
 •  Hányszor egyél naponta? Kétszer? Háromszor? Vagy ötször?
 •  A koplalástól a zabálásig! Mennyit kellene enni valójában?
 •  Hogyan szabadulj meg a rossz táplálkozási szokásaidtól?

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit garantáltan megkapsz tőlem:

 •  A legfontosabb táplálkozási alapismeretek
 •  A leggyakoribb táplálkozási irányzatok összehasonlító táblázata
 •  Az 5 fő ételcsoport
 •  Az ételtársítás 7 aranyszabálya
 •  8+1 hiba az ételtársításban
 •  A gluténmentes táplálkozás előnyei és hátrányai
 •  A tudatos vásárlás szabályai
 •  A teljes értékű táplálékok – az egész több mint a részek összege!
 •  Testünk működésének alapvető ciklusai
 •  A legtöbb energia, és a leghatékonyabb emésztés törvénye
 •  Az optimális étkezési időpontok
 •  Az ideális ételmennyiség megválasztásának szabálya
 •  Féltányéros szabály
 •  20 perces szabály
 •  Ökölszabály
 •  A legjobb falat
 •  Az éhség 7 fajtája
 •  Az ösztönös étkezéstől a racionális táplálkozásig
 •  A leggyakoribb jó és rossz étkezési szokások
 •  Az érzelmi étkezés négy fajtája

Megrendelem

Olvass bele a könyvbe!

beleolvaso-Testtudatos-taplalkozas-tanfolyam-Marton-Melinda
A bal alsó sarokban lévő nyilakkal tudsz lapozni.

.

Vélemények

“Nagyon nehéz lenne kiemelni, mert az egész nap szuper volt! Amit talán ki tudnék emelni, hogy rendszerben megláthattam a testtudatos táplálkozást, a korábban megszerzett tudás puzzle darabokat most a helyükre tehettem, összeállt a kép. Most jártam itt először, de nem utoljára, az biztos. Melinda tudása, személyisége 5*. Ha sok táplálkozási módot ismersz és már összezavarodtál, s a saját utadat szeretnéd megtalálni, akkor itt a helyed! Köszönöm a mai szuper napot, nagyon sok jó energiát kaptam Tőled! Jó azt érezni és tudni, hogy jó úton vagyok, és vannak útitársaim! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek!”

Kolozsvári Ágnes

“Ez a tanfolyam megnyitott egy kaput, és új gondolkodási utat mutatott meg nekünk a táplálkozással kapcsolatban!”

Andaházy Emese

“Fantasztikusan felépített tanfolyam! Beszélni fogok rólad, hogy nem szabad kihagyni és jöjjenek el előadásaidra, főzőtanfolyamokra!”

Farkas Gabriella

“Az előadások sok mindent helyre tettek a gondolataimban. Az előadó felkészültsége kimagasló volt. Az egészségünk érdekében vegyenek részt a napon! Egyik legjobb döntésem volt hogy elmentem a képzésre az eddigi ismereteim a helyükre kerültek. Mindenképpen végigcsinálom a társító diétát (a 2 hetes étrendet)! Bár már elmondhatom, hogy a képzés óta jobban figyelek az étkezésemre és érzem hogy jobb a közérzetem. Szeretnék továbbra is kapcsolatban maradni Veled mert az a tudásanyag, amit nekünk átadtál csodálatra méltó!”

Kiss Ildikó

“Tudatosan felépített. Időkereteket korrektül betartott nap! Sokat jelentett a helyszín, a résztvevők száma, hogy lehetett személyesen kérdezni. Jöjjenek! Igaza van Melindának, egy bizonyos tudatosság kell hozzá.”

Tóthné Kiss Anikó

“Engem legjobban az érdekelt, hogy hányszor és mikor együnk. A Testtudatos táplálkozás Nap hosszú, tömör, de ennek ellenére is 5*volt! Két éve nem eszek húst, rengeteg dilemmám volt, hogy jól csinálom-e, miben kellene fejlődnöm. Ezekre mind választ kaptam a mai napon!”

Dvorácskó Eszter

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem! Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az alapanyagok közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Személy szerint az élet ajándékának tekintem azt, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! Nagyon nagyra értékelem azt, ahogyan folyamatosan képzed magad, tanulsz és tanítasz. A tanfolyam nekem a tudatosság ajándékát adta. Ráébresztett, ne féljek a lehetetlennek tűnő feladattól, hanem CSINÁLJAM!!! A megszerzett tudást ültessem át a gyakorlatba, a saját egészségem érdekében. Hálásan köszönöm neked és párodnak a kitartó fáradozást és a jó példát.”

Károly Zsófia

„Végig lekötötte a figyelmemet, pedig hosszú nap volt alapvetően. Nagyon sok hasznos információ hangzott el. Köszönöm! Legyetek testtudatosak!”

Pintér Dóra

„A legjobban a tanfolyam nyitott, barátságos légköre tetszett és Melinda remek felkészültsége. Nagyon jól átgondolt, felépített tematika. Rengeteg hasznos tanács elhangzott. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egészségesen és tudatosan táplálkozni.”

Gáspár Judit

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„A 7 szabály, a kínai szervóra, és az adagok meghatározása tetszett a legjobban. Jól rendszerezett, egyszerűen megfogalmazott, érthető tanfolyam! Menj el egy ilyen tanfolyamra, meglepően sok újdonságot fogsz hallani.”

Ocsovai Zoltán

„Melinda felkészültsége, kedves, elfogadó személyisége tetszett a legjobban. A témák közül pedig az ételtársítás. Bátran vágj neki az étkezési szokásaid átalakításának. Melinda ebben ügyesen segíteni fog!”

Zsuzsa

„A felkészültség, kedves és mégis határozott előadásmód jó hangulat, a helyszín és a mozgás tetszett a legjobban! Sok új dolgot megtanultam! Ha osztályoznom kellene, akkor dícséretes ötöst adnék! Mindent kellő részletességgel átvettünk. Nagyon hasznos volna minél szélesebb körben megismertetni ezt a tudást!”

Mariann

„Amellett, hogy Melinda kiváló előadó, sok újat hallottam, részletes ismereteket adott át, rendszerezte a meglévő tudásom. Gondosan felépített a tematika, világos, követhető. Alapvető tudást ad át, ami sajnos nem „alap” minden háztartásban. Ezt általános iskolában már meg kellene tanítani a gyerekeknek. Nem azért, hogy mindenképp egészségesen táplálkozzanak, de legalább tudják, hogy van választásuk…”

Betti

.

A szerzőről

Marton Melinda

Marton Melinda eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód, a Testtudatos táplálkozás tanfolyam, valamint a Gluténmentes Kisokos  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés 1. modul- Kenyerek online főzőtanfolyam és a Tudatos Ételtársítás szeminárium szerzője.

.

A könyv célja

A Testtudatos Táplálkozás tanfolyam célja, hogy megadja a szükséges információkat ahhoz, hogy felismerd a legfontosabb döntési helyzeteket a táplálkozásodban, és tudatosan ki tudd alakítani a saját egyéni táplálkozásod a mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan kérdések mentén a tested működésével összhangban.

A célom, hogy megismerd a választási lehetőségeket, alternatívákat és legfontosabb táplálkozási alapismereteket és megtanuld, hogy hogyan változtasd meg tudatosan a táplálkozási szokásaidat, vállalva a felelősséget a saját testedért. Nem szeretnélek meggyőzni arról, hogy neked mi volna a helyes, és hogyan kellene táplálkoznod, inkább arra szeretnélek biztatni, hogy járj a saját utadon! Vállald a felelősséget a testedért!
2016-ban indítottam el az első 5 részes Testtudatos Táplálkozás tanfolyamot, ami átfogó képet ad a táplálkozás témájában a mit, mivel, mikor, mennyit, és hogyan témakörökben.

Az első tanfolyam annyira jól sikerült, hogy azóta még kétszer megismételtem. 2017-ben pedig egy napossá tettem, hogy a tudást rövidebb idő alatt is meg lehessen szerezni.

A tanfolyamon eddig több mint 100-an vettek részt. Büszke vagyok arra, hogy azok, akik rám találnak és eljönnek a képzéseimre jóval tudatosabbak az átlagnál!

Ezt a könyvet azért írtam meg, hogy a tanfolyam teljes elméleti anyagát innentől kezdve bárki lakóhelyétől függetlenül megismerhesse, vidékiek és külföldön élők egyaránt.

Szeretettel,

Marton Melinda

a könyv szerzője

.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Rendeld meg most!

E-book

Marton Melinda Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam e-book

a Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam című e-book

97 oldal
az egyéni táplálkozás kialakításának
5 legfontosabb kérdése

Elektronikus könyv PDF formátumban.
Bármilyen számítógépen, tablet-en vagy mobilon olvasható

Csak a Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam
részeként lehet megvásárolni!

Testtudatos Táplálkozás I. Online Tanfolyam

Marton Melinda Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam csomag

a Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam
benne a Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam című e-book

97 oldal
az egyéni táplálkozás kialakításának
5 legfontosabb kérdése

+

4 óra PPT-s videó
6 db MP3 a tanfolyam hangfelvétele
29 oldalas munkafüzet

19.900 Ft

Megrendelem

Testtudatos táplálkozás
Online tanfolyam I-II.

7,5 óra, 11 db PPT-s videó
11 db MP3 a tanfolyamok hangfelvétele
Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II. E-book a tananyag
Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II. munkafüzet

39.800 Ft

helyett

29.900 Ft

Megrendelem