Testtudatos Táplálkozás Tanfolyam II.

Előadás-sorozat kóstolókkal

Itt a lehetőség arra, hogy tudatossá válj a táplálkozásodban!
Tanulással te is képes leszel tenni az egészségedért!
Tudni fogod, hogy mit, miért, mikor és mivel egyél!

Az előadások témái

  • A 8+1 leggyakoribb hiba az ételtársításban, részletes magyarázattal és konkrét példákkal
  • A vegyes táplálkozás buktatói, a 3 „fehér méreg” és az állati eredetű táplálékok
  • A tudatos vízfogyasztás szabályai! Mikor és mennyit igyunk?
  • Étkezz a természettel összhangban! Összefüggések a táplálkozás és a legfontosabb természeti törvények és ciklusok között.
  • Bűn és büntetés, avagy az érzelmi étkezés veszélyei

.

Vélemények

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem! Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az alapanyagok közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Végig lekötötte a figyelmemet, pedig hosszú nap volt alapvetően. Nagyon sok hasznos információ hangzott el. Köszönöm! Legyetek testtudatosak!”

Pintér Dóra

„A legjobban a tanfolyam nyitott, barátságos légköre tetszett és Melinda remek felkészültsége. Nagyon jól átgondolt, felépített tematika. Rengeteg hasznos tanács elhangzott. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egészségesen és tudatosan táplálkozni.”

Gáspár Judit

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„A 7 szabály, a kínai szervóra, és az adagok meghatározása tetszett a legjobban. Jól rendszerezett, egyszerűen megfogalmazott, érthető tanfolyam! Menj el egy ilyen tanfolyamra, meglepően sok újdonságot fogsz hallani.”

Ocsovai Zoltán

„Melinda felkészültsége, kedves, elfogadó személyisége tetszett a legjobban. A témák közül pedig az ételtársítás. Bátran vágj neki az étkezési szokásaid átalakításának. Melinda ebben ügyesen segíteni fog!”

Zsuzsa

„A felkészültség, kedves és mégis határozott előadásmód jó hangulat, a helyszín és a mozgás tetszett a legjobban! Sok új dolgot megtanultam! Ha osztályoznom kellene, akkor dícséretes ötöst adnék! Mindent kellő részletességgel átvettünk. Nagyon hasznos volna minél szélesebb körben megismertetni ezt a tudást!”

Mariann

„Amellett, hogy Melinda kiváló előadó, sok újat hallottam, részletes ismereteket adott át, rendszerezte a meglévő tudásom. Gondosan felépített a tematika, világos, követhető. Alapvető tudást ad át, ami sajnos nem „alap” minden háztartásban. Ezt általános iskolában már meg kellene tanítani a gyerekeknek. Nem azért, hogy mindenképp egészségesen táplálkozzanak, de legalább tudják, hogy van választásuk…”

Betti

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda
Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás című receptkönyv (2015) szerzője. A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Mikor 2013-ban elkezdett főzőtanfolyamokat tartani, az elsők közt volt, aki a gluténmentességet tanította. Az első főzőtanfolyama is egy tisztán növényi gluténmentes főzőtanfolyam volt, majd követte az összes többi.

Eddig több mint 50 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 500 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett közel 100 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

2017.09.19. (kedd) 18:00-19:30 A 8+1 leggyakoribb hiba az ételtársításban, részletes magyarázattal és konkrét példákkal
2017.10.17. (kedd) 18:00-19:30 A vegyes táplálkozás buktatói, a 3 „fehér méreg” és az állati eredetű táplálékok
2017.11.14. (kedd) 18:00-19:30 A tudatos vízfogyasztás szabályai! Mikor és mennyit igyunk?
2017.12.12. (kedd) 18:00-19:30 Étkezz a természettel összhangban! Összefüggések a táplálkozás és a legfontosabb természeti törvények és ciklusok között.
2018.01.16. (kedd) 18:00-19:30 Bűn és büntetés, avagy az érzelmi étkezés veszélyei
Bármelyik előadásra becsatlakozhatsz, az előadások egyesével is látogathatók!

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Hol lesz?

1062 Budapest, Andrássy út 98. MagNet Közösségi Ház

Mennyibe kerül?

Most bevezető áron 2.000 Ft helyett, csak 1.490 Ft/előadás

VAGY

5 alkalmas bérlet 7.500 Ft helyett, most csak 4.990 Ft/bérlet (csak 998 Ft/előadás)

jelentkezem-uj2