Tudatos ételtársítás szeminárium

4 előadás az ételtársításról

Ahogy eddig még soha nem hallhattál az ételtársításról, az ételtársítás alapjait tisztázó komplett szeminárium!

Tanuld meg gyakorlatban, hogy mit mivel szabad enned, és mik azok az ételek, amiket nem szabad együtt fogyasztanod. A megoldás a Tudatos Ételtársítás Szeminárium, ahol megtanulsz, olyan könnyen alkalmazható szabályokat, melyektől garantáltan tartósan friss és energikus leszel.

Az előadások témái

  • Szétválasztó diéta és testkontroll helyett tudatos ételtársítás
  • Az ételtársítás 7 legfontosabb szabálya
  •  A 8+1 leggyakoribb hiba az ételtársításban
  • Az ételtársítás és az Ayurvéda

.

Vélemények

„A társítási elvek gyakorlati alkalmazása tetszett a legjobban. Tele vagyok infókkal, amit emésztenem kell! Érdemes életmódváltás elején már eljönni és beépíteni a társítást a mindennapokba. Ezzel a tudással elkerülhetők a melléfogások, a csapongások!”

Buzogány Ildikó

„Mind a négy előadás tetszett, átfogó, összeszedett és színes volt, rengeteg új információval. Hasznos jó tanácsokkal és tudással látott el! Szuper jó volt! Mindenképpen jöjjenek el, érdemes meghallgatni az előadásokat, résztvenni a szemináriumon!”

Kóczián Viktória

„Az alapos felkészültség tetszett a legjobban. Nagyon értékeltem a kérdésekre a készséges válaszokat. Jó lenne, ha a férjem egy kicsit változtatna a hagyományos ételfogyasztás-felfogásán.”

Varga Éva

„Személy szerint az élet ajándékának tekintem azt, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! Nagyon nagyra értékelem azt, ahogyan folyamatosan képzed magad, tanulsz és tanítasz. A tanfolyam nekem a tudatosság ajándékát adta. Ráébresztett, ne féljek a lehetetlennek tűnő feladattól, hanem CSINÁLJAM!!! A megszerzett tudást ültessem át a gyakorlatba, a saját egészségem érdekében. Hálásan köszönöm neked és párodnak a kitartó fáradozást és a jó példát.”

Károly Zsófia

„Minden oldalról körbejárta az ételtársítás kérdéskört. Nagyon értékes és új információ halmazzal találkoztam, amelyet át kell ültetnem a mindennapok táplálkozásába. Életmódváltást kell elsősorban megvalósítanom. Minél több emberhez el kellene jutnia a képzésen hallott információknak.”

Patassyné Szabó Julianna

„A családias légkör tetszett a legjobban. Jól összehangolt, szépen felépített tematikájú szeminárium volt.  Melinda természetessége, kedvessége! Jól éreztem magam a szeminárium alatt. Tetszik Melinda szakmai tudásalapú közvetítése, hogy természetesen közvetíti a tanulni/fejlődni vágyók felé! Ha fontos számodra az egészséged, akkor mindenképpen ezen a szemináriumon a helyed! Minden kérdésed megválaszolásra kerül Melinda által! Magas szintű szakmai tudásalapú szemináriumra mindenképp jelentkezz, ha fontosnak tartod az egészséges táplálkozást!”

Szabó Ingrid

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

“Hasznosnak és érdekesnek találtam, már csak azért is, mert az ételtársítási szabályokban nekem is csak addig terjedtek az eddigi ismereteim, ameddig a Testkontroll könyvek az taglalták. A többi szabály számomra újdonság volt, amihez lassanként szándékomban áll hozzászoktatni magam. Köszönöm.”

Budai Hanna

„Az elfogyasztott ételek emésztésre gyakorolt hatásának magyarázata tetszett a legjobban. Nagyon jó, komplett és átfogó volt a szeminárium.”

Fábián Dalma

„A témája tetszett a legjobban. Mit mivel és mit mivel ne együnk. Nagyon tetszett a felépítése, meggyőző volt Melinda mondanivalója, megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, érthetően, használhatóan. Nem tudják mit művelnek a szervezetükkel, ha egészségesen akarnak élni, mindenképpen tegyenek érte és tanuljanak Melindától!”

Ladó Gizella

„Amellett, hogy Melinda kiváló előadó, sok újat hallottam, részletes ismereteket adott át, rendszerezte a meglévő tudásom. Gondosan felépített a tematika, világos, követhető. Alapvető tudást ad át, ami sajnos nem „alap” minden háztartásban. Ezt általános iskolában már meg kellene tanítani a gyerekeknek. Nem azért, hogy mindenképp egészségesen táplálkozzanak, de legalább tudják, hogy van választásuk…”

Betti

„Köszönöm a lehetőséget neked és az internetnek, hogy lehetőségem nyílik az előadásaidat hallgatni. Előadásodban nagyon tetszik, hogy saját tapasztalataidat adod át. Kutatómunkád eloszlatta kétségeimet, mert már hosszú éveken át küzdök élelmiszer okozta fájdalmakkal. Sok orvost megjártam, de mind azt táplálta felém mit nem szabad ennem. Én 15 élelmiszerrel küzdök és sokkolt az a tény, hogy az aki hagyományos étkezést folytatott egyszer csak ellensége lett a táplálkozás. Még sehol nem találkoztam ilyen átfogó gondolattal, számomra nagy öröm, hogy Tőled megtanulhatom a helyes táplálkozást betartva az ételtársítás szabályait. Az előadás után elővettem a könyveidet, hosszú időt töltve felette, elkezdtem tudatosan összeállítani az étkezésemet. Természetesen a te menüsorod alapján. Már két nap elteltével könnyebb a gyomrom.”

Vass Erzsébet

„Nagyon tetszett az egész. Alapos és lényegre törő volt. Látszik, hogy sok kutatómunka és tudás van mögötte. Számomra az volt a leghasznosabb, hogy sikerült tudatosítanom, hogy az ételtársítást nagyon komolyan kell venni, mert valószínűleg éppen ez okozta az eddigi problémáimat, hogy erre nem figyeltem oda eléggé. Az előadás megvilágította, hogy milyen hibákat követtem el korábban. Mindez sokkoló volt számomra, de azt hiszem nagyon hasznos. Mert rádöbbentett, hogy sokkal tudatosabban kell összeállítani az étrendemet.”

Kabafi Adrienne

„Összességében minden tetszett! 10/10 pontos! Sok hasznos információval gazdagodhat mindenki! Bátran merem ajánlani!”

Kovács Krisztina

„Az a leghasznosabb, hogy összefoglalva hallhatom az engem érdeklő, példákkal alátámasztott tényeket, amelyeket sokan tagadnak a táplálkozással kapcsolatban. Az előadás nagyon jól szerkesztett tematikájú és érdekes volt még vegaként is.”

Katona Edina

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda
Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás című receptkönyv (2015) szerzője. A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Mikor 2013-ban elkezdett főzőtanfolyamokat tartani, az elsők közt volt, aki a gluténmentességet tanította. Az első főzőtanfolyama is egy tisztán növényi gluténmentes főzőtanfolyam volt, majd követte az összes többi.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett közel 130 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

Időpont hamarosan! A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Hol lesz?

Hamarosan!

Mennyibe kerül?

Hamarosan!

jelentkezem-uj2