Tudatos Ételtársítás Tréning

Ahogy eddig még soha nem hallhattál az ételtársításról, mindenre kiterjedő és mindenre választ adó komplett tréning! Exkluzív környezetben interaktív előadások, videók, gyakorlati példák, jó hangulatú csoportos tanulás.

Tanuld meg gyakorlatban, hogy mit mivel szabad enned, és mik azok az ételek, amiket nem szabad együtt fogyasztanod. A megoldás a Tudatos Ételtársítás Tréning, ahol megtanulsz, olyan könnyen alkalmazható szabályokat, melyektől garantáltan tartósan friss és energikus leszel.

Miért érdemes eljönnöd a Tudatos Ételtársítás Tréningre?

  • Megismered az alapvető tápanyagokat, az 5 fő ételcsoportot és további 10 alcsoportját
  • Megismered a hatékony emésztés szabályait
  • Megismered a helyes ételtársítás komplett rendszerét, a 7 aranyszabályt és a 10 törvényt
  • Több mint 70 ételtársítási szabályt (a helyes társításokat, a rossz társításokat és a kivételeket)
  • Kapsz egy teljes listát konkrét példákkal, hogy tudd melyik étel melyik ételcsoportba tartozik
  • Megtanulod, hogyan állítsd össze a helyes ételtársítás szerint az étrendedet, az ételeidet
  • Példákon keresztül megtanulod, hogy felismerd a helyes és a helytelen társítású ételeket
  • Közös játék során megtanulod alkalmazni az ételtársítás szabályait
  • Az ételtársítási szabályokat rögtön alkalmazni tudod a saját és családod életében

.

A Tudatos Ételtársítás Tréning egy teljes nap lesz. Szombat 9 órától 16 óráig.

Délelőtt az Elméleti rész. Itt mindent megtanulsz a hatékony emésztésről, a helyes és a helytelen ételtársításról, és megismered az ételtársítás 70 azonnal alkalmazható szabályát, amit ha betartasz, akkor sokkal energikusabb és frissebb leszel. Megismered az ételek csoportjait, és hogy melyik ételek melyik csoportba tartoznak.

Az igazi kincs viszont ezután jön a délutáni Gyakorlati rész. Délután megnézünk több rossz és jó példát, részletesen kielemezzük a recepteket, és átbeszéljük, hogy mit mivel szabad, és mit mivel nem szabad társítani. Hozhatsz recepteket elemzésre és felteheted a kérdéseidet.  Saját fejlesztésű játékkártya segítségével begyakoroljuk az ételtársítási szabályok alkalmazását sok-sok példán keresztül.

A tréningre 100% megértés garanciát vállalok.

Nekem is az a célom, hogy alkalmazni tudd az ételtársítás szabályait, és ezért mindent meg fogok tenni a tréningen, de ha úgy érzed, hogy nem értettél meg valamit teljesen, vagy nem kaptál választ valamilyen ételtársítással kapcsolatos kérdésedre, akkor csak jelezd felém, és kapsz ajándékba egy 1 órás személyre szabott tanácsadást (Skype-on keresztül).

Mit mondanak a tréningről?

„Érezhető, hogy az ételtársításra vonatkozó ismeretek egy hatalmas kutatómunka és elemzés eredménye. Ezt csak az tudja igazán értékelni, aki próbálta beleásni magát a témába és azzal szembesült, hogy a „piacon” található könyvek, internetes irodalom sokszor ellentmondanak egymásnak. Az elméleti képzésen általad átadott ismeretek egyedülállóak, és nagy hiányt pótolnak. Különösen nagy értéke a képzésnek az ételtársítás 10 törvénye mellett, az egyes ételcsoportokra kibontva a jó illetve a rossz társítások, és azokon belül a kivételek bemutatása is. Az biztos, hogy én ajánlani fogom a képzést minden barátomnak és ismerősömnek, mert fontosnak tartom a testtudatos, valóban egészséges táplálkozást, aminek a sarokköve véleményem szerint a helyes ételtársítás. Gratulálok és még további sikereket kívánok Neked!”

Horváth Károlyné Ami

„Mindenképp hasznosnak értékelem a tréninget. Aktívan 27 éve foglalkozom természetgyógyászattal, gyógyító táplálkozással is a magam és környezetem örömére és remélem hasznára is. Igen, hasznosnak találtam a tréninget, és mivel tapasztalatom szerint sokkal – sokkal nagyobb az optimális táplálkozás jelentősége az egészség szempontjából, mint azt általában gondolnánk, mindenképpen ajánlanám másoknak is. Gratulálok a munkádhoz!”

Olajosné Fejes Márta

„Ha eljössz, sok mindent újra fogsz gondolni a táplálkozással és az egészséges életmóddal kapcsolatban. Erre a tréningre mindenkinek szüksége volna!”

Cseh Jánosné

„A világnak nem vagy fontos! Legyél az magadnak! Tanulj, figyelj, olvass! Gondolkozz! Vedd kezedbe a sorsod! Hogyan? Gyere el a tréningre, ez legyen a kezdet!”

Bagi Andrea

„Érdemes eljönni, egy átfogó szemléletet, használható tudást kaptam a valóban egészséges étkezésről. Ezt muszáj lenne mindenkinek iskolában is oktatni!”

Ruda Zsóka

„Professzionális volt az egész tréning! Az újszerű gondolatok tetszettek a legjobban, más nézőpontból megvilágított összefüggések. Az ételek ízletesek voltak. Csak így tovább. Jöjjenek!”

Németh Antalné Andrea

„Jól összefoglalt, alapos tréning, nagyon felkészült előadóval. Nagyon érdemes eljönni a tréningre, alapjaiban változtatja meg az étkezési szokásainkat!”

Bodó Krisztina

„A részletes mindenre kiterjedő ismeretek tetszettek a legjobban. Gratulálok az úttörő munkához, és kitartást kívánok a továbbiakban. Érdemes ebbe a „nehézségbe” belekóstolni, mert az egészség mindennél fontosabb!”

Károly Zsófia

„Jól összeszedett, mindenre kiterjedő volt a tréning. Mindenkinek már az iskolában kellene ezt megtanulni. Mindenkinek szívből ajánlom.”

Koós Andrea

“Hasznosnak és érdekesnek találtam, már csak azért is, mert az ételtársítási szabályokban nekem is csak addig terjedtek az eddigi ismereteim, ameddig a Testkontroll könyvek az taglalták. A többi szabály számomra újdonság volt, amihez lassanként szándékomban áll hozzászoktatni magam. Köszönöm.”

Budai Hanna

„Nagyon tetszett az egész. Alapos és lényegre törő volt. Látszik, hogy sok kutatómunka és tudás van mögötte. Számomra az volt a leghasznosabb, hogy sikerült tudatosítanom, hogy az ételtársítást nagyon komolyan kell venni, mert valószínűleg éppen ez okozta az eddigi problémáimat, hogy erre nem figyeltem oda eléggé. Az előadás megvilágította, hogy milyen hibákat követtem el korábban. Mindez sokkoló volt számomra, de azt hiszem nagyon hasznos. Mert rádöbbentett, hogy sokkal tudatosabban kell összeállítani az étrendemet.”

Kabafi Adrienne

„Tudatosságot adnak át az életvitelhez! Átfogó, használható tudást kaptunk. Sok hasznos gondolatot kapnának az egészségük megőrzéséhez, jöjjenek el, hallgassák meg és gondolják át!”

Tatos Éva

Ki tartja a tréninget?

Marton Melinda

Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás és a Testtudatos életmód című könyvek szerzője (orvos és dietetikus ajánlásával). A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

2018. (szombat) 9:00-16:00
Konkrét időpont hamarosan!

Hol lesz?

Budapest, XIII. kerület (Pontos címet jelentkezés után küldök.)

Mennyibe kerül?

Az elméleti és a gyakorlati rész együtt 50.000 Ft helyett, 45.000 Ft/fő áron tudsz jönni!

A tréning minimum 5 fő jelentkezése esetén indul!

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Iratkozz fel a várólistára!