Leírás

Gyakorlati fermentálás online tanfolyam
Készült a szerző nagysikerű élő tanfolyama alapján

„Természetes segítés az egészséghez”
Szerző: Marton Melinda

Kiadás éve: 2018

– Tudományos előadás gyakorlati fókusszal a fermentálásról, csíráztatásról, kovászolásról – prezentációs videó
– Hogyan készül? – gyakorlati fermentálás bemutató videó. Az oktatóval készült videófelvétel a készítésről, melyben lépésről lépésre bemutatja a fermentálást.
– 47 oldalas E-book színes fotókkal:
– Elméleti alapok
– Receptek
– Szükséges alapanyagok
– Eszközök
– Leggyakrabban feltett kérdésekre a válaszok
– Hozzáférés korlátlan ideig

Testtudatos táplálkozás e-book

„Jó ételek egy jobb életért!”
Szerző: Marton Melinda

ISBN 978-963-12-3801-3
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 180 oldal

– Több mint 110 gluténmentes teljes értékű növényi ételrecept a helyes ételtársítás alapján
– Orvos ajánlásával
– Reggeli, ebéd, vacsora – szezonális ételreceptek a napszaknak megfelelően
– Több mint 30 színes ételfotó
– Hasznos kiegészítő fejezetek a táplálkozásról
– Plusz ajándékfejezet receptekkel

Testtudatos életmód e-book

„Vállald a felelősséget a testedért”
Szerző: Marton Melinda

ISBN 978-963-12-7280-2
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 170 oldal

– Több mint 70 gluténmentes teljes értékű növényi ételrecept a helyes ételtársítás alapján
– Orvos és dietetikus ajánlásával
– Több mint 40 ételfotó
– Két heti étrend (Társító Diéta)
– Hasznos kiegészítő fejezetek a testtudatos életmód három pilléréről
– Plusz ajándékfejezet receptekkel
– Alapanyaglista konkrét márkákkal
– Két heti bevásárló lista
– Céltáblázat az életmódváltáshoz