Zabszelet házilag
csokis, diós és natúr ízesítésben
tanfolyam

2017. szeptember 28.

Mi lesz a tanfolyamon?

A tanfolyamon megtanítalak házi gluténmentes zabszeletet készíteni, háromféle ízesítésben: csokis, diós és natúr. A zabszeleteket csupa egészséges és minőségi, 100% növényi, garantáltan gluténmentes alapanyagokból és hozzáadott cukor nélkül készítjük! A tanfolyamra készülök egy bónusz meglepetés recepttel is!

Itt a helyed, ha szereted a zabszeletet és számodra is fontos, hogy mindenféle adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentesen el tudd készíteni otthon saját magadnak, vagy a családodnak.

A tanfolyamon szó lesz arról, hogy

  • Mi a baj a cukorral,
  • Hogyan szabaduljunk meg a cukortól,
  • Hogyan édesítsünk cukor nélkül, természetes édesítőkkel,
  • Mire figyeljünk az édességek fogyasztásánál,
  • Mindenki részt vesz az ételkészítésben.

Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk az ételeket elkészíteni. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.

A tanfolyamon biztosítom a zabszelet készítéshez az egészséges, minőségi alapanyagokat.

Amit mindenképp hozz magaddal

Hozd magaddal dobozt, amiben a zabszeleteket el tudod vinni magaddal.

Bónuszok

A tanfolyamra készülök egy bónusz édesség recepttel, amit közösen el is készítünk.

Jelentkezem

Mit mondanak a főzőtanfolyamról, azok akik már elvégezték?

„Készüljetek egy olyan élményre, ami könnyen fenekestől felforgathatja a táplálkozásról eddig kialakult képeteket!”

Nagy Zoltán

„Először is köszönök mindent, amit a Főzőtanfolyamon kaptam. Nagyon jól éreztem magam kívül-belül. Voltam már másnál főzőtanfolyamon (… vegán étterem), de úgy érzem erre volt szükségem, hogy egy kicsit jobban átlássam a dolgokat.
Te sokkal lényegre törőbben, mélyebben átadtad a tudást, amit felhalmoztál az évek során, és bár ezernyi kérdést lehetett volna még feltenni, az alapokat elindítottad bennem.
A másik helyen csak felületesen kezelték a dolgokat, de a MIÉRT mindig is nyitott maradt. Nálad viszont a miért-re is választ kaptam. Ez a nagy különbség, ha valaki ok-okozat folytán jut el egy szintre, ez fantasztikus! A tapasztalat sokat számít, legalábbis számomra. Kívánom, hogy mindig legyél ilyen mélyreható, és továbbra is folytasd ezt a munkát! Várom a mielőbbi folytatást!”

Gurdon Éva

„Csak köszönetet tudok Neked mondani azért, hogy ilyen közvetlen módon tanulhatok, és fejlődhetek. A szeptemberi főzőtanfolyam óta étkezem igazán változatosan és élvezetesen. Visszaadtad az ételek iránti lelkesedésemet, és imádok főzni, a párom legnagyobb örömére! Csak egyszer kell kipróbálni és itt fogsz ragadni. Ezután szomjazni fogod a tudást, amit Melinda nyújthat.”

Naszódi Tímea

„Az ételek sokszínűsége, a sok hasznos tanács, a kellemes hangulat tetszett a legjobban. Finomak voltak az ételek, táplálóak, és mindamellett írom ezt, hogy húsevő vagyok. Köszönöm a finom ételeket, rengeteg hasznos információt és jó kedvet. Csak így tovább! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a főzőtanfolyamot. Húsevők is sok újat tanulhatnak, és finom ételeket ehetnek.”

Dr. Réman-Tar Annamária

„Interneten rákerestem, és Melinda volt a legszimpatikusabb a honlapja alapján. Voltam is a főzőtanfolyamon, ami nagyon tetszett. Finom ételeket főztünk és ettünk, változatosan és még emellé hozzátetted a magas színvonalú szakmai tudásodat is. Ez tesz téged különlegessé, és nem csak egy szimpla tanfolyammá, ahol a diák megkapja a receptet, megfőzi és kész. Ilyenkor tény-leg mélyebb motivációt kell az emberben ébreszteni, és te ezt meg is teszed!”

Fésüs Ivett

„Köszönök mindent! Minden hasznos információt, és azt a ritka közvetlenséget és szeretetet, amivel mindig felénk fordulsz.
Meggyőződéssel ajánlom mindazoknak, akik nehezen találják az utat az egymásnak ellentmondó információk kereszttűzében. Melinda nyitott és elfogadó látásmódjával összegezni fogja az egészséges életmód fontos részeit.”

Pályi Janka

„Az étkezés területén az igazi fordulópontot Melinda főzőtanfolyama jelentette. Az ott kapott sok hasznos dologból kiemelném azt, hogy megnyugtatott minket, hogy ez egy folyamat, nem egy hirtelen váltás. Haladhatunk szépen lassan is, a lényeg hogy előrefelé menjünk. Az ott tanultakat lassan beépítettem a mindennapi életembe. Hálás vagyok, hogy felhívta a figyelmemet az utánajárás és a tájékozódás fontosságára. Azóta sokkal energikusabb lettem és jelentős mértékben javult a közérzetem. Sokkal nyitottabb lettem az élet minden területén, sokat fejlődtem lelki értelemben is. Nem szenvedek az ebéd utáni “teltség” érzettől. Most az étkezések után azonnal energiával telinek érzem magam. Nagyon megkedveltem az új dolgokat, és azóta sokkal tudatosabban figyelek arra, hogy mit eszek. Határozottan úgy gondolom, hogy ez volt életem eddigi legjobb döntése.”

Dóri Tamás Hunor

Ki tartja a főzőtanfolyamot?

Marton Melinda
Marton Melinda tudományos kutató, a Testtudatos táplálkozás© módszerének megalkotója. A Testtudatos táplálkozás című receptkönyv (2015) szerzője. A gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás és a helyes ételtársítás szakértője. Célja, hogy minél több emberrel megismertesse az egészséges táplálkozást.

Mikor 2013-ban elkezdett főzőtanfolyamokat tartani, az elsők közt volt, aki a gluténmentességet tanította. Az első főzőtanfolyama is egy tisztán növényi gluténmentes főzőtanfolyam volt, majd követte az összes többi.

Eddig több mint 70 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt. A képzéseit saját maga dolgozta ki, és azt tanítja, amit ő maga is él, és gyakorol.

Az egészséges táplálkozás egyik meghatározó hazai képviselője. Megszervezett közel 100 táplálkozási szakértői fórumot, a Vega Estek főszervezője és állandó háziasszonya. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának.

.

Mikor lesz?

2017. szeptember 28. 18:00 – 21:00

Hol lesz?

Budapest, XIII. kerület (Pontos címet jelentkezés után küldök.)

Mennyibe kerül?

A főzőtanfolyam teljes ára: 9.900 Ft /fő / alkalom
mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített ételek költségeit és a nyomtatott anyagokat.

Pár fontos dolog

A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha előre elutalod az 1. részletet: 5.000 Ft /fő / alkalom. A tanfolyamon maximum 10 fő vehet részt, a jelentkezéseket az 1. részlet beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni.

Jelentkezem