Fűszertitkok online tanfolyam

„Megszokott ízek mentesen, és új élmények a konyhádban!”

Használd tudatosan a fűszereket!

Fűszerismeret, eszközök, konyhatechnológiai eljárások, élettani hatások

Tanulj Magyarország első számú gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás szakértőjétől!

Marton Melinda

Megrendelem

Fűszertitkok online tanfolyam

„Megszokott ízek mentesen, és új élmények a konyhádban!”

Használd tudatosan a fűszereket!
Fűszerismeret, eszközök, konyhatechnológiai eljárások, élettani hatások

Marton Melinda

Ismerd meg a fűszereket:

 • hogyan tárold helyesen,
 • hogyan dolgozd fel,
 • milyen eszközökre van szükséged,
 • mire figyelj az ételkészítésnél, főzésnél
 • milyen élettani hatásai vannak

Tudd meg, hogyan használd helyesen az illóolajokat a konyhában, és milyen ízesítők állnak még a rendelkezésedre.

Külön kitérek a sózásra és édesítésre, miket ajánlok használatra. Ismerd meg a sós és az édes ételek fűszereit.

Tanuld meg, hogyan pótold a megszokott ízeket a teljes értékű növényi ételekben (a tojásos-, sajtos-, fűstös-, csípős-, borsos íz pótlása/helyettesítése). Hogyan használd a fűszereket az ételeid megszínesítéséhez.

Ismerd meg a nemzetek konyháinak jellegzetes fűszereit (indiai, kínai, mediterrán, magyaros konyha fűszereit). Ismerd meg, hogy 14 alapanyaghoz és 11 ételtípushoz konkrétan milyen fűszerek illenek.

Megosztom veled a legfontosabb eszközöket és az általam kedvelt alapanyag márkákat is.

Ez az online tanfolyam neked szól, ha

 • szeretnéd, hogy az ételeid fantasztikusan finomak legyenek
 • szeretnéd megismerni a fűszerek és a sokszínű ízesítők világát
 • szeretnéd tudatosan használni a fűszereket a főzés és ételkészítés során
 • szeretnéd magad továbbképezni szakácsként és elmélyíteni a tudásod a mindenmentes ételek, és a teljes értékű növényi ételek világában
 • megbízható szakembertől szeretnél tanulni, aki a gyakorlatban éli, folyamatosan képezi magát, és több mint 10 éve tanítja a mindenmentes táplálkozást, ételek készítését stb.

Mit tartalmaz az online tanfolyam?

 • A fűszerezés titkai – ne mondj le az ízekről! 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
 • Fűszertitkok e-book, benne: alapanyagismeret, eszközök, feldolgozás, tárolás, édesítés, sózás, ízek pótlása, színezés,  nemzetek konyhája (indiai, kínai, mediterrán, magyaros)
 • 10+1 különleges fűszerkeverék tematikus recept e-book
 • 5 db receptvideó (2-féle házi fűszersó, paradicsomszósz, vágás technika, rozmaringos újburgonya)
 • Fűszerek élettani hatása táblázat
 • Extra: 14 alapanyaghoz és 11-féle ételtípushoz milyen fűszerek illenek az e-book-ban

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit garantáltan megkapsz tőlem:

Az online tanfolyamnak része egy 1,5 órás PPT-s oktató videó, “A Fűszerezés titkai” című előadás, amiben elsősorban gyakorlati szempontból járom körbe a témát. Az előadáson az elmúlt 10 év tapasztalatát adom át, amit főzőtanfolyam okatatóként és receptfejlesztőként szereztem. Az előadás nagyon komplex, az alapanyagismerettől kezdve, a felhasználási lehetőségeken, az ajánlott eszközökön át, az általam ajánlott alapanyagmárkákig mindent felölel. A videót a zárt tagsági oldalon belül tudod megtekinteni.

Az előadásról készült 1,5 órás hangfelvétel is. A hangfelvétt le lehet tölteni.

Az online tanfolyamhoz készítettem egy összefoglaló e-book-ot, a “Fűszertitkok” e-book-ot, ami további hasznos információkat tartalmaz, és jól kiegészíti az előadást. Az e-book-ban további fűszerezési tippek találhatóak, egyes alapanyagokhoz és egyes ételekhez milyen konkrét fűszerek illenek. Az e-book-ot le lehet tölteni.

Az online tanfolyam tartalmaz 10+1 különleges fűszerkeverék receptet. Ezeket a recepteket úgy válogattam össze, hogy tematikusan lefedjék az adott területet a lehető legjobban, és az aki elkészíti az ételeket könnyedén elsajátíthassa a fortélyokat. Ez egy olyan tudáscsomag, amivel bárki könnyedén el tud indulni a mentes táplálkozásban, mert már az elején birtokában vannak a megfelelő receptek. A recepteket le lehet tölteni.

Ehhez az online tanfolyamhoz jár 5 db receptvideó is, amik egy-egy konkrét étel készítését mutatják be (2-féle házi fűszersó, paradicsomszósz, vágás technika, rozmaringos újburgonya). Ezeket a zárt tagsági oldalon belül tudod megtekinteni.

Készítettem hasznos kiegészítő táblázatot, ami nagyon praktikus, a “Fűszerek élettani hatása” táblázat. Ezt le tudod tölteni, és ki is lehet nyomtatni.

Extra tartalom, 14 alapanyaghoz és 11-féle ételtípushoz milyen fűszerek illenek az e-book-ban.

Megrendelem

.

Mit mondanak az online tanfolyamról azok, akik már elvégezték?

„Nagyon köszönöm a lehetőséget a szuper kurzushoz. Élveztem minden előadást és hatalmas tudást kaptam már most, amit szépen lassan, lépésről – lépésre építek be az életembe. Képtelenség is egyszerre ennyi mindent feldolgozni, idő kell, amíg ülepszik a tudás. Nagyon sok hasznos tapasztalatot és információt adtál át nekünk, köszönöm mégegyszer!”

Bach Edit

„Csodásak ezek az anyagok! Ez a tudás hihetetlenül értékes, és így egy helyen egy csokorba szedve, egyedülálló és egyszerűen fantasztikus!”

Erdeg Judit

„Először szeretnék gratulálni a szakmai teljesítményedhez, örömmel nézegetem, ízlelgetem ezt a színvonalas szakértői munkát, amivel egy kulcsot adtál a kezembe, a megoldás kulcsát. Elismerésem azért mert kimondod azt, hogy különbözőek vagyunk ezért különböző igényeink vannak a táplálkozást illetően.”

Oláh Viktória

„Korábbi tanulmányaim során tanultam már a táplálkozásról, de egyrészt ismételni sosem kár, másrészt olyan nézőpontból közelítesz meg dolgokat, ami nem mindennapos. Nagyon jó példákat hozol és nagyon tartalmas az előadás.”

Ondrék Zsanett
Személyi edző

„Melinda tudása nagyon hiteles, és így mentes minden olyantól, ami nem tesz jót az ” emésztésnek. Köszönöm.”

Perényi Csilla
Feldenkrais mozgástanár

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem!  Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta
egészségügyi szakdolgozó, egészségfejlesztő

„Drága Melinda! Nagyon hálásan köszönöm a tegnapi napot, igazán nagyon jól éreztem magam! Hihetetlen belső elszántsággal, és tudatossággal teszed a dolgod! Minden szavadból a hozzáértés és a segíteni akarás származik! Felkészült vagy, és tudományosan alátámasztod az érveidet! Közvetlen és szeretetteli volt a hangulat az egész családod részéről, a párodnak is nagyon sok elismerés és köszönet! Köszönettel és szeretettel”

dr. Pintér Piroska
orvos

„Kedves Melinda! Nagyon jól éreztem magam szombaton!!!! Nagyon tetszett, ahogyan a testtudatos táplálkozás iránti elhívásodat és szenvedélyedet kutatási alapokra helyezted. Számomra ez nagyon hitelessé tette mindazt, amit tanultunk a tanfolyamon. Minden kérdésre tudtad a választ a különböző ételekkel és étkezési szokásokkal kapcsolatban. Hihetetlen tudás van benned és egy új, friss perspektívából tanulhattunk a testtudatos táplálkozásról. Köszönöm szépen!”

Jakab Judit
Pozitív pszichológus

„Az újszerű gondolatok, más nézőpontból megvilágított összefüggések tetszettek a legjobban. Ízletesek voltak az ételek. Csak így tovább! Jöjjenek! Jól összeszedett mindenre kiterjedő volt. Sose adjátok fel! Mindenkinek ajánlom! Már az iskolában kellene ezt megtanulni. Mindenkinek szívből ajánlom!”

Németh Antalné Andrea
Aviva method tréner

„Nagyon mély, alapos, tudományosan alátámasztott ismereteket szerezhettem. Igazán gyakorlatias és könnyen elsajátítható volt. Jó lenne egy könyv az elhangzottakról! Feltétlenül el kell jönnötök!”

Popovics Kinga
természetgyógyász

„Hálás szívvel KÖSZÖNÖM a munkátokat, azt a szellemiséget, amit én magam is megteremteni kívánok, és munkám során alkalmazok is. Szeretettel és hálával kívánok sok sikert, kitartást, rengeteg támogatást a küldetésetekhez!”

Várfalvi-Fodor Edit
Masszőr

„A társítási elvek gyakorlati alkalmazása tetszett a legjobban. Tele vagyok infókkal, amit emésztenem kell! Érdemes életmódváltás elején már eljönni és beépíteni a társítást a mindennapokba. Ezzel a tudással elkerülhetők a melléfogások, a csapongások!”

Buzogány Ildikó

„Minden oldalról körbejárta az ételtársítás kérdéskört. Nagyon értékes és új információ halmazzal találkoztam, amelyet át kell ültetnem a mindennapok táplálkozásába. Életmódváltást kell elsősorban megvalósítanom. Minél több emberhez el kellene jutnia a képzésen hallott információknak.”

Patassyné Szabó Julianna

„A családias légkör tetszett a legjobban. Jól összehangolt, szépen felépített tematikájú szeminárium volt.  Melinda természetessége, kedvessége! Jól éreztem magam a szeminárium alatt. Tetszik Melinda szakmai tudásalapú közvetítése, hogy természetesen közvetíti a tanulni/fejlődni vágyók felé! Ha fontos számodra az egészséged, akkor mindenképpen ezen a szemináriumon a helyed! Minden kérdésed megválaszolásra kerül Melinda által! Magas szintű szakmai tudásalapú szemináriumra mindenképp jelentkezz, ha fontosnak tartod az egészséges táplálkozást!”

Szabó Ingrid

„A témája tetszett a legjobban. Mit mivel és mit mivel ne együnk. Nagyon tetszett a felépítése, meggyőző volt Melinda mondanivalója, megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, érthetően, használhatóan. Nem tudják mit művelnek a szervezetükkel, ha egészségesen akarnak élni, mindenképpen tegyenek érte és tanuljanak Melindától!”

Ladó Gizella

„Köszönöm a lehetőséget neked és az internetnek, hogy lehetőségem nyílik az előadásaidat hallgatni. Előadásodban nagyon tetszik, hogy saját tapasztalataidat adod át. Kutatómunkád eloszlatta kétségeimet, mert már hosszú éveken át küzdök élelmiszer okozta fájdalmakkal. Sok orvost megjártam, de mind azt táplálta felém mit nem szabad ennem. Én 15 élelmiszerrel küzdök és sokkolt az a tény, hogy az aki hagyományos étkezést folytatott egyszer csak ellensége lett a táplálkozás. Még sehol nem találkoztam ilyen átfogó gondolattal, számomra nagy öröm, hogy Tőled megtanulhatom a helyes táplálkozást betartva az ételtársítás szabályait. Az előadás után elővettem a könyveidet, hosszú időt töltve felette, elkezdtem tudatosan összeállítani az étkezésemet. Természetesen a te menüsorod alapján. Már két nap elteltével könnyebb a gyomrom.”

Vass Erzsébet

„Az a leghasznosabb, hogy összefoglalva hallhatom az engem érdeklő, példákkal alátámasztott tényeket, amelyeket sokan tagadnak a táplálkozással kapcsolatban. Az előadás nagyon jól szerkesztett tematikájú és érdekes volt még vegaként is.”

Katona Edina

Érezhető, hogy az ételtársításra vonatkozó ismeretek egy hatalmas kutatómunka és elemzés eredménye. Ezt csak az tudja igazán értékelni, aki próbálta beleásni magát a témába és azzal szembesült, hogy a „piacon” található könyvek, internetes irodalom sokszor ellentmondanak egymásnak. Az elméleti képzésen általad átadott ismeretek egyedülállóak, és nagy hiányt pótolnak. Az biztos, hogy én ajánlani fogom a képzést minden barátomnak és ismerősömnek, mert fontosnak tartom a testtudatos, valóban egészséges táplálkozást, aminek a sarokköve véleményem szerint a helyes ételtársítás. Gratulálok és még további sikereket kívánok!

Horváth Károlyné

“Nagyon nehéz lenne kiemelni, mert az egész nap szuper volt! Amit talán ki tudnék emelni, hogy rendszerben megláthattam a testtudatos táplálkozást, a korábban megszerzett tudás puzzle darabokat most a helyükre tehettem, összeállt a kép. Most jártam itt először, de nem utoljára, az biztos. Melinda tudása, személyisége 5*. Ha sok táplálkozási módot ismersz és már összezavarodtál, s a saját utadat szeretnéd megtalálni, akkor itt a helyed! Köszönöm a mai szuper napot, nagyon sok jó energiát kaptam Tőled! Jó azt érezni és tudni, hogy jó úton vagyok, és vannak útitársaim! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek!”

Kolozsvári Ágnes

“Ez a tanfolyam megnyitott egy kaput, és új gondolkodási utat mutatott meg nekünk a táplálkozással kapcsolatban!”

Andaházy Emese

“Fantasztikusan felépített tanfolyam! Beszélni fogok rólad, hogy nem szabad kihagyni és jöjjenek el előadásaidra, főzőtanfolyamokra!”

Farkas Gabriella

“Az előadások sok mindent helyre tettek a gondolataimban. Az előadó felkészültsége kimagasló volt. Az egészségünk érdekében vegyenek részt a napon! Egyik legjobb döntésem volt hogy elmentem a képzésre az eddigi ismereteim a helyükre kerültek. Mindenképpen végigcsinálom a társító diétát (a 2 hetes étrendet)! Bár már elmondhatom, hogy a képzés óta jobban figyelek az étkezésemre és érzem hogy jobb a közérzetem. Szeretnék továbbra is kapcsolatban maradni Veled mert az a tudásanyag, amit nekünk átadtál csodálatra méltó!”

Kiss Ildikó

“Engem legjobban az érdekelt, hogy hányszor és mikor együnk. A Testtudatos táplálkozás Nap hosszú, tömör, de ennek ellenére is 5*volt! Két éve nem eszek húst, rengeteg dilemmám volt, hogy jól csinálom-e, miben kellene fejlődnöm. Ezekre mind választ kaptam a mai napon!”

Dvorácskó Eszter

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

“Kedves Melinda! Először is gratulálok neked, mert amikor picit késve megérkeztem, elámultam, milyen sokan eljöttek meghallgatni téged. Szerintem ez is igazolja, milyen eredményes a munkád. Én bármikor meghallgatok tőled bármit újra meg újra, annyira szomjazom ezt a tudást amit átadsz! Nagyon letisztult, érezni a sok kutatómunkát, ami mögötte van, sőt a lelkesedésed, és a továbbadás vágya is kitűnik, abból amit és ahogyan mondod! Továbbra is hűséges követőd maradok, mert érzem a lelkemben hogy ezt az utat kell követnem ahhoz, hogy egészségesebb legyek, ami számomra nagyon fontos! Te egy égi áldás vagy, és nagyon örülök hogy RÁD találtam. Személy szerint az élet ajándékának tekintem azt, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! Nagyon nagyra értékelem azt, ahogyan folyamatosan képzed magad, tanulsz és tanítasz. A tanfolyam nekem a tudatosság ajándékát adta. Ráébresztett, ne féljek a lehetetlennek tűnő feladattól, hanem CSINÁLJAM!!! A megszerzett tudást ültessem át a gyakorlatba, a saját egészségem érdekében. Hálásan köszönöm neked és párodnak a kitartó fáradozást és a jó példát.”

Károly Zsófia

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„A 7 szabály, a kínai szervóra, és az adagok meghatározása tetszett a legjobban. Jól rendszerezett, egyszerűen megfogalmazott, érthető tanfolyam! Menj el egy ilyen tanfolyamra, meglepően sok újdonságot fogsz hallani.”

Ocsovai Zoltán

“Az ételtársítás tetszett a legjobban, mit mivel együnk ill. ne együnk. A vízfogyasztás szabályai is nagyon tetszett. Nagyon tetszett, sok hasznos új információval lettem gazdagabb. Jöjjenek és legyenek testtudatosak!”

Nagy Anita

“Alapos és lényegretörő volt. Látszik, hogy sok kutatómunka és tudás van mögötte. Számomra az volt a leghasznosabb, hogy sikerült tudatosítanom, hogy az ételtársítást nagyon komolyan kell venni, mert valószínűleg éppen ez okozta az eddigi problémáimat, hogy erre nem figyeltem oda eléggé. Az előadás megvilágította, hogy milyen hibákat követtem el korábban.
Mindez sokkoló volt számomra, de azt hiszem nagyon hasznos. Mert rá döbbentett, hogy sokkal tudatosabban kell összeállítani az étrendemet. Az tetszett nagyon, hogy pontosan, nagy szakmai tudással ismertette a vegyes táplálkozás hátrányait, veszélyeit, de nem az ijesztgetésre, hanem a tudatosságra helyezte a hangsúlyt. Így mindenki maga döntheti el, hogy milyen ütemben képes elhagyni a nem kívánatos ételeket. Összességében nagyon hasznos és értékes tudásanyagot kaptunk a tegnapi előadáson.”

Kabafi Adrienne

“Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az élelmiszerek közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

“Kerek volt, összeszedett, megadta a szükséges infót. Csak jót tudok mondani. Több dologra kaptam megerősítést, ahogy eddig csináltam, és ennek külön örültem. Mindenképp szükséges lenne ezeket az adatokat és információkat mindenkinek ismerni, több lenne az egészséges ember.”

Szabó Gyöngyi

„Hasznosnak és érdekesnek találtam a tanfolyamot, márcsak azért is, mert a társítási szabályokban nekem is csak addig terjedtek az eddigi ismereteim, ameddig a Testkontroll könyvek azt taglalták. A többi szabály számomra újdonság volt, amihez lassanként szándékomban áll hozzászoktatni magam.”

Budai Hanna

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda

Marton Melinda eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés 1. modul- Kenyerek online főzőtanfolyam és a Tudatos Ételtársítás szeminárium szerzője.

.

A Fűszertitkok online tanfolyam célja

Az online tanfolyammal a célom, hogy stabil ismereteket szerezz a fűszerezésben, megismerd a legfontosabb fűszereket, azok felhasználási lehetőségeit, a szükséges eszközöket, fűszerezési praktikákat, ajánlott alapanyagmárkákat, beszerzési lehetőségeket.

A tanfolyam elvégzése után magabiztos tudásod lesz. A tanfolyam egy teljes képet ad a fűszerezésről. Nem egyetlen alkalomra szól, hanem egy életre szóló tudást ad. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy mennyire válsz profivá a fűszerezésben.

Büszke vagyok arra, hogy azok, akik rám találnak és elvégzik a tanfolyamaimat jóval tudatosabbak az átlagnál!
Az online tanfolyamot azért hoztam létre, hogy innentől kezdve bárki lakóhelyétől függetlenül elvégezhesse, vidékiek és külföldön élők egyaránt.

Az online tanfolyam valóban használható, gyakorlati tudást ad a fűszerezésről, ha ezt keresed, akkor ezt garantáltan meg fogod kapni.

Tanulj Magyarország első számú gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás szakértőjétől!

A tanfolyam végén nincs vizsga, nem kapsz oklevelet és szakmát sem ad. Saját tapasztalatból tudom, hogy van számos képzés, ami oklevelet és szakmát ígér, de ha nem akkreditált, akkor valójában csak használhatatlan papírt ad, amit sehol sem fogadnak el. Ráadásul a használhatatlan papír mellé gyakran száraz és elméleti tudást adnak, amit nem fogsz tudni alkalmazni. Nálam olyan tudást kapsz, amit használni is tudsz.

.

Az online tanfolyamon tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú használata csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles!

Az online tanfolyamban leírtak a saját kutatásomon és tapasztalatomon alapulnak, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és diagnózist. Ezért kérlek, mindenképp konzultálj szakorvossal és dietetikussal!

Melyik csomagot kéred?

Fűszertitkok online tanfolyam
Marton Melindával

„Megszokott ízek mentesen, és új élmények a konyhádban!”

A fűszerezés titkai előadás
Fűszertitkok e-book
10+1 különleges fűszerkeverék tematikus recept e-book
5 db receptvideó
Fűszerek élettani hatása táblázat
Extra fűszertippek

Mit tartalmaz az online tanfolyam?

1,5 óra PPT-s oktató videó
1,5 óra mp3 felvétel
1 db összefoglaló e-book
1 db tematikus recept e-book
1 db hasznos kiegészítő táblázat
5 db receptvideó
Extra fűszertippek

24.900 Ft

helyett

19.900 Ft

Megrendelem

Mindenmentes Mesterkurzus©
Marton Melindával

Hogyan helyettesítsd tudatosan a tejet, tejtermékeket, húst, tojást?
Ismerd meg a sokszínű növényi táplálkozást,
és használd tudatosan a fűszereket!

„Egészségeset és finomat lemondások nélkül”

6 modul:

Fűszertitkok
Tejhelyettesítés
Tojás helyettesítés
Húshelyettesítés
Különleges mindenmentes ételek
Gluténmentes megoldások

Mit tartalmaznak a modulok?

6x 1,5 óra PPT-s oktató videó
6×1,5 óra mp3 felvétel
6 db összefoglaló e-book
6 db recept e-book, összesen 66 db recept
32 db receptvideó
9 db hasznos kiegészítő táblázat
Extrák
10 db bónuszrecept


149.400 Ft

helyett

99.900 Ft

Megrendelem