Gluténmentes Sütés Online Főzőtanfolyam
1. modul – Kenyerek

“Készíts gluténmentes kenyeret alaplisztekből gazdaságosan!”

Marton Melinda

Megrendelem

Mi lesz a Gluténmentes Kenyérsütés online főzőtanfolyamon?

Ez a tanfolyam valódi tudáson és tapasztalaton alapszik. A tanfolyamot az oktató számos alkalommal megtartotta már, és az élő tanfolyam alapján készült az online változat. Más online tanfolyamoktól eltérően ez a tanfolyam élő tanításon alapszik.

Mit tartalmaz a Gluténmentes Kenyérsütés online főzőtanfolyam?

Alap csomag

    • 12 nélkülözhetetlen gluténmentes alapanyag
    • Bevált alapanyagmárkák, amikkel garantáltan jól sikerül a kenyered
    •  Vásárlási tippek, mit-hol vásárolj
    • A gluténmentes kenyérsütés eszköztára
    • Gyakran ismételt kérdések, avagy formázás, dúsítás, sütés utáni teendők, tárolás
    • Receptvideók, az oktatóval készült videófelvételek a készítésről, melyben lépésről lépésre bemutatja a kenyérsütést
    • Gluténmentes kenyérreceptek e-book. Saját fejlesztésű, kipróbált receptek pontos leírásokkal

Prémium csomag

    • Az alapcsomag összes leckéje
    • Haladó praktikák, gyakorlati útmutató a kenyerek összeállításához, dagasztáshoz, kelesztéshez, sütéshez. Hogyan lesz belül puha, kívül ropogós, megfelelő állagú kenyered?
    • Mit hogyan használj, avagy gyakorlati használati útmutató a gluténmentes alapanyagokhoz
    • 10 ellenállhatatlan szendvicskrém – új receptek!
    • Hogyan kerüld el a gluténmentes táplálkozás csapdáit? – prezentációs videó
    • Gluténmentes kisokos E-book, a gluténmentes táplálkozás ABC-je

Megrendelem

A tanfolyamon szó lesz arról, hogy

  • Megtanulod, hogyan készíts kenyérsütőgép, speciális lisztkeverékek, és céllisztek nélkül gluténmentes kenyeret
  • Mi a glutén, mi a gluténmentes diéta lényege, praktikus tippekkel a hétköznapokra
  • Bemutatom a tudatos vásárlás szabályait, hogy miket kerülj el jó messzire, és mi alapján válassz.
  • Részletesen megismered a gluténmentes gabonák és álgabonák széles választékát
  • Részletesen megismered a gluténmentes gabonák és álgabonák, tápanyagösszetételét és felhasználási módját
  • A tanfolyam részét képezik a saját fejlesztésű kipróbált receptek pontos leírásokkal, melyek alapján gyerekjáték lesz a kenyerek elkészítése
  • Választ kapsz arra, hogy milyen alapanyagokra van szükség a gluténmentes kenyérsütéshez? Alapanyaglista konkrét márkákkal.
  • Milyen eszközökre van szükség? Eszközlista konkrét márkákkal.
  • Hogyan lesz megfelelő tápanyagtartalma a kenyerednek?
  • Hogyan használd a kiegészítő gluténhelyettesítő alapanyagokat?
  • Hogyan lesz magas a kenyér?
  • Hogyan lesz roppanós kérges a kenyér?
  • Hogyan lesz belül finom puha az állaga?
  • Mit adhatsz még a kenyérhez?
  • Mi a helyzet a sütési időkkel?
  • A kész kenyérrel mi a teendő?
  • További praktikus tippek

Olyan komplett tudást kapsz, amit képes leszel hosszútávon alkalmazni a saját életedben! Tanuld meg a házi gluténmentes kenyérsütést, és készíts otthonodban friss, ropogós kenyeret gluténmentes alaplisztekből gazdaságosan!

Ez a tanfolyam neked szól, ha

  • eleged van már a drága bolti kenyerekből és a használhatatlan receptekből, a kidobott kísérletekből
  • szeretnél friss ropogós gluténmentes kenyeret sütni kenyérsütőgép, lisztkeverékek és céllisztek nélkül
  • szeretnéd megoldani gazdaságosan, hogy legyen minden nap gluténmentes házi kenyér az asztalodon

Megrendelem

.

Mit mondanak a tanfolyamról, azok akik már elvégezték?

„Érdemes kipróbálni, ha már unod a bolti gluténmentes kenyeret és házi készítésűre vágysz!”

Haulik Andrea

„Az újfajta kenyérdagasztás technika tetszett a legjobban. Jó volt megtapasztalni, hogyan lehet bánni az alapanyagokkal ahhoz, hogy valóban ehető finom kenyér legyen belőle. Új ízek, új technikák, ráadásul egészséges is. Szerintem mindenkinek tennie kellene az egészségért!”

Hoszter Erzsébet

„Melinda rengeteg információt, segítséget adott. Végre egy tanfolyam, ahol nincsenek lisztkeverékek, hanem alaplisztekből indultunk ki!”

Maczkó Emese

„Melindának óriási tapasztalata van és csak tiszta alapanyagokat használ. A tanfolyamot magas színvonalúnak tartom. Melinda tudása alapos, minden fontos kérdésre választ kaptunk. Remek, hogy a hosszú évek során szerzett gyakorlati tudását adja át. Alaptudásunk kellene, hogy minősüljön, amit itt tanulunk, ezért mindenkinek ajánlom!”

Fehér Laura

„Jól felépített, a témát lefedő, rálátást nyújtó tanfolyam volt. Ha fontos az egészségük szánjanak magukra egy kis időt és próbálják ki a tanfolyamot. Egyszerűbb és gazdaságosabb profiktól tanulni, mint otthon a kukát etetni.”

Scholz Róbert

„Az tetszett a legjobban, hogy sok alternatívát kaptam kenyérkészítéshez. Nagyon jó, hogy Melinda ajánl alapanyagmárkákat is! Nagyon szuper!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Minden érthető volt számomra Új dolgokat ismertem meg. Biztosan jövök még. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egészségesen táplálkozni, valamilyen ételallergiában szenved.”

Gyertyán Ági Szilvia

„Megtapasztaltam, hogy finom ízletes gluténmentes kenyeret lehet készíteni, mindezt változatosan! Igényes, hiteles, kedvcsináló, hogy rögtön magam is csináljam. Ezt követően nem vásárolok gluténmentes pékárut, de fogyasztani fogok, méghozzá saját készítésűt! Ne hagyják ki az életükből, hogy esélyt adjanak a tanfolyamon elsajátítani az ízletes, finom pékáruk elkészítését.”

Cselőtei Erzsébet

„Saját kipróbált receptek, meggyőző szaktudás! 5* Ki kell próbálni, ha újítani szeretnél!”

Mónika

„A kenyérsütési megoldások tetszettek a legjobban. Excellent! Az eddigi legjobb minőségű alternatív tej, és kenyér készítési módszerek, amikkel találkoztam!”

 Mária

„Gyors, összeszedett, profi. Szuper volt. Feltétlen vegyenek részt mielőtt mentes életmódváltásba kezdenek.”

Csonka Viktória

„Nagyon hasznos információval, gyakorlati tapaszatalattal gazdagodtam. Az itt tanultakat garantáltan használni fogom. Tizes skálán tizes. Jelentkezzenek bátran, garantáltan sok új információval fognak gazdagodni!”

Bertyák Gitta

„Az elméleti összefoglaló és a technikai segítség is nagyon hasznos volt. Kifejezetten élvezetes és információgazdag tanfolyam volt.”

Sz. Kriszta

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási szakértő és tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú képzések, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam gyakorlati képzések szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő tematikus főzőtanfolyamain és online képzésein többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

A tanfolyam célja

A kenyér az emberiség egyik legősibb tápláléka. A tanfolyammal elsősorban azoknak szeretnék segíteni, akiknek búzaallergia, gluténérzékenység, vagy coeliakia miatt le kellett mondaniuk a kenyérről. Szeretném megmutatni, hogy mindig van megoldás és van választási lehetőség! Szeretném megtanítani, hogyan lehet gluténmentes alaplisztekből kenyérsütőgép nélkül egyszerűen friss és ropogós házi kenyeret készíteni! Attól, hogy egy kenyér mentes, még nem szükségszerű, hogy hófehér legyen és gumi állagú!

A Gluténmentes kenyérsütés főzőtanfolyam 2013 óta működő főzőiskolám egyik legsikeresebb tanfolyama volt. A tanfolyamon több mint 100-an résztvettek.

Az online tanfolyammal a célom, hogy földrajzi távolságtól függetlenül bárki számára elérhetővé tegyem ezt a hasznos tudást, vidékieknek és külföldieknek egyaránt. Most már nincs semmi akadálya annak, hogy Te is elkészítsd otthon a saját gluténmentes kenyered!

.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Melyik csomagot kéred?

Gluténmentes Sütés
Online főzőtanfolyam
1. modul – Kenyerek
Alap csomag

12 nélkülözhetetlen gluténmentes alapanyag
Bevált alapanyagmárkák
Vásárlási tippek
A gluténmentes kenyérsütés eszköztára
Gyakran ismételt kérdések
Receptvideók
Receptek

19.900 Ft

helyett

14.900 Ft

Megrendelem

Gluténmentes Sütés
Online főzőtanfolyam
1. modul – Kenyerek
Prémium csomag

12 nélkülözhetetlen gluténmentes alapanyag
Bevált alapanyagmárkák
Vásárlási tippek
A gluténmentes kenyérsütés eszköztára
Gyakran ismételt kérdések
Receptvideók
Receptek

Extrák:
Haladó praktikák
Gyakorlati használati útmutató
10 ellenállhatatlan szendvicskrém
Hogyan kerüld el a gluténmentes táplálkozás csapdáit?
Gluténmentes Kisokos e-book

29.900 Ft

helyett

24.900 Ft

Megrendelem