Marton Melinda Gyakorlati Fermentálás Online Tanfolyam

Gyakorlati Fermentálás Online Tanfolyam

“Természetes segítség az egészséghez”

Marton Melinda

Megrendelem

Mi lesz az online tanfolyamon?

Ez a tanfolyam valódi tudáson és tapasztalaton alapszik. A tanfolyamot az oktató számos alkalommal megtartotta már, és az élő tanfolyam alapján készült az online változat. Más online tanfolyamoktól eltérően ez a tanfolyam élő tanításon alapszik.

Mit tartalmaz a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyami csomag?

A Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam három részből áll:

  •  Tudományos előadás gyakorlati fókusszal a fermentálásról, csíráztatásról, kovászolásról – prezentációs videó
  •  Hogyan készül? – gyakorlati fermentálás bemutató videó. Az oktatóval készült videófelvétel a készítésről, melyben lépésről lépésre bemutatja a fermentálást.
  •  47 oldalas E-book-ot, ami tartalmazza az elméleti alapokat, recepteket, leggyakrabban feltett kérdésekre a válaszokat.

Megrendelem

A tanfolyamon szó lesz arról, hogy

 • Mi a fermentálás lényege?
 • Miért érdemes rendszeresen fermentált zöldségeket fogyasztani?
 • Mit mivel érdemes fermentálni?
 • Mennyi ideig tartson a fermentálás?
 • Milyen eszközök kellenek a fermentáláshoz?
 • Milyen gyakran és mennyi ideig fogyassz fermentált zöldségeket?
 • Mire figyelj a fermentálás során, hogy biztosan sikered legyen?
 • Mi az amin nem szabad spórolnod?
 •  Hogyan készíts otthon fermentált zöldségeket?

Bónuszok

A tanfolyam tartalmazza a fermentálás mellett:

 •  Hogyan csíráztass olcsón, gyorsan és egyszerűen otthon?
 •  Hogyan kovászolj gluténmentesen?

Olyan komplett tudást kapsz, amit képes leszel hosszútávon alkalmazni a saját életedben! Tanulj meg a gyakorlatban fermentálni!

Ez a tanfolyam neked szól, ha

 • ha hajlandó vagy cselekedni és tenni magadért
 •  ha már régóta keresel természetes megoldást az emésztésed támogatásához

Megrendelem

Olvass bele az E-book-ba!

Marton-Melinda-Gyakorlati-Fermentalas-Beleolvaso
A bal alsó sarokban lévő nyilakkal tudsz lapozni.

.

Mit mondanak a tanfolyamról, azok akik már elvégezték?

„A gyakorlatiasság tetszett a legjobban! Minden kérdésemre választ kaptam. Informatív volt az előadás, sokat tanultam és nagyon élveztem. Én már próbáltam magamtól fermentálni, de nem sikerült. Mindenképpen jól jött a segítség profitól!”

Dr. Mátyus Judit

„Nagyon-nagyon jó volt, fantasztikus!!! A közvetlenség, nyitottság, segítőkészség, otthonias, baráti légkör, a sok információ és a gyakorlati tapasztalatok átadása tetszett a legjobban! Szeretnék megtanulni szép sorban mindent, ami segít a testtudatos életmód-, táplálkozás áttéréséhez és alkalmazásához. Ajánlani fogom, akinek csak tudom a tanfolyamaitokat!”

Farkas Gabriella

„Nagyon nagy szükség van Melinda arra, amit csinálsz! Tényleg nagyon hasznos volt a tanfolyamod, én mindennel elégedett voltam, a tudásoddal és azzal is amit csináltunk. Nagyon hálás vagyok neked, hogy részt vehettem a tanfolyamodon, és máskor is szívesen jövök!”

Éva

„A legjobban a mindenre kiterjedő elemzés, a gyakorlattal, tapasztalattal alátámasztott tanítás tetszett. Nagyon ízletesek voltak a kóstolók! Kiváló! Mindenképpen jöjjenek el, mert itt a gyakorlatban megtanulhatják az ételek elkészítését, ezután otthon már sokkal könnyebben megy!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Melinda természetes közvetlensége tetszett a legjobban. Ha iskolai osztályozás alapján kellene értékelnem, akkor csillagos ötös! Mindenképpen jöjjenek el Melinda bármelyik tanfolyamára, rengeteg újat és hasznosat tanulhatnak az egészséges táplálkozásról.”

Czezner Edina

„Az elméleti és a gyakorlati része a fermentálásnak nagyon tetszett! Nagyon jó volt és nagyon hasznos információkat kaptam! Mindenképp próbálják ki!”

Takács Viola

„A tanfolyam egésze nagyon tetszett! Mind az elméleti, mind a gyakorlati rész. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, a hangulat is nagyon jó volt. Az egészség megőrzése érdekében érdemes belekóstolni új ízekbe, megtanulni a hagyományostól eltérő ételkészítési módokat, zöldségekkel, teljes értékű táplálékokkal gazdagítani az étkezést.”

Zsuzsa

„A legjobb az volt, hogy gyakorlatba is átültettük rögtön a tanultakat! Jól felkészült profi csapat, szuper helyszín, fantasztikus tiszta ízek. Ne hagyjátok ki!”

Klenovics Mónika

„Nagyon tetszett, hogy megismerhettem, hogyan kell fermentálni és milyen összefüggésekre kell odafigyelni ahhoz, hogy jó legyen az emésztésünk, és ezáltal erős legyen az immunrendszerünk. Számomra mindig is fontos volt a tudás alapú egészséggel kapcsolatos minden információ, és ezt itt most megkaptam! Úgy gondolom, hogy már gyermekkorban szükséges lenne az egészségtudatos életmódra megtanítani mindenkit!”

Siklósi Katalin

„Szeretem Melinda előadásait! Nagyon hasznos volt a tanfolyam! Ne hagyjátok ki! Fontos, hasznos, értékes mindegyik tanfolyam! Nagyon vártam a pénteket, hogy végre kinyithassam az együtt készített fermentált vegyes zöldséget. Nagyon finom, szeretjük, és persze közben már készítettem mást is. Sörretek hónapos retekkel. Szép halvány rózsaszínű. Már nézni is gyönyörűség. Szeretnék télire káposztát is savanyítani. Nem akarok boltit venni. Kár is lenne olyanért pénzt adni, amiről meggyőződésem,hogy nem épít minket. Oly egyszerű fermentálni. A tudással pedig élni kell, mert miért kaptam, ha nem ezért. Köszönöm a fermentálási tanfolyamot. Mostantól ez a tudás is segíti a mindennapos tudatos életünket, és ahányszor készítem vagy esszük az ilyen módon készített zöldségeinket, eszembe jut a tanfolyamod a sok hasznos tanács, és az a jó hangulat, ami mindig jellemzi az előadásaidat. Köszönök mindent és jó egészséget minden jót kívánok!”

Györki Mária

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási szakértő és tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú képzések, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam gyakorlati képzések szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő tematikus főzőtanfolyamain és online képzésein többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

A tanfolyam célja

A fermentált ételek egyrészt természetes úton támogatják az emésztést és a felszívódást, másrészt segítenek bélflóránk egészségének megőrzésében.

A Gyakorlati Fermentálás tanfolyam 2013 óta működő főzőiskolám egyik legsikeresebb tanfolyama volt. A tanfolyamon több mint 100-an résztvettek.

Az online tanfolyammal a célom, hogy földrajzi távolságtól függetlenül bárki számára elérhetővé tegyem ezt a hasznos tudást, vidékieknek és külföldieknek egyaránt. Most már nincs semmi akadálya annak, hogy Te is elkészítsd otthon a fermentált zöldségedet!

.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Melyik csomagot kéred?

Online tanfolyam

Gyakorlati előadás
Hogyan készül videó
47 oldalas E-book receptekkel

14.900 Ft

Megrendelem

Online tanfolyam + 2 db E-book

Gyakorlati előadás
Hogyan készül videó
47 oldalas E-book receptekkel

a Testtudatos Táplálkozás és
a Testtudatos Életmód című receptkönyveim E-book változata


23.880 Ft

helyett

19.900 Ft

Megrendelem