Húsvéti menü tisztán gluténmentes növényi alapanyagokból
100% növényi, tej-, tojás-, hús-, gluténmentes recept
Az elmúlt évek során alakult ki nálunk ez a nagyszerű húsvéti menüsor, gluténmentes, teljes értékű 100% növényi alapanyagokból. Több év tapasztalata és rengeteg kísérletezés által fejlődött: póréhagyma-krémleves korianderrel, tofus quiche, rizses csoki. Ezzel a menüsorral és receptekkel szeretnék Neked Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni.
♥ Póréhagyma-krémleves korianderrel
♥ Tofus quiche
♥ Rizses csoki
Póréhagyma-krémleves korianderrel
Kattints a linkre és nézd meg a receptet!
https://testtudatos-taplalkozas.hu/porehagyma-kremleves-korianderrel/
Tofus quiche
Kattints a linkre és nézd meg a receptet!
https://testtudatos-taplalkozas.hu/tofus-quiche/
Rizses csoki
Kattints a linkre és nézd meg a receptet!
https://testtudatos-taplalkozas.hu/rizses-csoki/
Ha tetszettek a receptek és szeretnél még több ünnepi receptet, akkor a jó hírem számodra, hogy a Gluténmentes Ünnepi Receptek e-book-om 10 ünnepi menüt tartalmaz, benne 3 húsvéti, 5 karácsonyi, 2 szilveszteri- és újévi menü, valamint vendégváró falatok. Összesen 43 prémium minőségű recept.
Sok szeretettel,
Marton Melinda
A receptet szerzői jog védi. A recept üzleti célú felhasználása kizárólag a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles. Ha a receptet szeretnéd megosztani a saját blogodon, vagy Facebook oldaladon, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. A receptet csak változatlan formában, és erre az oldalra mutató kattintható linkkel lehet megosztani.
További 116 gluténmentes teljes értékű növényi recept található a Testtudatos Táplálkozás könyvemben, és több mint 70 recept található az orvos és dietetikus által ajánlott két hetes gluténmentes növényi étrendet tartalmazó Testtudatos Életmód könyvemben, valamint 10 komplett ünnepi menü és 43 recept a Gluténmentes Ünnepi Receptek könyvemben.
Marton Melinda
Marton Melinda 4 könyv szerzője: Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Gluténmentes Kisokos, Gluténmentes Ünnepi Receptek. Eddig 6 online tanfolyam szerzője: a Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II, Tudatos ételtársítás szeminárium, Gyakorlati fermentálás tanfolyam, Gluténmentes kenyérsütés, Mindenmentes Mesterkurzus.