Húsvéti menü tisztán gluténmentes növényi alapanyagokból
100% növényi, tej-, tojás-, hús-, gluténmentes recept

Az elmúlt évek során alakult ki nálunk ez a nagyszerű húsvéti menüsor, gluténmentes, teljes értékű 100% növényi alapanyagokból. Több év tapasztalata és rengeteg kísérletezés által fejlődött: póréhagyma-krémleves korianderrel, tofus quiche, rizses csoki. Ezzel a menüsorral és receptekkel szeretnék Neked Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni.

♥ Póréhagyma-krémleves korianderrel
♥ Tofus quiche
♥ Rizses csoki

Póréhagyma-krémleves korianderrel

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!
https://testtudatos-taplalkozas.hu/porehagyma-kremleves-korianderrel/

Tofus quiche

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!
https://testtudatos-taplalkozas.hu/tofus-quiche/

Rizses csoki

Kattints a linkre és nézd meg a receptet!
https://testtudatos-taplalkozas.hu/rizses-csoki/

Ha tetszettek a receptek és szeretnél még több ünnepi receptet, akkor a jó hírem számodra, hogy a Gluténmentes Ünnepi Receptek e-book-om 10 ünnepi menüt tartalmaz, benne 3 húsvéti, 5 karácsonyi, 2 szilveszteri- és újévi menü, valamint vendégváró falatok. Összesen 43 prémium minőségű recept.

Sok szeretettel,

Marton Melinda

A receptet szerzői jog védi. A recept üzleti célú felhasználása kizárólag a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles. Ha a receptet szeretnéd megosztani a saját blogodon, vagy Facebook oldaladon, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. A receptet csak változatlan formában, és erre az oldalra mutató kattintható linkkel lehet megosztani.

További 116 gluténmentes teljes értékű növényi recept található a Testtudatos Táplálkozás könyvemben, és több mint 70 recept található az orvos és dietetikus által ajánlott két hetes gluténmentes növényi étrendet tartalmazó Testtudatos Életmód könyvemben.

Marton Melinda

Marton Melinda

Marton Melinda 4 könyv és 4 tudásalapú tanfolyami könyv szerzője: Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Gluténmentes Kisokos, Gluténmentes Ünnepi Receptek, Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II, Tudatos ételtársítás szeminárium, Gyakorlati fermentálás tanfolyami könyv.