Megtanítunk sütni!

A Kenwood Chef konyhai robotgépek mellé
most két workshopot választhatsz ajándékba a Márkanagykövetektől!

Vásárolj most bármilyen Kenwood Chef konyhai robotgépet és ajándékba 2 db workshopon vehetsz részt!

Használd a Kenwood Chef konyhai robotgép vásárlásakor az aqua.hu oldalon a TESTTUDATOS kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz a készülék árából!

A Kenwood „Megtanítunk sütni” promóciójának keretében, ha feltöltöd a vásárolt készülékről a számlát, választhatsz ajándékba ingyen két workshopot (többek között az én workshopomat is)! A promóció december 23-ig tart!

Bővebb információ és részletek itt:
https://kenwoodajandek.hu/

Mindenmentes főzőworkshop Marton Melindával
A workshopon a résztvevők ízelítőt kapnak a glutén-, tej-, tojásmentes sütés-főzésből. Segítséget kapnak ahhoz, hogyan tudják gyakorlatban használni a Kenwood Chef konyhai robotgépet a konyhában a mindennapok során az ízletes ételek elkészítéséhez. Készíteni fogunk gluténmentes kenyeret, édesburgonyás hummuszt, piskótát csokoládékrémmel és növényi tejszínhabbal, diós növényi italt. Lehetőség lesz többféle fermentált finomság megkóstolására, úgy mint fermentált savanyúságok, növényi körözött, kókuszjoghurt, fermentált gyümölcsitalok. A résztvevők a recepteket megkapják. A program során lesz egy közös vacsora. A készített ételeket a résztvevőknek elcsomagoljuk.

Időpontok:

  • 2024. január 18. (csütörtök) 18-21:00 óra
  • 2024. január 31. (szerda) 18-21:00 óra
  • 2024. február 8. (csütörtök) 18-21:00 óra
  • 2024. március 7. (csütörtök) 18-21:00 óra
  • 2024. április 11. (csütörtök) 18-21:00 óra

A workshopokra jelentkezni a https://kenwoodajandek.hu/ oldalon tudsz, miután beregisztráltad a Kenwood konyhai robotgépedről a vásárlást igazoló blokkot/számlát.

Néhány vélemény a résztvevőktől:
„Nagyon tetszett az, hogy az adott receptek elkészítésén felül más érdekes és finom ételeket is megkóstolhattunk. Tetszett Melinda lazasága és közvetlensége. Szuper, kreatív, változatos, jó hangulatú vidám, jól összerakott, szervezett főzőest volt! Ha valami felkeltette az érdeklődésed, ne habozz, jelentkezz!”

Sáfár-Török Vivien

„A kenyér készítés és az édesburgonyás hummuszt tetszett a legjobban. 10/10-esre értékelem a főzőestet. Mindenképpen érdemes eljönni még akkor is, ha valaki vegyesen táplálkozik, mert sok új dolgot lehet tanulni.”

Fodor Fanni

„Melinda nagyon kedves, közvetlen. Nagyon tetszett! Szeretnék még a jövőben résztvenni hasonló alkalmon.”

Szűcs Enikő

„Nagyon tetszett a részletes bemutatása az ételek elkészítésének. Nagyon jó volt! Finomak és egészségesek voltak az ételek. Nagyon szépen beszélt az előadó. Megéri eljönni!”

Cselóczki Viola

„A mentes kenyér szuper, biztosan otthon is megsütöm! Ajánlom mindenkinek aki tudatosabbban szeretne élni!”

Gréta

„A kenyér készítése volt a legjobb! Sokat tanultam a gluténmentes lisztek működéséről, illetve, hogy melyiket hol érdemes megvenni. Érdemes résztvenni a workshopon, ha érdekel az egészséges életmód.”

Szöböczky Adél

„Tetszett a hangulat, a receptek és a különböző egyéb workshopok tematikájának megismerése kostolókon keresztül. Nagyon élveztem, sokat tanultam a különböző számomra új alapanyagokról, amelyek szélesítették a látókörömet a tudatos táplálkozással kapcsolatban. Megéri eljönni egy workshopra, sok újat lehet tanulni!”

Szél Stefánia