Mentesen, de ízesen!
Legyél a teljes értékű konyha mestere!

Gyakorlati tippekkel

6 részes élő online előadássorozat

Folyamatosan lehet jelentkezni, az előadásokról felvétel készül,
amit a résztvevők megkapnak.
Nem maradsz le egyik előadásról se, bármikor becsatlakozhatsz!

Marton Melinda

Az előadásokra jelenleg NEM lehet jelentkezni.

Mi lesz az élő online tanfolyamon?

Az előadások témái:

  1. A fűszerezés titkai – ne mondj le az ízekről! – már elérhető a felvétel
  2. Hogyan helyettesítsd a tejtermékeket növényi alapanyagokból? – már elérhető a felvétel
  3. Tojás helyettesítés gluténmentesen – már elérhető a felvétel
  4. Teljes élet hús nélkül – már elérhető a felvétel
  5. A sokszínű növényi konyha – már elérhető a felvétel
  6. Gluténmentes megoldások sütésre/főzésre – 2021. május 6.

Előadó: Marton Melinda, a teljesértékű növényi táplálkozás szakértője

Mikor lesz?
2021. május 6. (csütörtök) 18:00 – 20:00 (1,5 órás előadás + fél óra a kérdésekre)
A jelentkezők az előadások felvételét megkapják.

Az előadásokra jelenleg NEM lehet jelentkezni.

Az előadásokról felvétel készül, amit a résztvevők megkapnak.
Nem maradsz le egyik előadásról se, bármikor becsatlakozhatsz!

Hol lesz?
Az előadás Zoom-ban lesz, a résztvevők az előadás előtt megkapják a linket a belépéshez
Ez a tanfolyam valódi tudáson és tapasztalaton alapszik. Más online tanfolyamoktól eltérően ez a tanfolyam élő tanításon alapszik.

.

Mit mondanak a tanfolyamról, azok akik már elvégezték?

„A gyakorlatiasság tetszett a legjobban! Minden kérdésemre választ kaptam. Informatív volt az előadás, sokat tanultam és nagyon élveztem. Én már próbáltam magamtól fermentálni, de nem sikerült. Mindenképpen jól jött a segítség profitól!”

Dr. Mátyus Judit

„Nagyon-nagyon jó volt, fantasztikus!!! A közvetlenség, nyitottság, segítőkészség, otthonias, baráti légkör, a sok információ és a gyakorlati tapasztalatok átadása tetszett a legjobban! Szeretnék megtanulni szép sorban mindent, ami segít a testtudatos életmód-, táplálkozás áttéréséhez és alkalmazásához. Ajánlani fogom, akinek csak tudom a tanfolyamaitokat!”

Farkas Gabriella

„Nagyon nagy szükség van Melinda arra, amit csinálsz! Tényleg nagyon hasznos volt a tanfolyamod, én mindennel elégedett voltam, a tudásoddal és azzal is amit csináltunk. Nagyon hálás vagyok neked, hogy részt vehettem a tanfolyamodon, és máskor is szívesen jövök!”

Éva

„A legjobban a mindenre kiterjedő elemzés, a gyakorlattal, tapasztalattal alátámasztott tanítás tetszett. Nagyon ízletesek voltak a kóstolók! Kiváló! Mindenképpen jöjjenek el, mert itt a gyakorlatban megtanulhatják az ételek elkészítését, ezután otthon már sokkal könnyebben megy!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Melinda természetes közvetlensége tetszett a legjobban. Ha iskolai osztályozás alapján kellene értékelnem, akkor csillagos ötös! Mindenképpen jöjjenek el Melinda bármelyik tanfolyamára, rengeteg újat és hasznosat tanulhatnak az egészséges táplálkozásról.”

Czezner Edina

„Az elméleti és a gyakorlati része a fermentálásnak nagyon tetszett! Nagyon jó volt és nagyon hasznos információkat kaptam! Mindenképp próbálják ki!”

Takács Viola

„A tanfolyam egésze nagyon tetszett! Mind az elméleti, mind a gyakorlati rész. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, a hangulat is nagyon jó volt. Az egészség megőrzése érdekében érdemes belekóstolni új ízekbe, megtanulni a hagyományostól eltérő ételkészítési módokat, zöldségekkel, teljes értékű táplálékokkal gazdagítani az étkezést.”

Zsuzsa

„A legjobb az volt, hogy gyakorlatba is átültettük rögtön a tanultakat! Jól felkészült profi csapat, szuper helyszín, fantasztikus tiszta ízek. Ne hagyjátok ki!”

Klenovics Mónika

„Nagyon tetszett, hogy megismerhettem, hogyan kell fermentálni és milyen összefüggésekre kell odafigyelni ahhoz, hogy jó legyen az emésztésünk, és ezáltal erős legyen az immunrendszerünk. Számomra mindig is fontos volt a tudás alapú egészséggel kapcsolatos minden információ, és ezt itt most megkaptam! Úgy gondolom, hogy már gyermekkorban szükséges lenne az egészségtudatos életmódra megtanítani mindenkit!”

Siklósi Katalin

„Szeretem Melinda előadásait! Nagyon hasznos volt a tanfolyam! Ne hagyjátok ki! Fontos, hasznos, értékes mindegyik tanfolyam! Nagyon vártam a pénteket, hogy végre kinyithassam az együtt készített fermentált vegyes zöldséget. Nagyon finom, szeretjük, és persze közben már készítettem mást is. Sörretek hónapos retekkel. Szép halvány rózsaszínű. Már nézni is gyönyörűség. Szeretnék télire káposztát is savanyítani. Nem akarok boltit venni. Kár is lenne olyanért pénzt adni, amiről meggyőződésem,hogy nem épít minket. Oly egyszerű fermentálni. A tudással pedig élni kell, mert miért kaptam, ha nem ezért. Köszönöm a fermentálási tanfolyamot. Mostantól ez a tudás is segíti a mindennapos tudatos életünket, és ahányszor készítem vagy esszük az ilyen módon készített zöldségeinket, eszembe jut a tanfolyamod a sok hasznos tanács, és az a jó hangulat, ami mindig jellemzi az előadásaidat. Köszönök mindent és jó egészséget minden jót kívánok!”

Györki Mária

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási szakértő és tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú képzések, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam gyakorlati képzések szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő tematikus főzőtanfolyamain és online képzésein többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

A tanfolyam célja

Az online tanfolyammal a célom, hogy átfogó gyakorlati tudásra tegyél szert a mindenmentes táplálkozásban. Az előadásokon megosztom veled több mint 10 év tapasztalatát. A tanfolyam elvégzése után játszva feltalálod magad a konyhában!

Az online tanfolyammal a célom, hogy földrajzi távolságtól függetlenül bárki számára elérhetővé tegyem ezt a hasznos tudást, vidékieknek és külföldieknek egyaránt. Most már nincs semmi akadálya annak, hogy Te is tanulj tőlem!

Folyamatosan lehet jelentkezni, az előadásokról felvétel készül, amit a résztvevők megkapnak.
Nem maradsz le egyik előadásról se, bármikor becsatlakozhatsz!

.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Melyik csomagot kéred?

Előadás

Mentesen, de ízesen!
Hogyan tedd élvezetéssé és változatossá
a mentes étkezést?
Gyakorlati tippekkel

 

Az előadásokra jelenleg NEM lehet jelentkezni.

Bérlet
6 részes előadássorozat

Mentesen, de ízesen
Hogyan tedd élvezetéssé és változatossá
a mentes étkezést?
Gyakorlati tippekkel

Az előadásokra jelenleg NEM lehet jelentkezni.