Testtudatos táplálkozás Nap I.
Marton Melindával
2023. november 25. (szombat) Budapest
9:00-17:00

5 előadás

Mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan együnk
„Vállald a felelősséget a testedért!”

Marton Melinda

Early Bird (koránkelő kedvezmény) kedvezményes jegyvásárlási lehetőség október 20-ig!

Jelentkezem

Indulj el velem az úton, és alapjaiban megváltozik a szemléleted a táplálkozásról! Olyan komplett tudást kapsz, amit képes leszel hosszútávon alkalmazni a saját életedben! Tedd rendbe egyszer s mindenkorra a táplálkozási szokásaidat! Ezután a családodat is sokkal tudatosabban fogod táplálni!

Itt a helyed, ha

 •  te is úgy gondolod, hogy a legtöbb betegség helyes táplálkozással megelőzhető volna
 •  készen állsz arra, hogy változtass a táplálkozási szokásaidon
 •  keresed a kiutat a táplálkozási irányzatok, divatdiéták és fogyókúrák útvesztőjéből

5 előadás, amiben választ kapsz az egyéni táplálkozás kialakításának legfontosabb kérdéseire.

 •  Az ételtársítás 7 legfontosabb szabálya – gyakorlati tippek, hogy mit mivel egyél!
 •  Hogyan kerüld el a gluténmentes táplálkozás csapdáit?
 •  Hányszor egyél naponta? Kétszer? Háromszor? Vagy ötször?
 •  A koplalástól a zabálásig! Mennyit kellene enni valójában?
 •  Hogyan szabadulj meg a rossz táplálkozási szokásaidtól?

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit a nap során garantáltan megkapsz tőlem:

 •  A legfontosabb táplálkozási alapismeretek
 •  Testünk működésének alapvető ciklusai
 •  Az éhség 7 fajtája
 •  A legtöbb energia, és a leghatékonyabb emésztés törvénye
 •  Az ideális ételmennyiség megválasztásának szabálya
 •  Az optimális étkezési időpontok
 •  Az 5 fő ételcsoport
 •  Az ételtársítás 7 aranyszabálya
 •  8+1 hiba az ételtársításban
 •  Az ösztönös étkezéstől a racionális táplálkozásig
 •  A leggyakoribb jó és rossz étkezési szokások
 •  A gluténmentes táplálkozás előnyei és hátrányai
 •  A tudatos vásárlás szabályai

Bónuszok

A Testtudatos táplálkozás Napot követően minden résztvevő utólag hozzáférést kap a Testtudatos táplálkozás I. online tanfolyamhoz, ami tartalmazza az előadások hangfelvételét, videókat, e-book-ot és munkafüzetet.

Jelentkezem

Miért jó, ha eljössz?

 •  Mert egy támogató közegben te is gyorsabban fejlődsz
 •  Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik az átlagnál jóval tudatosabbak
 • Most egy nap alatt a tiéd lehet a tudásom
 •  Garantálom, hogy egy életre szóló élményben lesz részed

.

Mit mondanak a Testtudatos Táplálkozás Napról azok, akik már résztvettek?

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem! Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az alapanyagok közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Személy szerint az élet ajándékának tekintem azt, hogy megismerhettelek, és tanulhattam tőled! Nagyon nagyra értékelem azt, ahogyan folyamatosan képzed magad, tanulsz és tanítasz. A tanfolyam nekem a tudatosság ajándékát adta. Ráébresztett, ne féljek a lehetetlennek tűnő feladattól, hanem CSINÁLJAM!!! A megszerzett tudást ültessem át a gyakorlatba, a saját egészségem érdekében. Hálásan köszönöm neked és párodnak a kitartó fáradozást és a jó példát.”

Károly Zsófia

„Végig lekötötte a figyelmemet, pedig hosszú nap volt alapvetően. Nagyon sok hasznos információ hangzott el. Köszönöm! Legyetek testtudatosak!”

Pintér Dóra

„A legjobban a tanfolyam nyitott, barátságos légköre tetszett és Melinda remek felkészültsége. Nagyon jól átgondolt, felépített tematika. Rengeteg hasznos tanács elhangzott. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egészségesen és tudatosan táplálkozni.”

Gáspár Judit

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„A 7 szabály, a kínai szervóra, és az adagok meghatározása tetszett a legjobban. Jól rendszerezett, egyszerűen megfogalmazott, érthető tanfolyam! Menj el egy ilyen tanfolyamra, meglepően sok újdonságot fogsz hallani.”

Ocsovai Zoltán

„Melinda felkészültsége, kedves, elfogadó személyisége tetszett a legjobban. A témák közül pedig az ételtársítás. Bátran vágj neki az étkezési szokásaid átalakításának. Melinda ebben ügyesen segíteni fog!”

Zsuzsa

„A felkészültség, kedves és mégis határozott előadásmód jó hangulat, a helyszín és a mozgás tetszett a legjobban! Sok új dolgot megtanultam! Ha osztályoznom kellene, akkor dícséretes ötöst adnék! Mindent kellő részletességgel átvettünk. Nagyon hasznos volna minél szélesebb körben megismertetni ezt a tudást!”

Mariann

„Amellett, hogy Melinda kiváló előadó, sok újat hallottam, részletes ismereteket adott át, rendszerezte a meglévő tudásom. Gondosan felépített a tematika, világos, követhető. Alapvető tudást ad át, ami sajnos nem „alap” minden háztartásban. Ezt általános iskolában már meg kellene tanítani a gyerekeknek. Nem azért, hogy mindenképp egészségesen táplálkozzanak, de legalább tudják, hogy van választásuk…”

Betti

.

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási szakértő és tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú képzések, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam gyakorlati képzések szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő tematikus főzőtanfolyamain és online képzésein többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

Mikor lesz?

2023.11.25. (szombat) 9:00-17:00
Érkezés – Regisztráció 8:45-9:00
Érkezz pontosan, hogy időben el tudjuk kezdeni a rendezvényt!

.

Hol lesz?

1062 Budapest, Andrássy út 98. MagNet Közösségi Ház, Napraforgó terem

Étkezés

12:00-13:00 ebédszünet

Garantált ajándék

Minden résztvevő ajándékba kapja a rendezvény után a Testtudatos Táplálkozás I. online tanfolyamot.

Melyik csomagot kéred?

Gyere el mindkét napra most Early Bird kedvezménnyel! Vedd meg mielőbb a jegyed, mert csak azoknak tudom biztosítani a helyét, akik előre megváltják a jegyüket. A kedvezmény az előzetes online jegyvásárlásra érvényes. A helyszínen már csak az eredeti teljes áron lehet jegyet vásárolni, de ha megtelik a terem, akkor a helyszínen már nem lesz jegyvásárlási lehetőség!

A Testtudatos táplálkozás Napon elhangzott előadások tartalma kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása a szerző engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

Testtudatos Táplálkozás Nap I.
Marton Melindával

5 előadás
Mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan együnk
Bónusz:
Hozzáférés utólag a Testtudatos táplálkozás I. online tanfolyamhoz
Benne: videók, mp3 felvételek, e-book, munkafüzet

Early Bird kedvezménnyel október 20-ig
29.900 Ft helyett
24.900 Ft

Megrendelem

Gyere el mindkét napra most extra kedvezménnyel!

Testtudatos Táplálkozás Nap I. + Tudatos Ételtársítás Nap

Testtudatos Táplálkozás Nap I.
5 előadás
mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan együnk
+
Tudatos Ételtársítás Nap
4 előadás
több mint 40 ételtársítási szabály konkrét gyakorlati példákkal

Bónuszok:
Hozzáférés utólag a Testtudatos Táplálkozás I. és a Tudatos Ételtársítás Szeminárium
online tanfolyamokhoz
Benne: videók, mp3 felvételek, e-book-ok, munkafüzetek

69.800 Ft
helyett Early Bird kedvezménnyel október 20-ig
49.900 Ft

Megrendelem