A helyszínen tudsz jegyet vásárolni!

Kik lesznek a kerekasztal-beszélgetés résztvevői

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási tanácsadó, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója és a Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Gluténmentes kisokos, Gluténmentes Ünnepi Receptek könyvek írója. 2013 óta vezeti a Mindenmentes Főzőiskoláját.
A táplálkozástudomány területén belül a fő szakterülete az ételtársítás, hogy mit mivel társítsunk helyesen. Megalkotta a testtudatos táplálkozás rendszerét, mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan együnk.

Egészséget csak egészséges életmód eredményezhet. Az egészséges életmód kialakítása nem egy pillanat műve, hanem egy hosszú folyamat eredményeként jön létre. Az egészségünkért napról napra erőfeszítéseket kell tennünk. A testtudatos életmódnak három pillére van: a légzés, a testmozgás és a táplálkozás, ezekről a témákról lesz szó részletesen a kerekasztalbeszélgetésen.

testtudatostaplalkozas.hu
táplálkozási tanácsadó

Czecz Fruzsina

Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus a gasztronómiát választotta munkaeszközként. Egyéni tanácsadásain és csoportfoglalkozásain önismereti útként használja az ételek nyelvét – legyen szó emlékekről, szokásokról, személyiségjegyekről vagy emberi kapcsolatokról. Vallja, hogy az étel sokkal több, mint „üzemanyag”, hiszen a feltálalt fogások tele vannak történetekkel és üzenetekkel. Magánrendelése mellett megbízott oktatóként tanít a Károli Gáspár Református Egyetemen, és élete fontos része az ismeretterjesztő írás is. Gasztropszichológiai kötete 2022 őszén jelent meg, „Terítéken a lélek” címmel.

Az áprilisi Klubesten az életmódváltást megelőző időszakra helyezi majd a hangsúlyt: hogyan készüljünk fel, milyen kérdéseket tisztázzunk magunkkal, mielőtt új életformába kezdünk?

www.gasztropszichologia.hu
gasztropszichológus

Pletserné dr. Jung Andrea

Pletserné dr. Jung Andrea a Naturportal Online Magazin tulajdonosa, főszerkesztője, a Gyógyászkereső weboldal alapító-tulajdonosa.
A Naturportal Magazinon található Magyarország legnagyobb gyógynövénykeresője és számos más kereső is, valamint számos cikk gyógynövények, természetgyógyászat, meditáció, vegetariánus táplálkozás és környezetvédelem témában.
Andrea nagy online és személyes konferenciákat, illetve workshopokat szervez gyógynövények, illetve természetgyógyászat témában, valamint meditációkat tart.

Az áprilisi Klubesten az életmódváltást elsősorban a tudatosság oldaláról fogja megközelíteni. Az életmódváltás a tudatossággal kezdődik, a tudatosság pedig a meditációval, az elmélkedéssel és a kontemplációval, azaz, hogy végiggondoljuk, hogy mit miért teszünk. A végső segítséget mégis a meditáció jelenti, hiszen az mindennek az origója, kiindulási pontja. A tapasztalata szerint az évek óta végzett meditáció az életünk teljes szegmensére kihat, beleértve az addikcióinkat (mint például az evés kényszeres szokásmintázatait, a súlyproblémákat, vagy a dohányzást).

www.naturportal.hu
tulajdonos, főszerkesztő

.

 

Életmódváltó Klubest – kerekasztal-beszélgetés az életmódváltás legfontosabb lépéseiről

A Klubesten az életmódváltás témakörét, legfontosabb lépéseit fogjuk kerekasztal-beszélgetés formájában átbeszélni a táplálkozás, a pszichológia és a tudatosság oldaláról megközelítve.

.

Életmódváltó Klubest

A klubest moderátora: Pletserné dr. Jung Andrea

Mikor lesz?

2024. április 22. (hétfő) 18:00-19:30

Hol lesz?

1062 Budapest, Andrássy út 98. Magnet Közösségi Ház, Belső Udvar

Mennyibe kerül?

Jegyár: 2.500 Ft /fő
Csoportos jegyár: 2-4 főig 2000 Ft/fő ; 5 főtől 1800 Ft/fő

A program támogatói: Magnet Közösségi Ház, Naturportal Online Magazin

.

Ha ketten, vagy többen szeretnétek jönni: akkor elég egy megrendelést leadnod, de a mennyiségnél add meg, hogy hány fővel jelentkezel.
Ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezésed! A rendezvény előtti napon már nem tudom elfogadni a jelentkezésed. Egyrészt nagyon gyorsan fogynak a helyek, addigra valószínűleg teltház lesz. Ha mégis nagyon szeretnél jönni, akkor hívj fel vagy írj (melinda@testtudatos-taplalkozas.hu) és egyeztetünk!

A KATA törvény 2022-es módosítása miatt csak magánszemélyek részére tudok számlát kiállítani.

Pár fontos dolog

A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha előre elutalod a részvételi díjat: 2.500 Ft /fő .
A helyszínen személyesen lehet jegyet venni 3000 Ft/fő áron.