Marton Melinda okleveles táplálkozási tanácsadó, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.
Eddig több mint 100 főzőestet, workshopot, előadást tartott, amiken több mint 1000 fő vett részt. Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani és főzőversenyekre szakmai zsűrinek.

Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. Négy évig a Magnet Közösségi Házban a Vega Estek főszervezője és háziasszonya volt. Felvilágosító célú munkájával rengeteget tett az egészséges táplálkozás népszerűsítéséért. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott. Jelenleg a Braun és a Kenwood márkanagykövete. A Villeroy & Boch márkaszaküzlet és konyhastudió háziasszonya. Állandó saját rovata van az Életerő Természetgyógyászati Magazinban.

Mindig is a fejlődés motiválta, hogy az élet minél több területén tudatossá váljon, és ezt másoknak is lehetővé tegye.

2013 óta vezeti a Mindenmentes Főzőiskoláját. Tematikus főzőestjein, workshopjain, előadásain és online tanfolyamain többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes sütés-főzés, fermentálás, cukormentes befőzés, tej- tojás- húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és modern konyhatechnológiai eljárások.

A táplálkozástudomány területén belül a fő szakterülete az ételtársítás, hogy mit mivel társítsunk helyesen. Megalkotta a testtudatos táplálkozás rendszerét, mit, mivel, mikor, mennyit, hogyan együnk. Több kiemelkedően sikeres elméleti online tanfolyamot is kifejlesztett, úgy mint a Testtudatos táplálkozás I-II. és a Tudatos Ételtársítás.

Mottója:
„A helyes táplálkozás létünk összes területén egészséget teremt.”
Colin Campbell, PhD
a Kína-tanulmány szerzője

Hívd el rendezvényedre előadás és/vagy bemutató tartására, vedd fel a kapcsolatot vele itt!

Eddig megjelent könyvei orvos és dietetikus ajánlásával

Az elmúlt években folyamatosan kapott visszajelzéseket a könyvei, az előadásai és a tanfolyamai kapcsán. Sokan megfordultak nála és sokan újra és újra visszatértek, mert tetszett nekik, amit nála kaptak. Emiatt egy-egy név többször is előfordulhat a vélemények között.

A résztvevők között voltak orvosok, természetgyógyászok, életmód tanácsadók, szakácsok, jógaoktatók, sportolók, háziasszonyok és nem csak nők, hanem férfiak is.

Ez nem az összes vélemény, csak a legutóbbi 500 (!)

Kattints ide és olvasd el a véleményeket!

Munkája során rengeteg emberrel találkozott főzőestjein, workshopjain és előadásain. Tanítványai közül többen megosztották vele történetüket, hogy másokat is inspiráljanak! Olvasd el a történeteiket!


Kattints a linkre és olvasd el: Inspiráló történetek

Nézd meg a képeket a Galériában!


A képek megtekintéséhez kattints ide!