Mindenmentes Mesterkurzus ©

„Egészségeset és finomat lemondások nélkül!”

Marton Melinda

6 modulból álló online gyakorlati képzés

Tanuld meg, hogyan helyettesítsd tudatosan a glutén tartalmú gabonákat, tejet, tejtermékeket, húst, tojást!

Ismerd meg a sokszínű növényi táplálkozást,

és használd tudatosan a fűszereket!

Tanulj Magyarország első számú gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás szakértőjétől!

Megrendelem

.

Mindenmentes Mesterkurzus

„Egészségeset és finomat lemondások nélkül!”

6 modulból álló online gyakorlati képzés

Tanuld meg, hogyan helyettesítsd tudatosan a tejet, tejtermékeket, húst, tojást!
Ismerd meg a sokszínű növényi táplálkozást, és használd tudatosan a fűszereket!

Marton Melinda

Ezen az online Mindenmentes Mesterkurzuson az elmúlt 10 év tapasztalatát adom át, amit főzőtanfolyam okatatóként, receptfejlesztőként és táplálkozási szakértőként szereztem.

Ez egy nagyon komplex tematikus tudáscsomag, az alapanyagismerettől kezdve, a felhasználási lehetőségeken, az ajánlott eszközökön át, az általam ajánlott alapanyagmárkákig mindent felölel, sok-sok gyakorlati tudással, rengeteg szép saját ételfotóval, receptekkel és receptvideókkal, amik jól bemutatják az adott téma jellegzetességeit.

A mesterkurzust elvégezve bárki könnyedén el tud indulni a mentes táplálkozásban, mert már az elején birtokában vannak a megfelelő információk és a kipróbált, működő gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, húsmentes, teljes értékű növényi receptek. A recepteket úgy válogattam össze, hogy tematikusan lefedjék az adott területet a lehető legjobban, és az aki elkészíti az ételeket könnyedén elsajátíthassa a fortélyokat.
Ezután “gyerekjáték” lesz a gluténhelyettesítés, tejhelyettesítés, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, teljes értékű növényi ételek készítése és a fűszerezés.

A Mindenmentes Mesterkurzus összesen 6 modulból áll:

  • Fűszertitkok
  • Tej- és tejtermék helyettesítés
  • Tojás helyettesítés
  • Húshelyettesítés
  • Különleges mindenmentes ételek
  • Gluténmentes megoldások

Ez a gyakorlati tudáscsomag neked szól, ha

  • bármilyen ételallergiád, ételérzékenységed, ételintoleranciád van (például: tej-, tejtermék-, tojás-, glutén-, hús) és mentes táplálkozást kell folytatnod
  • nem szeretnél feleslegesen kísérletezgetni, mert nem szeretnéd a kukát etetni a rosszul sikerült kidobott ételekkel
  • szükséged van jól bevált, kipróbált, tematikusan összeállított (tejmentes, tojásmentes, húsmentes, gluténmentes teljes értékű növényi) receptekre, mert az interneten találhatókban már csalódtál
  • szükséged van egy mindent átfogó tudásra, hogy magabiztos és sikeres legyél a konyhában és a mentes ételek világában, hogy a gluténhelyettesítés, tejhelyettesítés, tojáshelyettsítés, húshelyettesítés, teljes értékű növényi ételek készítése és a fűszerezés ne okozzon többé problémát
  • szeretnéd magad továbbképezni szakácsként és elmélyíteni a tudásod a mindenmentes ételek, és a teljes értékű növényi ételek világában
  • megbízható szakembertől szeretnél tanulni, aki a gyakorlatban éli, folyamatosan képezi magát, és több mint 10 éve tanítja a mindenmentes táplálkozást, ételek készítését stb.

Mit tartalmaz a tudáscsomag?

  • 6x 1,5 óra PPT-s oktató videó
  • 6×1,5 óra mp3 felvétel
  • 6 db összefoglaló e-book
  • 6 db recept e-book, 66 db speciális tematikus recept + 10 db bónusz recept, összesen 76 db recept
  • 9 db hasznos kiegészítő táblázat
  • 32 db receptvideó
  • extrák (receptek, videók, táblázatok)

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit garantáltan megkapsz tőlem:

1. modul – Fűszertitkok ©
„Megszokott ízek mentesen, és új élmények a konyhádban!”

  • A fűszerezés titkai – ne mondj le az ízekről! 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
  • Fűszertitkok e-book, benne: alapanyagismeret, eszközök, feldolgozás, tárolás, édesítés, sózás, ízek pótlása, színezés,  nemzetek konyhája (indiai, kínai, mediterrán, magyaros), valamint 14 alapanyaghoz és 11-féle ételtípushoz milyen fűszerek illenek.
  • 10+1 különleges fűszerkeverék tematikus recept e-book (E-mentes, adalékanyagmentes, természetes összetevőjű receptek)
  • 5 db receptvideó (2-féle házi fűszersó, paradicsomszósz, vágás technika, rozmaringos új burgonya)
  • Fűszerek élettani hatása táblázat

2. modul – Tej- és tejtermék helyettesítés ©
„Egészséges és finom alternatívák egyszerűen”

  • Hogyan helyettesítsd a tejtermékeket növényi alapanyagokból? 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
  • Tejhelyettesítési útmutató e-book benne, alapanyagismeret, eszközök, ajánlott márkák stb.
  • 10+1 tematikus recept e-book, tejmentes, tejhelyettesítő receptek,
    benne: 4-féle tej-, 2-féle túró-, sajtkrém-, sajt-, tejföl-, tejszín-, tejszínhab helyettesítő recept
  • 8 db receptvideó (2-féle tej-, 2-féle izesítésű tej-, körözött, tejföl, sajtkrém, sajtkrémleves)
  • Tejhelyettesítő alapanyagok áztatási ideje táblázat
  • Bónuszrecept

3. modul – Tojáshelyettesítés ©
„Tippek, trükkök, praktikák a tökéletes tojás élményért”

  • Tojáshelyettesítés gluténmentesen 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
  • Tojás helyettesítés gluténmentesen e-book, benne, alapanyagismeret, eszközök, ajánlott márkák stb.
  • 10+1 tematikus recept e-book, tojásmentes, tojáshelyettesítő receptek, benne: frittata, 2-féle omlett, omlettmuffin, rántotta, quiche, bundázás, panírozás, tojáskrém, veganéz, tojásfehérjehab helyettesítő recept
  • 4 db receptvideó (omlett, csicseri puffancs, tojáskrém, “tojásfehérjehab” helyettesítő)
  • Tojáshelyettesítési segédlet táblázat
  • Bónusz recept

4. modul – Húshelyettesítés ©
„Tápláló, fehérjedús, ínyenc fogások teljes értékűen”

  • Teljes élet hús nélkül 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
  • Húshelyettesítési útmutató e-book, alapanyagismeret, ételkészítési tippek, növényi fehérjék stb.
  • 10+1 tematikus recept e-book, húsmentes, húshelyettesítő receptek, benne: vagdalt, kolbász, kolbászos muffin, kolbászkrém, 3-féle fasírt, falafel, 2-féle szósz, egy pástétom helyettesítő recept
  • 4 db receptvideó (falafel, hummusz, fasírt, kolbászkrém)
  • Fehérje komplettálás táblázat, Fehérjetartalom táblázat
  • 3 db bónusz recept

5. modul – Különleges mindenmentes ételek ©
„Konyhaművészeti remekművek, változatos, ízgazdag fogások”

  • A sokszínű növényi konyha 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
  • Növényi alapú étrend e-book benne, alapanyagismeret, legfontosabb tudnivalók stb.
  • 10+1 tematikus recept e-book, mindenmentes, teljes értékű növényi receptek, benne: tavaszi tekercs, ázsiai rizstészta, guacamole, tabulé saláta, sushi, “sajtos” tallér, 3-féle különleges köret, “bolognai” cukkini spagetti, polenta pizza
  • 4 db receptvideó – sushi készítő “mini online tanfolyam” (maki, kifordított maki, nigri, sushi szendvics)
  • Növényi étrendi táblázat – miből mennyit együnk, legfontosabb alapanyagok táblázat, legfontosabb eszközök táblázat
  • 4 db bónusz recept

6. modul – Gluténmentes megoldások ©
„Gluténmentes alaplisztekből egyszerűen finomat”

  • Gluténmentes megoldások sütésre/főzésre 1,5 órás oktató videó és mp3 felvétel
  • Gyakorlati útmutató gluténmentes gabonákhoz e-book benne: felhasználási tippek, hogyan készítsd el, milyen fűszerek illenek hozzá, vásárlási tippek stb.
  • 10+1 tematikus recept e-book, gluténmentes, gluténhelyettesítő receptek, benne: gluténmentes gofri, kétféle palacsinta, édes és sós amerikai palacsinta, kenyér, kréker, tortilla, lepény és nokedli
  • 7 db receptvideó, benne gluténmentes burgonyás kenyér, 3-féle palacsinta, gofri, nokedli, főzelék
  • Gluténmentes gabonák párolási és főzési ideje vízmennyiségekkel táblázat
  • Extra: 5-féle főzelék sűrítési eljárási mód receptekkel
  • Bónuszrecept

Megrendelem

.

Mit mondanak a Mesterkurzusról azok, akik már elvégezték?

„Tiszta szívemből gratulálok a munkádhoz. Fantasztikus a Mesterkurzus! Rengeteget tanultam-tanulok belőle. Hálásan köszönöm, hogy azt a mérhetetlen tudásodat ilyen nagy szeretettel adod át.”

Antal Zsuzsánna

„Csodásak ezek az anyagok! Ez a tudás hihetetlenül értékes, és így egy helyen egy csokorba szedve, egyedülálló és egyszerűen fantasztikus!”

Erdeg Judit

Nagyon köszönöm a lehetőséget a szuper Mesterkurzushoz. Élveztem minden előadást és hatalmas tudást kaptam már most, amit szépen lassan, lépésről – lépésre építek be az életembe. Képtelenség is egyszerre ennyi mindent feldolgozni, idő kell, amíg ülepszik a tudás. Nagyon sok hasznos tapasztalatot és információt adtál át nekünk, köszönöm mégegyszer!”

Bach Edit

„Először szeretnék gratulálni a szakmai teljesítményedhez, örömmel nézegetem, ízlelgetem ezt a színvonalas szakértői munkát, amivel egy kulcsot adtál a kezembe, a megoldás kulcsát. Elismerésem azért mert kimondod azt, hogy különbözőek vagyunk ezért különböző igényeink vannak a táplálkozást illetően.”

Oláh Viktória

„Korábbi tanulmányaim során tanultam már a táplálkozásról, de egyrészt ismételni sosem kár, másrészt olyan nézőpontból közelítesz meg dolgokat, ami nem mindennapos. Nagyon jó példákat hozol és nagyon tartalmas az előadás.”

Ondrék Zsanett
Személyi edző

„Melinda tudása nagyon hiteles, és így mentes minden olyantól, ami nem tesz jót az “emésztésnek”. Köszönöm.”

Perényi Csilla
Feldenkrais mozgástanár

„Tetszett a tanfolyamodon és az előadásaidon a felkészültséged és az a fajta kedves magabiztosság, ami a tapasztalataidon alapul. Az is, ahogy kézben tartottad az előadások menetét, picit letérve az eredetileg tervezett tempótól – menettől, épp csak annyira, amennyit a spontán kérdések igényeltek. Ettől a bájos nyitottságtól is sikeredett jó hangulatúra minden együttlét. Az úton hátrébb tartók felé való türelmedért külön elismerésem!  Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából! További sikereket és elismeréseket kívánva, köszönve az élményeket!”

Olajosné Fejes Márta
egészségügyi szakdolgozó, egészségfejlesztő

„Nagyon mély, alapos, tudományosan alátámasztott ismereteket szerezhettem. Igazán gyakorlatias és könnyen elsajátítható volt. Jó lenne egy könyv az elhangzottakról! Feltétlenül el kell jönnötök!”

Popovics Kinga
természetgyógyász

„Hálás szívvel KÖSZÖNÖM a munkátokat, azt a szellemiséget, amit én magam is megteremteni kívánok, és munkám során alkalmazok is. Szeretettel és hálával kívánok sok sikert, kitartást, rengeteg támogatást a küldetésetekhez!”

Várfalvi-Fodor Edit
Masszőr

„A családias légkör tetszett a legjobban. Jól összehangolt, szépen felépített tematikájú szeminárium volt.  Melinda természetessége, kedvessége! Jól éreztem magam a szeminárium alatt. Tetszik Melinda szakmai tudásalapú közvetítése, hogy természetesen közvetíti a tanulni/fejlődni vágyók felé! Ha fontos számodra az egészséged, akkor mindenképpen ezen a szemináriumon a helyed! Minden kérdésed megválaszolásra kerül Melinda által! Magas szintű szakmai tudásalapú szemináriumra mindenképp jelentkezz, ha fontosnak tartod az egészséges táplálkozást!”

Szabó Ingrid

„Az a leghasznosabb, hogy összefoglalva hallhatom az engem érdeklő, példákkal alátámasztott tényeket, amelyeket sokan tagadnak a táplálkozással kapcsolatban. Az előadás nagyon jól szerkesztett tematikájú és érdekes volt még vegaként is.”

Katona Edina

“Nagyon nehéz lenne kiemelni, mert az egész nap szuper volt! Amit talán ki tudnék emelni, hogy rendszerben megláthattam a testtudatos táplálkozást, a korábban megszerzett tudás puzzle darabokat most a helyükre tehettem, összeállt a kép. Most jártam itt először, de nem utoljára, az biztos. Melinda tudása, személyisége 5*. Ha sok táplálkozási módot ismersz és már összezavarodtál, s a saját utadat szeretnéd megtalálni, akkor itt a helyed! Köszönöm a mai szuper napot, nagyon sok jó energiát kaptam Tőled! Jó azt érezni és tudni, hogy jó úton vagyok, és vannak útitársaim! Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek!”

Kolozsvári Ágnes

“Ez a tanfolyam megnyitott egy kaput, és új gondolkodási utat mutatott meg nekünk a táplálkozással kapcsolatban!”

Andaházy Emese

“Fantasztikusan felépített tanfolyam! Beszélni fogok rólad, hogy nem szabad kihagyni és jöjjenek el előadásaidra, főzőtanfolyamokra!”

Farkas Gabriella

“Az előadások sok mindent helyre tettek a gondolataimban. Az előadó felkészültsége kimagasló volt. Az egészségünk érdekében vegyenek részt a napon! Egyik legjobb döntésem volt hogy elmentem a képzésre az eddigi ismereteim a helyükre kerültek. Mindenképpen végigcsinálom a társító diétát (a 2 hetes étrendet)! Bár már elmondhatom, hogy a képzés óta jobban figyelek az étkezésemre és érzem hogy jobb a közérzetem. Szeretnék továbbra is kapcsolatban maradni Veled mert az a tudásanyag, amit nekünk átadtál csodálatra méltó!”

Kiss Ildikó

„A tanfolyam tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végig hallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjuk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljes értékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!”

Kovács Andrea

„Szuper volt! Nagyon sok információt kaptam, összeszedett volt. Olyan tudást kaphatsz, ami elősegíti a saját tested megismerését, étkezési szokásaid megváltoztatását.”

Mészárosné F. Mária

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az élelmiszerek közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Kerek volt, összeszedett, megadta a szükséges infót. Csak jót tudok mondani. Több dologra kaptam megerősítést, ahogy eddig csináltam, és ennek külön örültem. Mindenképp szükséges lenne ezeket az adatokat és információkat mindenkinek ismerni, több lenne az egészséges ember.”

Szabó Gyöngyi

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási szakértő és tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú képzések, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam gyakorlati képzések szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő tematikus főzőtanfolyamain és online képzésein többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

A Mindenmentes Mesterkurzus célja

A mesterkurzussal a célom, hogy stabil ismereteket szerezz a mindenmentes táplálkozásban, megismerd a legfontosabb alapanyagokat, azok felhasználási lehetőségeit, a szükséges eszközöket, kipróbált minőségi recepteket tematikus összeállításban, konyhatechnológiai eljárásokat, fűszerezési praktikákat, ajánlott alapanyagmárkákat, beszerzési lehetőségeket.

A modulok elvégzése után magabiztos tudásod lesz. A mesterkurzus egy teljes képet ad a mindenmentes táplálkozásról. Nem egyetlen alkalomra szól, hanem egy életre szóló tudást ad. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy mennyire válsz profivá a mindenmentes ételek készítésében.

Büszke vagyok arra, hogy azok, akik rám találnak és elvégzik a tanfolyamaimat jóval tudatosabbak az átlagnál!
A mesterkurzust azért hoztam létre, hogy innentől kezdve bárki lakóhelyétől függetlenül elvégezhesse, vidékiek és külföldön élők egyaránt.

A mesterkurzus valóban használható, gyakorlati tudást ad a mindenmentes táplálkozásról, ha ezt keresed, akkor ezt garantáltan meg fogod kapni.

Tanulj Magyarország első számú gluténmentes teljes értékű növényi táplálkozás szakértőjétől!

A mesterkurzus végén nincs vizsga, nem kapsz oklevelet és szakmát sem ad. Saját tapasztalatból tudom, hogy van számos képzés, ami oklevelet és szakmát ígér, de ha nem akkreditált, akkor valójában csak használhatatlan papírt ad, amit sehol sem fogadnak el. Ráadásul a használhatatlan papír mellé gyakran száraz és elméleti tudást adnak, amit nem fogsz tudni alkalmazni. Nálam olyan tudást kapsz, amit használni is tudsz.

.

A mesterkurzuson tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú használata csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles!

A mesterkurzusban leírtak a saját kutatásomon és tapasztalatomon alapulnak, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és diagnózist. Ezért kérlek, mindenképp konzultálj szakorvossal és dietetikussal!

Rendeld meg a Mindenmentes Mesterkurzust!

Mindenmentes Mesterkurzus©
Marton Melindával

Hogyan helyettesítsd tudatosan a tejet, tejtermékeket, húst, tojást?
Ismerd meg a sokszínű növényi táplálkozást,
és használd tudatosan a fűszereket!

„Egészségeset és finomat lemondások nélkül”

6 modul:

Fűszertitkok
Tejhelyettesítés
Tojás helyettesítés
Húshelyettesítés
Különleges mindenmentes ételek
Gluténmentes megoldások

Mit tartalmaznak a modulok?

6x 1,5 óra PPT-s oktató videó
6×1,5 óra mp3 felvétel
6 db összefoglaló e-book
6 db recept e-book, összesen 66 db recept
32 db receptvideó
9 db hasznos kiegészítő táblázat
Extrák
10 db bónuszrecept

149.400 Ft

helyett

99.900 Ft

Megrendelem