Marton Melinda Gluténmentes Kisokos könyv

Gluténmentes Kisokos Könyv

Marton Melinda

Praktikus tudás a hétköznapokra

Csak e-book változatban kapható!

Megrendelem

Több éves oktatói tapasztalatom során letisztult, hogy melyek a legfontosabb ismeretek, amelyek a gluténmentes diéta gyakorlati megvalósításához szükségesek.

Ez a könyv neked szól, ha

 • ha tudni szeretnéd, hogy mik a gluténmentes legfontosabb gyakorlati vonatkozásai
 • ha szükséged van a gluténmentes diéta alapfogalmainak megértésére
 • ha valamilyen okból gluténmentes diétát folytatsz és szeretnéd jól kivitelezni

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit garantáltan megkapsz tőlem:

 • Mi a glutén, miben fordul elő, mi a keresztszennyezés
 • Mik a gluténérzékenység fokozatai, a betegség tünetei, hogyan lehet vizsgálatokkal kideríteni, hogy érzékeny vagy-e
 • Megismered a tudatos vásárlás legfontosabb szabályait
 • Mi tartozik a gluténmentes diétába, mi számít gluténmentesnek
 • Praktikus tanácsok otthoni ételkészítéshez
 • Praktikus tanácsok az éttermi és közös étkezésekhez
 • Praktikus tanácsok, hogyan készülj társasági eseményekre
 • Részletesen megismered a 9 leggyakoribb gluténmentes gabona alternatívát
 • Mindegyik gluténmentes alternatívához adok tippeket ahhoz, hogyan készítsd el, milyen fűszerek illenek hozzá, és vásárlási tanácsokat

Megrendelem

Olvass bele a könyvbe!

Beleolvaso_Marton_Melinda-Glutenmentes_Kisokos
A bal alsó sarokban lévő nyilakkal tudsz lapozni.

.

Vélemények

„Gratulálok mind ahhoz, amit elértél! Tudom, milyen hosszú utat tettél meg, ez szerintem példaértékű! Nekem nagyon tetszik az a hitelesség, amit képviselsz, és az különösen, hogy ezt ilyen színvonalon teszed! További sok sikert kívánok Neked és hogy továbbra is megmaradjon ez a kitartás, lelkesedés és öröm, és még további sok ötletet és persze rengeteg változásra kész érdeklődőt!”

Molnár Judit

„Köszönöm, hogy számomra és sok útkereső ember számára lehetővé teszed tapasztalatod és tudásod. Kívánok minden szépet és jót neked, amire a lelkednek szüksége van az Önmagad kiteljesedéséhez.”

Fodor Ildikó

„Nagyon tetszett, ahogyan a testtudatos táplálkozás iránti elhívásodat és szenvedélyedet kutatási alapokra helyezted. Számomra ez nagyon hitelessé tette mindazt, amit tanultunk a tanfolyamon. Emellett finom és egészséges ételeket főztünk. Minden kérdésre tudtad a választ a különböző ételekkel és étkezési szokásokkal kapcsolatban. Hihetetlen tudás van benned és egy új, friss perspektívából tanulhattunk a testtudatos táplálkozásról.”

Jakab Judit

„Hihetetlen belső elszántsággal, és tudatossággal teszed a dolgod! Minden szavadból a hozzáértés és a segíteni akarás származik! Felkészült vagy, és tudományosan alátámasztod az érveidet!”

Dr. Pintér Piroska

„Gratulálok az úttörő munkához, és kitartást kívánok a továbbiakban! Sok sikert, amit megérdemelsz!”

Károly Zsófia

.

A szerzőről

Marton Melinda

Marton Melinda okleveles táplálkozási tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 főzőestet, workshopot, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott. Saját rovata van az Életerő Magyar Természetgyógyászati Hírmondóban. Jelenleg a Braun és a Kenwood márkanagykövete. A Villeroy & Boch márkaszaküzlet és konyhastudió háziasszonya.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú online tanfolyamok, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online tanfolyam szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő főzőestjein, workshopjain, előadásain és online tanfolyamain többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

A könyv célja

Több éves oktatói tapasztalatom során letisztult, hogy melyek a legfontosabb ismeretek, amelyek a gluténmentes diéta gyakorlati megvalósításához szükségesek.

A gluténmentes diéta kivitelezéséhez fontos, hogy tisztában legyünk olyan alapfogalmakkal, hogy mi a különbség a búzaallergia, gluténérzékenység és a coeliákia között, mi a glutén, melyek a glutént tartalmazó gabonák, mi a helyzet a zabbal, mi számít gluténmentesnek, mi tartozik a gluténmentes diétába, mire figyeljünk vásárláskor, boltokban és éttermekben, az otthoni ételkészítésnél, milyen gluténmentes alternatívák léteznek, vagy például mi a 9 leggyakoribb gluténmentes „gabona” alternatíva stb.

Minderre azért van szükség, hogy biztosan jól kivitelezzük a diétát. Ebben szeretnék segíteni Neked a könyvemmel.

Szeretettel,

Marton Melinda

a könyv szerzője

.

A könyvben szereplő információk kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

A könyvben leírtak a saját kutatásomon és tapasztalatomon alapulnak, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és diagnózist. Ezért betegség esetén kérlek, mindenképp konzultálj szakorvossal és dietetikussal!

Megrendelés

Gluténmentes Kisokos
E-book

Marton Melinda Gluténmentes Kisokos e-book

a Gluténmentes Kisokos című e-book

57 oldal
Praktikus tudás a hétköznapokra


3.990 Ft

Elektronikus könyv PDF formátumban.
Bármilyen számítógépen, tablet-en vagy mobilon olvasható

Megrendelem