Karácsonyi gluténmentes sütemények workshop

2025. december 8. (hétfő) 18:00-21:00

Mi lesz a főzőesten?

Készíteni fogunk gluténmentes mákos és diós bejglit (kb. 400 gramm/db), millionaire szeletet és tiramisu pohárkrémet. A főzőesten kizárólag gluténmentes alapliszteket használunk.

Mit fogunk készíteni a workshopon?

  • Minden résztvevő készít egy mákos és egy diós mini bejglit (glutén-, tej-, tojás- és hozzáadott cukormentes, kb. 400 grammos/db), amit haza visz magával.
  • Közösen készíteni fogunk millionaire szeletet
  • Közösen készíteni fogunk tiramisu pohárkrémet
  • Kizárólag gluténmentes alapliszteket használunk, nem használunk előregyártott lisztkeverékeket, cukrot.
  • A recepteket kinyomtatva megkapják a résztvevők.

Bónusz

Minden résztvevő megkapja ajándékba utólag a Gluténmentes Ünnepi Receptek e-bookomat (4990 Ft értékben).

Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk elkészíteni az ételeket. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.

A workshopon biztosítom az összes szükséges alapanyagot, eszközöket.

Amit mindenképp hozz magaddal

  • Szatyrot vagy vászontáskát, amiben haza tudod vinni a készített ételeket.Jelentkezem

Mit mondanak a főzőestről, azok akik már résztvettek?

„Minden recept nagyon szuper volt, de a bejgli receptje tetszett a legjobban. Nagyon jól éreztem magam. Szuper oktatóval, jobbnál jobb receptekkel. Ki kell próbálniuk, el kell jönniük. Rengeteg hasznos információval lesznek gazdagabbak!”

Kovács-Drabos Nikolett

„A bejgli sütés tetszett a legjobban! Jöjjenek, mert megéri! Más mint egyedül, otthon.”

Vasas Erika

„Kis csoportban és személyesen is készítettük el a süteményeket. Hasnos tudást adott a mentes sütéshez. Próbálják ki!”

Herter Anikó

„A rendezettség! Alaposság, odafigyelés mindenre! 5-ösre értékelem! Jöjjenek, tanuljanak! Főleg a hagyományhoz „hűséges” fiúk, férfiak!”

Kormos Klára

„A téma hiánypótló! Szuper volt! Próbálják ki!”

Varga Tímea

„Ötletesek és finomak a sütik. Nagyon jó volt! Próbálják ki, megéri!”

Vásárhelyi Szilvia

„A bejgli készítés tetszett a legjobban! Gyertek, biztos, hogy jól érzitek magatokat és újat tanultok, finomakat kóstoltok.”

Zala Júlia

„A gluténmentes főzőest szuper volt! Melinda tudása nagyon hiteles, és így mentes minden olyantól, ami nem tesz jót az ” emésztésnek. Köszönöm.”

Perényi Csilla
Feldenkrais mozgástanár

„Új alapanyagokat és recepteket ismertem meg. Nagyon jó volt. Hasznos. Melinda hiteles volt. Jöjjenek el, hogy másképp lássák a főzést és ismerkedjenek meg az egészséges alapanyagokkal.”

Mészárosné Mária

„Kellemes hangulat, kedves emberek. Gyakorlatorientált és mellé van elmélet, háttérinformáció. Felkészültség, minden kérdésre van válasz. Messze a legjobban megszervezett, összeállított és lefolytatott volt, amin eddig megfordultam. Hiteles, felkészült és a tudását szívesen átadó oktatótól szívesen veszek minden információt.”

Kerner Julianna

„Az ételek választéka, gyakorlatorientált. Színvonalas jó légkör, informatív, sokféle ételkészítést tanultunk meg. Ha egészséges és hiteles előadótól szeretnétek tanulni, akkor gyertek Melindához.”

Bajorné Tóth Magdolna

„Igényes, hiteles, kedvcsináló, hogy rögtön magam is csináljam. Ne hagyják ki az életükből, hogy esélyt adjanak a tanfolyamon elsajátítani az ízletes és egészséges sütemények elkészítését.”

Cselőtei Erzsébet

„A legjobban a mindenre kiterjedő elemzés, a gyakorlattal, tapasztalattal alátámasztott tanítás tetszett. Nagyon ízletesek voltak a kóstolók! Kiváló! Mindenképpen jöjjenek el, mert itt a gyakorlatban megtanulhatják az ételek elkészítését, ezután otthon már sokkal könnyebben megy!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Melinda természetes közvetlensége tetszett a legjobban. Ha iskolai osztályozás alapján kellene értékelnem, akkor csillagos ötös! Mindenképpen jöjjenek el Melinda bármelyik tanfolyamára, rengeteg újat és hasznosat tanulhatnak az egészséges táplálkozásról.”

Czezner Edina

„Nagyon jól felépített és követhető volt a tanfolyam, jól éreztem magam és otthon el tudom ezeket készíteni. Aki szeretne odafigyelni magára, a családjára, annak egy jó alap, amit a további tanfolyamokkal lehet bővíteni. Kedves, felkészült, rokonszenves és hiteles oktató.”

Majoros Mona

„A legjobb az volt, hogy gyakorlatba is átültettük rögtön a tanultakat! Jól felkészült profi csapat, szuper helyszín, fantasztikus tiszta ízek. Ne hagyjátok ki!”

Klenovics Mónika

.

Ki tartja a főzőestet?

Marton Melinda

Marton Melinda okleveles táplálkozási tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 200 főzőestet, workshopot, előadást, amiken több mint 2000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott. Saját rovata van az Életerő Magyar Természetgyógyászati Hírmondóban és a Csak a Mentes portálon. Jelenleg a Braun és a Kenwood márkanagykövete. A Villeroy & Boch márkaszaküzlet és konyhastudió háziasszonya.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú online tanfolyamok, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő főzőestjein, workshopjain, előadásain és online tanfolyamain többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

Mikor lesz?

2025. december 8. (hétfő) 18:00-21:00 Karácsonyi gluténmentes sütemények workshop
Minden résztvevő készít 1-1  diós és mákos gluténmentes begjlit, amit haza visz magával. Készíteni fogunk mindenmentes millionaire szeletet és tiramisu pohárkrémet. A recepteket minden résztvevő megkapja. A készített ételeket elcsomagoljuk a résztvevőknek.

Hol lesz?

Budapest, XIII. kerület (Pontos címet jelentkezés után küldök.)

Mennyibe kerül?

A főzőest teljes ára: 29.900 Ft /fő / alkalom
mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített ételek költségeit és a nyomtatott anyagokat és a bónuszt.

Ha ketten, vagy többen szeretnétek jönni
: akkor elég egy megrendelést leadnod, de a mennyiségnél add meg, hogy hány fővel jelentkezel.
Ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezésed! A rendezvény előtti napon már nem tudom elfogadni a jelentkezésed. Egyrészt nagyon gyorsan fogynak a helyek, addigra valószínűleg teltház lesz, másrészt időben be kell szereznem az alapanyagokat, eszközöket is.

A KATA törvény 2022-es módosítása miatt csak magánszemélyek részére tudok számlát kiállítani.

Pár fontos dolog

A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha előre elutalod a teljes részvételi díjat: 29.900 Ft /fő / alkalom. A főzőesten maximum 12 fő vehet részt, a jelentkezéseket a részvételi díj beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni.
Ha bármilyen ételallergiád, érzékenységed, betegséged van, kérlek jelezd a jelentkezésnél, hogy ahhoz is tudjam igazítani az ételeket.
Jelentkezem