Szilveszteri gluténmentes sós csemegék főzőest
2024. december 28.
(szombat)
9-12:00 óra
Mi lesz a főzőesten?
Készíteni fogunk gluténmentes „sajtos” pogácsát, „sajtos” rudat, „virslis” hasét. A főzőesten kizárólag gluténmentes alapliszteket használunk, tej-, tojás-, húsmentes ételeket készítünk.
Mit fogunk készíteni a főzőesten?
- Készíteni fogunk mindenmentes „sajtos” pogácsát, „sajtos” rudat és „virslis” hasét (glutén-, tej-, tojás-, húsmentes).
- A készített sós csemegéket a résztvevők közt elosztjuk. Minden résztvevő haza visz magával egy adag „sajtos” pogácsát, „sajtos” rudat és „virslis” hasét.
Kizárólag gluténmentes alapliszteket használunk, nem használunk előregyártott lisztkeverékeket. - A recepteket kinyomtatva megkapják a résztvevők.
Bónusz
Minden résztvevő megkapja ajándékba utólag a Gluténmentes Ünnepi Receptek e-bookomat (4990 Ft értékben).
Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk elkészíteni az ételeket. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.
A workshopon biztosítom az összes szükséges alapanyagot, eszközöket.
Amit mindenképp hozz magaddal
Mit mondanak a főzőestről, azok akik már résztvettek?
„A pogácsa tetszett a legjobban. Melinda ismét precízen érthetően magyarázott, mutatott minden folyamatot, adott tanácsot. Ismét finomakat készítettünk.”
Zala Júlia
„A pogácsa sütés fortélyai gluténmentesen tetszett a legjobban. Ízre is nagyon finom lett! Jó hangulatú, hasznos információkkal és gyakorlattal teli főzőesten vettem részt. Köszönöm! Ajánlom mindenkinek, akinek fontos az egészsége és szeretne tenni is érte.”
Vasas Erika
„A pogácsa elkészítése tetszett a legjobban. Érdekesnek tartottam (illetve eddig nem tudtam), hogy ennyi fajta lisztet kell összekeverni. Függetlenül attól, hogy valaki gluténérzékeny-e vagy sem, érdemes kipróbálni a gluténmentes sütést.”
„Melinda hozzáértése, kedvessége! Tetszett, hasznos volt! Csak ajánlani tudom!”
Kenyeres Melinda
„A gluténmentes főzőtanfolyam szuper volt! Melinda tudása nagyon hiteles, és így mentes minden olyantól, ami nem tesz jót az ” emésztésnek. Köszönöm.”
Perényi Csilla
Feldenkrais mozgástanár
„Új alapanyagokat és recepteket ismertem meg. Nagyon jó volt. Hasznos. Melinda hiteles volt. Jöjjenek el, hogy másképp lássák a főzést és ismerkedjenek meg az egészséges alapanyagokkal.”
Mészárosné Mária
„Kellemes hangulat, kedves emberek. Gyakorlatorientált és mellé van elmélet, háttérinformáció. Felkészültség, minden kérdésre van válasz. Messze a legjobban megszervezett, összeállított és lefolytatott volt, amin eddig megfordultam. Hiteles, felkészült és a tudását szívesen átadó oktatótól szívesen veszek minden információt.”
Kerner Julianna
„Az ételek választéka, gyakorlatorientált. Színvonalas jó légkör, informatív, sokféle ételkészítést tanultunk meg. Ha egészséges és hiteles előadótól szeretnétek tanulni, akkor gyertek Melindához.”
Bajorné Tóth Magdolna
„Igényes, hiteles, kedvcsináló, hogy rögtön magam is csináljam. Ne hagyják ki az életükből, hogy esélyt adjanak a tanfolyamon elsajátítani az ízletes és egészséges sütemények elkészítését.”
Cselőtei Erzsébet
„A legjobban a mindenre kiterjedő elemzés, a gyakorlattal, tapasztalattal alátámasztott tanítás tetszett. Nagyon ízletesek voltak a kóstolók! Kiváló! Mindenképpen jöjjenek el, mert itt a gyakorlatban megtanulhatják az ételek elkészítését, ezután otthon már sokkal könnyebben megy!”
Antalné Belcsev Raskov Erzsébet
„Melinda természetes közvetlensége tetszett a legjobban. Ha iskolai osztályozás alapján kellene értékelnem, akkor csillagos ötös! Mindenképpen jöjjenek el Melinda bármelyik tanfolyamára, rengeteg újat és hasznosat tanulhatnak az egészséges táplálkozásról.”
Czezner Edina
„Nagyon jól felépített és követhető volt a tanfolyam, jól éreztem magam és otthon el tudom ezeket készíteni. Aki szeretne odafigyelni magára, a családjára, annak egy jó alap, amit a további tanfolyamokkal lehet bővíteni. Kedves, felkészült, rokonszenves és hiteles oktató.”
Majoros Mona
„A legjobb az volt, hogy gyakorlatba is átültettük rögtön a tanultakat! Jól felkészült profi csapat, szuper helyszín, fantasztikus tiszta ízek. Ne hagyjátok ki!”
Klenovics Mónika
.
Ki tartja a főzőestet?
Marton Melinda okleveles táplálkozási tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.
Eddig több mint 100 főzőestet, workshopot, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.
Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott. Saját rovata van az Életerő Magyar Természetgyógyászati Hírmondóban. Jelenleg a Braun és a Kenwood márkanagykövete. A Villeroy & Boch márkaszaküzlet és konyhastudió háziasszonya.
A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód, a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú online tanfolyamok, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam szerzője.
2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő főzőestjein, workshopjain, előadásain és online tanfolyamain többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.
.
Mikor lesz?
2024. december 28. (szombat) 9:00-12:00 Szilveszteri gluténmentes sós csemegék főzőest
Készíteni fogunk gluténmentes „sajtos” pogácsát, „sajtos rudat”, „virslis” hasét (glutén-, tej-, tojás-, húsmentesen). A készített ételeket a résztvevők közt szétosztjuk, mindenki hazavisz magával 1-1 adag „sajtos” pogácsát, „sajtos” rudat és virslis hasét. A recepteket minden résztvevő megkapja.
Hol lesz?
Budapest, XIII. kerület (Pontos címet jelentkezés után küldök.)
Mennyibe kerül?
A főzőest teljes ára: 24.900 Ft /fő / alkalom
mely tartalmazza az alapanyagok és az azokból elkészített ételek költségeit és a nyomtatott anyagokat és a bónuszt.
Ha ketten, vagy többen szeretnétek jönni: akkor elég egy megrendelést leadnod, de a mennyiségnél add meg, hogy hány fővel jelentkezel.
Ne hagyd az utolsó pillanatra a jelentkezésed! A rendezvény előtti napon már nem tudom elfogadni a jelentkezésed. Egyrészt nagyon gyorsan fogynak a helyek, addigra valószínűleg teltház lesz, másrészt időben be kell szereznem az alapanyagokat, eszközöket is.
A KATA törvény 2022-es módosítása miatt csak magánszemélyek részére tudok számlát kiállítani.
Pár fontos dolog
A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha előre elutalod a teljes részvételi díjat: 24.900 Ft /fő / alkalom. A főzőesten maximum 12 fő vehet részt, a jelentkezéseket a részvételi díj beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni.
Ha bármilyen ételallergiád, érzékenységed, betegséged van, kérlek jelezd a jelentkezésnél, hogy ahhoz is tudjam igazítani az ételeket.