Marton Melinda Testtudatos életmód könyv

Testtudatos életmód

Marton Melinda

Kétheti étrend és teljes életmódváltó program
Több mint 70 glutén-, tej-, tojás-, hús-,
és cukormentes recepttel

Orvos és dietetikus ajánlásával

Csak e-book változatban kapható!

Megrendelem

Vállald a felelősséget a testedért!

Egy évet dolgoztam azért, hogy ez a második könyv is megszülethessen, hogy még több embernek legyen a segítségére, mint az első könyvem! Folyamatosan tökéletesítettem a recepteket és teszteltem, hogy mennyire állják meg a helyüket a hétköznapokban.
Így született meg a kéthetes Társító Diéta© és a Testtudatos Életmód© című könyv! Ez a könyv az elmúlt 10 évben szerzett tapasztalatomnak az esszenciája, a legjobb tudásomat tettem bele! Bízom benne, hogy a könyvem hasznodra válik és sok örömet fog okozni Neked és családodnak is!

A könyvem két részből áll. Az első felében bemutatom az életmód 3 pillérét, különös tekintettel a táplálkozásra. Sok-sok hasznos tartalommal, ami segít ezt a területet rendbe tenni.

A második fele pedig maga a Társító Diéta, ami egy dietetikus által jóváhagyott és lektorált két hetes étrend (reggeli, ebéd, vacsora). Két hét, amiben minden nap beosztottam, hogy mit készíts reggelire, ebédre, vacsorára. Remélem, hogy ennek te is örülsz, két hétig biztosan nem kell azon gondolkoznod, hogy mit főzz.
A receptek természetesen mentesek a leggyakoribb allergénektől (glutén, szója, mogyoró, mandula, kesudió, tej, tojás) és mentesek mindenféle állati eredetű alapanyagtól. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és alacsony zsírtartalmúak. A receptek két adagosak lettek, hogy könnyen tudj számolni a mennyiségekkel. Több mint 70 recept, és kb. 40 színes fotó. A legtöbb recepthez készítettem fotót is, hogy könnyen el tudd készíteni. Igazán szép, színes kiadvány!
Ehhez a könyvemhez is jár egy letölthető ajándék fejezet hasznos kiegészítő tartalmakkal. Van benne ajándékrecept, piaci és bolti bevásárló lista, konkrét alapanyagmárkákkal és egy szuper táblázat, ami segíteni fog Neked az életmódváltásban.

A könyvben leírtak a saját kutatásomon és tapasztalatomon alapulnak, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, és diagnózist. Ezért betegség esetén kérlek, mindenképp konzultálj szakorvossal és dietetikussal!

Szeretettel,

Marton Melinda

a könyv szerzője

A könyvről

A Testtudatos életmód könyv fejezetei:

 • A tudatosság
 • A testtudatos életmód 3 pillére
 • Tudatos szemléletváltás a táplálkozásban
 • Állapotfelmérés
 • A mentes időszakokon át a rendszeres böjtig
 • 5 kulcs az egészséghez
 •  8+1 leggyakoribb hiba az ételtársításban
 •  Önts tiszta vizet a pohárba!
 •  Útmutató a receptekhez
 •  10 dolog, amit az én receptjeimben nem találsz
 • Legfontosabb eszközök, amikre szükséged lesz
 • Vásárlási tanácsok
 • Társító Diéta – kéthetes menü (reggeli, ebéd, vacsora)

Az ajándék fejezet tartalma:

 •  Piaci és bolti bevásárló lista, konkrét alapanyagmárkákkal
 • Nyomtatható heti menü
 • Ajándék receptek
 • Egy szuper táblázat az életmódváltáshoz

.

Olvass bele a könyvbe!

Marton_Melinda_Testtudatos_Eletmod-reszlet
A bal alsó sarokban lévő nyilakkal tudsz lapozni.

Ajánlások

Dr. Tamasi József

„Melinda szívvel lélekkel népszerűsíti a teljes értékű növényi – gluténmentes táplálkozást és időközben kellően beágyazta az étrendjét egy tágabb, szakmailag megalapozott környezetbe. Receptjei nagyszerű kiindulópontjai lehetnek a helyes életmódváltásnak.”

Dr. Tamasi József – belgyógyász szakorvos – www.tamasidr.hu

Komsa Ildikó

„Az egészséges táplálkozás „híveinek” és azok számára is, akik csak ki akarják próbálni a növényi étrendet nagy segítséget nyújthatnak Melinda már hosszú évek óta kipróbált, változatos, könnyen elkészíthető, egészséges alapanyagokból összeállított receptjei.”

Komsa Ildikó – dietetikus, egészségtan tanár, fitoterapeuta

Jakus Orsolya

„Egyértelmű, pontos leírása elronthatatlanná teszi a receptek elkészítését, és biztosak lehetünk abban, hogy az ínycsiklandozó ételek az egészségünkre is jótékony hatást gyakorolnak. Melinda új könyve még konkrétabb segítséget nyújt az életmódváltáshoz.”

Jakus Orsolya – a Vegetáriánus Fesztivál főszervezője

.

Vélemények

„Azt gondolom, hogy Marton Melinda már az eddigi munkásságával, előadásaival, első könyvével, főzőtanfolyamaival is sokat segített nekünk. Meggyőződésem, hogy második könyve, és a további tudatos ételtársítás tréningjei is azt fogják szolgálni, hogy az állapotfelmérés és a tanulás után mindannyian ki tudjuk alakítani a saját, egyéni táplálkozási módunkat, étrendünket.”

Horváth Károlyné Ami
egészségügyi szakember

„Melinda tanulmányozta az egészséges táplálkozást, az összegyűjtött tudásanyagot igazi kutató módjára rendszerezte, így az előadásain és gyakorlati főzésein mindenféle szemszögből körüljárhatjuk a témát.
A tanácsai, ötletei és a gyakorlati tapasztalatainak az átadása rengeteget segítettek, s segítenek, hogy folytassam a megkezdett utamat. Nekem Melinda mottója tetszik a legjobban: Vállald a felelősséget a testedért! Hálás vagyok azért, hogy megismerhettelek és kívánom, hogy minél több ember ismerje meg tanításaidat, hogy egy egészségesebb generáció tagjai lehessünk!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet
Okleveles Orvosdiagnosztikai Laboratóriumi Analitikus,
Természetgyógyász, Életmód-tanácsadó és terapeuta

„Nagyon tudom ajánlani Melinda könyveit, tanácsait, tanfolyamait és előadásait annak, aki ugyanúgy el van kicsit veszve a nagy információ áradatban, mint ahogy én voltam, és szeretne egészséges életmódot élni. Megéri részt venni rajtuk!”

Jónás Sára

„Téged, és a könyveidet azért választottam, mert én is a természetes alapanyagokból otthon készített ételek pártján állok. Mi vagyunk az a ritka család, aki a munkahelyére is otthonról viszi az ennivalót. A receptjeidhez szívből gratulálok! Látszik, hogy mindkét könyved igényesen van összeállítva és rengeteg munka áll a receptek mögött.”

Csürke Judit

„Mindkét könyvnek jó hasznát veszem. Nekem a jó recepteken kívül, még az arányok megváltoztatása volt nagy segítség. Köszönöm az eddigi segítségedet!”

Farkas Elvira

„Az ismerőseimnek már beszéltem a könyveidről és ajánlom a honlapodat is, remélve, hogy ők is változtatni akarnak az életmódjukon, étkezési szokásaikon. Köszönettel és üdvözlettel:”

Starcz Andorné Györgyi

.

A szerzőről

Marton Melinda

Marton Melinda okleveles táplálkozási tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 főzőestet, workshopot, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott. Saját rovata van az Életerő Magyar Természetgyógyászati Hírmondóban. Jelenleg a Braun és a Kenwood márkanagykövete. A Villeroy & Boch márkaszaküzlet és konyhastudió háziasszonya.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú online tanfolyamok, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online tanfolyam szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő főzőestjein, workshopjain, előadásain és online tanfolyamain többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

Melyik csomagot kéred?

E-book

Marton Melinda Testtudatos táplálkozás e-book

a Testtudatos Életmód című receptkönyv

kétheti étrend
teljes életmódváltó program
elméleti alapok, és hasznos gyakorlati tippek
konkrét alapanyag márkák
színes ételfotók

4.990 Ft

Elektronikus könyv PDF formátumban.
Bármilyen számítógépen, tablet-en vagy mobilon olvasható

Megrendelem

2 db E-book + Ajándék

Marton Melinda Testtudatos táplálkozás e-book

a Testtudatos Táplálkozás és
a Testtudatos Életmód című receptkönyv és
Gluténmentes Kisokos e-book AJÁNDÉK

kétheti étrend + 111 recept
teljes életmódváltó program
elméleti alapok, és hasznos gyakorlati tippek
konkrét alapanyag márkák
színes ételfotók
+ 5 ajándék recept

11.970 Ft

helyett

6.990 Ft

3 db elektronikus könyv PDF formátumban.
Bármilyen számítógépen, tablet-en vagy mobilon olvasható

Megrendelem