Leírás
2025. november 29. (szombat) 16:00-20:00
Mi lesz a Gluténmentes kovászos kenyérkészítő workshopon?
Minden résztvevő készíteni fog kétféle gluténmentes kovászos kenyeret, megmutatom hogy készül az anyakovász, minden résztvevő kap egy adag kovászt, amit frissít és hazavisz magával a kisült kenyerekkel együtt. A workshopon kizárólag gluténmentes alapliszteket használunk, nem használunk kész lisztkeverékeket.
Részletesen átbeszéljük a gluténmentes kovászos kenyér készítésének legfontosabb részleteit, ismereteit: hogyan készül a gluténmentes anyakovász, hogyan történik a kovász frissítése, hogyan tároljuk a kovászt, hogyan készül a gluténmentes kovászos kenyér, melyek a legfontosabb fázisok, hogyan tároljuk a kenyeret.
Bónusz
Minden résztvevő megkapja ajándékba a Gluténmentes Kisokos e-bookomat (3990 Ft értékben).
Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk az ételeket elkészíteni. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.
A workshopon biztosítom az összes szükséges alapanyagot. A recepteket minden résztvevő megkapja. A workshop ideje alatt biztosítok többféle gluténmentes kovászos kenyérből kóstolót, fermentált italokat.
