A táplálkozási irányzatok útvesztőjében nem könnyű eligazódni, de az igazán kitartóaknak sikerül! Ismerd meg egy kedves tanítványom, Jónás Sára inspiráló történetét!

Jónás Sára története

„Majdnem 1 éve találtam rá Melinda weboldalára és akkor az volt a lehető legjobb dolog, ami történhetett velem. Akkoriban hormonális és emésztési problémák miatt mindenki csak azt hajtogatta, hogy kezdjek el egészségesen táplálkozni. Mivel úgy éreztem, hogy addig is megfelelően étkeztem, nem igazán értettem hogy mit értenek ez alatt, mégis tervbe vettem az életmódváltást. Viszont fogalmam sem volt róla, hogy hogyan is kezdjek bele. Elkezdtem böngészni az internetet, de akkor az sem volt segítségemre, mivel a túl sok információ a táplálkozásról, és a sok étkezési irányelv csak még jobban összezavart, nem tudtam melyik úton is induljak el.

Szerencsére nem sokkal később, egy véletlen folytán sikerült rátalálni Melinda egyik hirdetésére a neten. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a ‘testtudatos táplálkozás’ kifejezés. Éreztem, hogy pont erre van szükségem! Legyek tisztában a testemmel és hogy milyen táplálkozásra is van szükségem. Rögtön meg is rendeltem a könyvet, aminek nagyon örültem, viszont a receptek többsége olyan alapanyagokat tartalmazott, amik nem hogy nem voltak a konyhámban, de még csak hallani sem hallottam róluk. Akkor megint egy problémával kerültem szembe. Hogy is kezdjem el az alapanyagok beszerzését? Mindent csak nem vásárolhatok be egyszerre és cserélhetem le az összes otthoni terméket?! Az egy vagyon lenne!

Szerencsére erre is elég hamar jött a megoldás. Megláttam a weboldalon, hogy Melinda főzőtanfolyamokat is tart. Tudtam, hogy azon is ott a helyem! Amellett, hogy csodásan finom ételeket készítettünk, nagyon sokat tanultam az alapanyagokról, a teljes értékű növényi táplálkozásról és az ételkészítésről. Ezután minden gond nélkül otthon is el tudtam készíteni a finomabbnál finomabb egészséges ételeket és szépen lassan a konyhámból is kikerültek az egészségtelen ételek és felváltották az egészséges alapanyagok.

Tanfolyamok

Azóta a megfelelő táplálkozásomat sporttal kiegészítve azt vettem észre, hogy amellett hogy észrevétlenül 10 kg-tól is megszabadultam, emésztési és hormonális panaszaim is rendeződtek, sokkal fittebb és energikusabb lettem. Sikereimhez nagyon sokban hozzájárult, hogy rátaláltam Melindára.
Nagyon tudom ajánlani Melinda könyveit, tanácsait, tanfolyamait és előadásait annak, aki ugyanúgy el van kicsit veszve a nagy információ áradatban, mint ahogy én voltam, és szeretne egészséges életmódot élni. Megéri részt venni rajtuk!” Sára

Marton Melinda

Marton Melinda

Marton Melinda 4 könyv és 4 tudásalapú tanfolyami könyv szerzője: Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Gluténmentes Kisokos, Gluténmentes Ünnepi Receptek, Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II, Tudatos ételtársítás szeminárium, Gyakorlati fermentálás tanfolyami könyv.