Testtudatos Táplálkozás tanfolyam II.

Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam II.

„Egy életre szóló tudás!”

Marton Melinda

Megrendelem

Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam II.

Ez a tanfolyam a nagy sikerű Testtudatos táplálkozás I. tanfolyam folytatása. A mit, mivel, mikor, mennyit és hogyan együnk kérdésekre a választ további 5 új témával egészítettem ki. Ezzel a tudással végre teljessé vált a testtudatos táplálkozás rendszere. Olyan komplett tudást kapsz, amit képes leszel hosszútávon alkalmazni a saját életedben!

Ez a tanfolyam neked szól, ha

 •  készen állsz arra, hogy változtass a táplálkozási szokásaidon
 •  keresed a kiutat a táplálkozási irányzatok, divatdiéták és fogyókúrák útvesztőjéből

Választ kapsz az egyéni táplálkozás kialakításának 5 legfontosabb kérdésére.

 •  8+1 hiba az ételtársításban
 •  A vegyes táplálkozás buktatói
 •  A tudatos vízfogyasztás szabályai
 •  Étkezz a természettel összhangban
 •  Bűn és büntetés, avagy az érzelmi étkezés veszélyei

Egy kis ízelítő a tudásanyagból, amit garantáltan megkapsz tőlem (és még ennél is többet, a lista nem teljes):

 • 8+1 ételtársítási hiba részletes bemutatása konkrét példákon keresztül
 • A hús, tojás, tejtermékek hátrányai
 • Gyakorlati tippek az egyes ételcsoportok helyes fogyasztásához
 • A 3 “fehér méreg”
 • Élelmiszer kontra táplálék
 • Hogyan használd a vizet kívül-belül
 • Milyen vizet, mikor és mennyit igyál
 • Részletes napi ivási mintaterv
 • Az evés és az ivás összeegyeztetése
 • A böjt szerepe
 •  Testünk működésének alapvető ciklusai
 • Kínai szervóra
 • 5 elem, jin jang jellegek szerepe a táplálkozásban
 • A holdállások szerepe a táplálkozásban
 • A szezonális táplálkozás két legfontosabb elve
 • A szezonális táplálkozás fő táplálkozási szabálya
 • Az érzelmi étkezés fajtái
 • 5 érzelmi evési stílus
 • Ízek szerepe az érzelmi étkezésben
 • A leggyakoribb étkezési zavarok és betegségek
 • A testi éhség és az érzelmi éhség legfontosabb különbségei
 • Hogyan hatnak az érzelmek a testedre

Megrendelem

Olvass bele a tananyagba!

Testtudatos-taplalkozas-tanfolyam-2-beleolvaso-Marton-Melinda
A bal alsó sarokban lévő nyilakkal tudsz lapozni.

Mit tartalmaz az online tanfolyami csomag?

 • 3,5 órányi videót, benne az 5 előadás PowerPoint-os videóját
 •  Az előadások hangfelvételét MP3 formátumban
 • 92 oldalas E-book-ot, ami tartalmazza az előadások tananyagát
 • 20 oldalas munkafüzetet, ami segítség a gyakorlati megvalósításhoz

.

Mit mondanak a tanfolyamról azok, akik már elvégezték?

“Az ételtársítás tetszett a legjobban, mit mivel együnk ill. ne együnk. A vízfogyasztás szabályai is nagyon tetszett. Nagyon tetszett, sok hasznos új információval lettem gazdagabb. Jöjjenek és legyenek testtudatosak!”

Nagy Anita

“Alapos és lényegretörő volt. Látszik, hogy sok kutatómunka és tudás van mögötte. Számomra az volt a leghasznosabb, hogy sikerült tudatosítanom, hogy az ételtársítást nagyon komolyan kell venni, mert valószínűleg éppen ez okozta az eddigi problémáimat, hogy erre nem figyeltem oda eléggé. Az előadás megvilágította, hogy milyen hibákat követtem el korábban. Mindez sokkoló volt számomra, de azt hiszem nagyon hasznos. Mert rá döbbentett, hogy sokkal tudatosabban kell összeállítani az étrendemet.”

Kabafi Adrienne

“Kedves Melinda! Először is gratulálok neked, mert amikor picit késve megérkeztem, elámultam, milyen sokan eljöttek meghallgatni téged. Szerintem ez is igazolja, milyen eredményes a munkád. Én bármikor meghallgatok tőled bármit újra meg újra, annyira szomjazom ezt a tudást amit átadsz! Nagyon letisztult, érezni a sok kutatómunkát, ami mögötte van, sőt a lelkesedésed, és a továbbadás vágya is kitűnik, abból amit és ahogyan mondod! Továbbra is hűséges követőd maradok, mert érzem a lelkemben hogy ezt az utat kell követnem ahhoz, hogy egészségesebb legyek, ami számomra nagyon fontos! Te egy égi áldás vagy, és nagyon örülök hogy RÁD találtam. Millió puszi!”

Károly Zsófia

“A tanfolyam 5 tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végighallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjunk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljesértékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!”

Kovács Andrea

“Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az élelmiszerek közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

“Kerek volt, összeszedett, megadta a szükséges infót. Csak jót tudok mondani. Több dologra kaptam megerősítést, ahogy eddig csináltam, és ennek külön örültem. Mindenképp szükséges lenne ezeket az adatokat és információkat mindenkinek ismerni, több lenne az egészséges ember.”

Szabó Gyöngyi

„Kedves Melinda! Köszönöm a lehetőséget neked és az internetnek, hogy lehetőségem nyílik az előadásaidat hallgatni. Előadásodban nagyon tetszik, hogy saját tapasztalataidat adod át. Kutatómunkád eloszlatta kétségeimet, mert már hosszú éveken át küzdök élelmiszer okozta fájdalmakkal. Sok orvost megjártam, de mind azt táplálta felém mit nem szabad ennem. Én 15 élelmiszerrel küzdök és sokkolt az a tény, hogy az aki hagyományos étkezést folytatott egyszer csak ellensége lett a táplálkozás. Sehol nem találkoztam ilyen átfogó gondolattal, számomra nagy öröm, hogy megtanulhatom a helyes táplálkozást betartva az ételtársítás szabályait. Az előadások után elővettem a könyveidet, hosszú időt töltve felette, elkezdtem tudatosan összeállítani az étkezésemet. Természetesen a te menüsorod alapján. Már két nap elteltével könnyebb a gyomrom, nincs felfúvódás és hasi görcsök. Sok sikert kívánok!”

Vass Erzsébet

„Kedves Melinda, az a leghasznosabb, hogy összefoglalva hallhatom az engem érdeklő, példákkal alátámasztott tényeket, amelyeket sokan tagadnak a táplálkozással kapcsolatban. Az előadás nagyon jól szerkesztett tematikájú és érdekes volt még vegaként is. Vásároltam is a végén egy + könyvet!”

Katona Edina

„Hasznosnak és érdekesnek találtam a tanfolyamot, márcsak azért is, mert a társítási szabályokban nekem is csak addig terjedtek az eddigi ismereteim, ameddig a Testkontroll könyvek azt taglalták. A többi szabály számomra újdonság volt, amihez lassanként szándékomban áll hozzászoktatni magam.”

Budai Hanna

„Az érzelmi evés kategóriái tetszett a legjobban. Értékes volt, felkészültséget és tudást tapasztaltam az előadás folyamán. Mindenképpen szükségük lenne egy ilyen tudásanyag elsajátítására. Mert sokan nem is tudják mivel mérgezik magukat.”

Kiss Ildikó

„Az tetszett nagyon, hogy pontosan, nagy szakmai tudással ismertette a vegyes táplálkozás hátrányait, veszélyeit, de nem az ijesztgetésre, hanem a tudatosságra helyezte a hangsúlyt. Így mindenki maga döntheti el, hogy milyen ütemben képes elhagyni a nem kívánatos ételeket. Összességében nagyon hasznos és értékes tudásanyagot kaptunk a tegnapi előadáson.”

Kabafi Adrienne

„Korábbi tanulmányaim során tanultam már a táplálkozásról, de egyrészt ismételni sosem kár, másrészt olyan nézőpontból közelítesz meg dolgokat, ami nem mindennapos. Nagyon jó példákat hozol és nagyon tartalmas az előadás. ”

Ondrék Zsanett

„Azoknak akik nem tudják hogyan induljanak neki az egészséges táplálkozásnak és az életmódváltozásnak nagyon hasznos keretet és könnyen érthető elveket ad. Nagy segítség lehet az eligazódásban a mai reklámok, divatdiéták útvesztőjében.”

Kinga

„Minden részét hasznosnak tartottam. Nagyon informatív volt. Felülmúlta az elvárásaimat, teljes volt. Mindenképp érdemes az elmélettel is tisztában lenni, fontos a tudatosság az életünkkel, így az ételünkkel kapcsolatban is. Mindenkinek ajánlom.”

Éva

.

Ki tartja a tanfolyamot?

Marton Melinda

Marton Melinda táplálkozási szakértő és tanácsadó, receptfejlesztő, a Mindenmentes Főzőiskola vezetőoktatója.

Eddig több mint 100 saját képzést tartott, főzőtanfolyamot, tréninget, előadást, amiken több mint 1000 fő vett részt.

Megszervezett több mint 130 táplálkozási szakértői fórumot. Folyamatosan jelennek meg cikkei a médiában, és rendszeresen hívják előadásokat tartani, valamint főzőversenyekre szakmai zsűrinek. Munkája elismeréseként 2014-ben megválasztották az Év Vegetáriánusának. 2013 óta vezeti a Gluténmentes teljes értékű növényi Főzőiskoláját. Év Kiváló Szakembere 2017 díjazott.

A Testtudatos táplálkozás, a Testtudatos életmód,  a Gluténmentes Kisokos, a Gluténmentes Ünnepi Receptek  című könyvek szerzője. A Testtudatos táplálkozás online tanfolyam I-II., a Tudatos Ételtársítás Szeminárium tudásalapú képzések, valamint a Mindenmentes Mesterkurzus, a Gyakorlati Fermentálás online tanfolyam, valamint a Gluténmentes Sütés online főzőtanfolyam gyakorlati képzések szerzője.

2013 óta vezeti Mindenmentes Főzőiskoláját, ahol több mint 10 év tapasztalatát adja át. Élő tematikus főzőtanfolyamain és online képzésein többek között olyan speciális és egyedülálló gyakorlati tudást ad át, mint a gluténmentes kenyérsütés, gluténmentes tésztafélék, gluténmentes sütemények készítése, fermentálás, csíráztatás, kovászolás, növényi sajt, tej, tejszín és joghurt helyettesítők készítése, tojáshelyettesítés, húshelyettesítés, fűszerezési praktikák, alapanyagismeret és konyhatechnológiai eljárások, főzési- és ételkészítési technikák.

.

A tanfolyam célja

A Testtudatos Táplálkozás Online Tanfolyam II. célja, hogy megadja a szükséges információkat a táplálkozás tudatos kialakításához. Folytatva a Testtudatos táplálkozás I. online tanfolyamon megkezdett utat még jobban elmélyíti az ételtársítás és az érzelmi étkezés témáját, tudatosítja a vegyes táplálkozás során elkövethető hibákat, hasznos segítséget nyújt a tudatos vízivás kialakításához, és megismertet a teljes értékű táplálkozás legfontosabb alapelvével.

A célom, hogy a két tanfolyam együtt egy teljes képet adjon a testtudatos táplálkozásról. Ez a két részes tanfolyam nem egyetlen alkalomra szól, hanem egy életre szóló tudást ad. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy tudatosan alakítsd a táplálkozásodat a saját tested szükségletei szerint. A divatdiéták, fogyókúrák eredménytelen váltogatása helyett megtanulsz a táplálkozásban is sikeresen a saját utadon járni.

2017-ben indítottam el a Testtudatos táplálkozás I. tanfolyam folytatását, az újabb 5 részes Testtudatos táplálkozás II. tanfolyamot, amivel teljessé vált  a testtudatos táplálkozás témája a mit, mivel, mikor, mennyit, és hogyan témakörökben.

Az első tanfolyam annyira jól sikerült, hogy azóta még kétszer megismételtem. 2017-ben pedig egy napossá tettem, hogy a tudást rövidebb idő alatt is meg lehessen szerezni.

A tanfolyamon eddig több mint 100-an vettek részt. Büszke vagyok arra, hogy azok, akik rám találnak és eljönnek a képzéseimre jóval tudatosabbak az átlagnál!
Az online tanfolyamot azért hoztam létre, hogy innentől kezdve bárki lakóhelyétől függetlenül elvégezhesse, vidékiek és külföldön élők egyaránt.

.

A képzésen tanultak kizárólag magáncélra használhatók, az üzleti célú felhasználása csak a szerző külön engedélyével lehetséges, és jogdíj köteles.

A tanfolyami anyag a saját kutatásomon és tapasztalatomon alapul, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, és diagnózist. Ezért betegség esetén kérlek, mindenképp konzultálj szakorvossal és dietetikussal!

Melyik csomagot kéred?

Testtudatos táplálkozás
Online tanfolyam II.

3,5 óra, 5 db PPT-s videó
5 db MP3 a tanfolyam hangfelvétele
92 oldalas E-book a tanfolyam anyagával
20 oldalas munkafüzet

19.900 Ft

Megrendelem

Testtudatos táplálkozás
Online tanfolyam I-II.

7,5 óra, 11 db PPT-s videó
11 db MP3 a tanfolyamok hangfelvétele
Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II. E-book a tananyag
Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II. munkafüzet

39.800 Ft

helyett

29.900 Ft

Megrendelem