Vélemények IV.

Gyakorlati fermentálás főzőest

„Egyszerű és nagyszerű recepteket kaptunk. Melinda mindent érthetően magyarázott! Nagyon jó, hogy mindent meg is kóstolhattunk!”

Halász Adél

„Minden tetszett. Az, hogy a gyakorlat mellett volt elmélet is. Szuper volt, köszönöm! Mindenféleképp próbálják ki a fermentálást, mert az egészségmegőrzés a legfontosabb és ez a belekben kezdődik!

Csilla

„Jó, hogy volt elmélet, de nem túl sok, és abban is sok gyakorlati dolog. Sokrétű tudás és nemcsak fermentálás! Hasznos, gyakorlati, gazdag főzőest!”

Pap Éva

„Az egészséges életmód elsajátításához, gyakorlásához Melinda nagyon sok hasznos tanáccsal tud hozzájárulni.”

Szijártó Kati

„Melinda főzőestje után olyan magabiztos leszel a fermentálás témakörében, hogy csak sikerélményben lesz részed! Nagyon jól kidolgozott teljeskörű tematika, szuper előadó, sok-sok gyakorlati tapasztalattal, jó csapat és hangulat!”

Gabi

„A kóstolás tetszett a legjobban. Sokkal finomabb volt, mint ahogy elképzeltem. Szóval nagyon meglepett. Nagyon hasznos volt a főzőest, pedig mikor láttam, hogy mennyi zöldséget kell megreszelni, jól beijedtem. Másoknak is csak javukra válna részt venni egy ilyen főzőesten!”

Veress Klára

„Az elméleti rész tetszett a legjobban, mindig elhangzik valami amit érdemes kipróbálni amit addig másként értelmeztem az egyéb irodalom olvasásakor. Nagyon hasznos volt a főzőest, nagyon tetszett! Bátran jöjjenek el, van mit tanulni, mindenkire ráfér!”

Halasi Gizella

„A gyakorlat és a kóstolók tetszett a legjobban. Jól felépített, érthető, tanulható! Próbálják ki!”

Mohácsi Judit

„A kóstoló nagyon finom volt. Tanulságos volt. Bátran vágjanak bele, sok hasznos információt kapnak. Finomak a fermentált zöldségek.”

Takács Zoltán

„Az ételkóstolás és az egész nagyon hasznos volt. Jöjjenek és hallgassák a jó tanácsokat.”

Takácsné Anikó

„Az tetszett a legjobban, hogy volt elmélet is, gyakorlat is, és kóstoló is, hogy milyen csodákat lehet készíteni! Melinda kedves volt, segítőkész, határozott, jól kézben tartotta az időt.”

Kornélia

„A kóstoló tetszett a legjobban, és hogy magunknak készíthettünk fermentált zöldségekt. Jól felépített gyakorlati bemutatóval tarkított főzőest. Kukkancs bele az egészségesebb ételek elkészítésének rejtelmeibe!”

Zala Júlia

„A fermentált ivólevek készítése tetszett a legjobban. Nagyon jó volt, köszönö szépen! Ha emésztési zavaruk van, és gyorsan szeretnének változtatni az étrendjükön, keressék, használják Melinda lehetőségeit!”

„A fermentált levek és a kenyér tetszett a legjobban. Nagyon jó volt, rengeteg hasznos információval gazdagodtam. Jöjjenek és gazdagodjanak minél több információval!”

Mákszem Tünde

„Az információk, a kóstoló, a gyakorlat és sikerélmény tetszett a legjobban! Nagyon jól éreztem magam. Ez abból is kiderül, hogy elrepült az idő secperc alatt. Nagyon kedves, közvetlen csapat. Értékes pillanatokkal gazdagodtunk. Minden tapasztalatot megosztottak velünk. Csak ajánlani tudom!”

Szitya

„Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy jöjjön el. Szükségünk van erre a tudásra, hogy minél természetesebben étkezzünk!”

Zsuzsi

„Remekül éreztem magam! Próbálják ki!”

Ancsa

„Az előadás után kipróbálhattuk a zöldség fermentálást és megkóstolhattuk a kész termékeket. Értékes tudásanyag, jó hangulat, kellemes társaság. Mindenképp jöjjenek, mert szinte minden családban van érintett, de ha még nincs, lehet.”

Kovácsné Anikó

„Az előadás és a társaság tetszett a legjobban. Szuper volt! Kicsit tartottam tőle, ez volt az első, de nagyon tetszett. Feltétlen próbálják ki! Bakancslistás történet!”

Várkonyi Kata

„A fincsi kóstoló tetszett a legjobban! Szuper volt! Nagyon jól éreztem magamat! Igazán színvonalasnak találtam! Mindenképpen jöjjenek el, egy nagyon hasznos tanfolyam!”

Bonyhádi Gáborné (Gabi)

„A gyakorlatiasság tetszett a legjobban! Sok hasznos tudást kaptunk! A helyszín, körülmények is tetszettek. Melinda személyisége is nagyon szimpatikus volt. El kellene jutni Mindenkinek oda, hogy kevesebb húst, finomított, mű élelmiszerek helyett probiotikus, természetes ételeket egyen. Ezzel a saját egészségünk mellett a Bolygónkat is tehermentesítenénk.”

Varga Tímea (Vargánya)

„A kedves, közvetlen hangulat és a kóstoló a fermentált finomságokból tetszett a legjobban. Nagyon jó hangulatú, hasznos információkat átadó tanfolyam és nagyon jó hogy a gyakorlatban is megcsinálhattunk egy adag zöldséget felügyelet mellett. Gyertek, mert érdemes!”

Vásárhelyi Szilvi

„Az egész nagyon tetszett! Nagyon jó hangulata volt az estének. Rengeteg hasznos infót kaptam és nem terjengősen, hanem a lényeget. Isteni finom vacsorát kóstolhattunk. Minden kérdésünkre odafigyelő valódi válaszokat. Nagyon élveztem! 10/10! Ha jó hangulatú főzős élményt szeretnének, hasznos információkkal, akkor ezt próbálják ki mindenképpen!”

Pintér-Szlávik Eszter

„Minden nagyon tetszett! Jöjjenek bátran! Ne csak akkor ha étkezéssel kapcsolatos problémájuk van, hiszen ha ilyen remek, egészséges ételeket fogyasztanak, betegek sem lesznek.”

Lisztmayer Andrea

„Az tetszett a legjobban, hogy az elmélet mellett volt mód elkészíteni a fermentált zöldségeket, hogy kérdezhettem és választ is kaptam.
10/10! Érdemes eljönni az estre!”

Magyari Csilla

„A vacsora tetszett a legjobban! Gyertek el! Mert jó és hasznos!”

Udvardi Gabi

„Gyakorlati tippek, kóstolás. Nagyon tetszett! Ha még nem próbálták a fermentálást, de szeretnék csak ijesztőnek tartják, akkor ezt az oktatást jó szívvel ajánlom.”

Réka

„Kiválóan felépített elméleti és hozzátartozó gyakorlati oktatás. Minden kérdésemre, gyanakvásomra választ kaptam. Melinda végtelen türelemmel kezelte a csoportban felmerülő talányokat, ötleteket. Ha egy picit is foglalkoztat a tudatos táplálkozás és az egészséges emésztés gondolata, itt a helyed!!”

Marianna

„A csalogató finomságok, gyors ételkészítési lehetősége. Jöjjenek el, mert akár megelőzésre, akár gyógyulási céllal keresnek fermentálási megoldásokat itt kellemes környezetben hasznos tapasztalatokat szerezhetnek.”

„Hasznos, egyszerűen megfogalmazott válaszok. Jó volt! Ne féljen új dolgokat kipróbálni!”

Jeges Erika

„Az egész nagyon érdekes és élménydús volt. A gyakorlat nagyon tetszett. Szuper volt! Ne féljenek belevágni, ha fontos az egészségük!”

Ildi

„Az ismertető, a kóstoló tetszett a legjobban! 10/10! Fantasztikusan jó ízek! Minden amit az egészséged érdekében tehetsz azt meg kell tenned, ide el kell jönnöd!”

Csorna Erika

„Kóstoló! Nagyon motivált! Érdemes kipróbálni nagyon hasznos gyakorlati oktatás, a finom ételek, a jó hangulat miatt!”

Dancs Mónika

„Nemcsak elmélet, hanem a gyakorlattal összelett kapcsolva. Nagyon jó volt és van mit tanulnom, hasznosítani a látottakból. Az elmélet kevés, kell a gyakorlati megtapasztalás!”

Kertész Erzsébet

„Az elméleti előadás. Nagyon hasznosnak bizonyult. Mindenképp jöjjenek, mert hasznos!”

Máté Krisztina

„A gyakorlat tetszett a legjobban, de úgy összességében minden! Jöjjenek bátran!”

Dékány Margaréta

„A kóstoló tetszett a legjobban, abból is a kókuszjoghurt! 5 csillagos!”

Dr. Hantos Kinga

„A gyalulás tetszett a legjobban! Remek volt! Informatív és jó hangulatú! Érdemes eljönni mindenképpen!”

Lenzsér-Mezei Kata

„Gyakorlatias! Nagyon kellemes hangulatú és hasznos. Próbálják ki!”

Szabó Judit

„Szuper volt a főzőest felépítése! Logikusan tanította meg a fermentálás mindenre kiterjedően. Szuper, hangulatos, interaktív, minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon hasznos volt. Adjanak egy esélyt a mentes ételeknek, isteni finom volt minden.”

Csilla

„A részletes magyarázatok, nyomtatott receptek, informatív! Nagyon hasznos volt, rengeteg új dolgot tanultam. Nagyon jó szívvel ajánlom, ha egészséges, házi ételeket keresnek!”

Dóra

„Nagyon tetszett, hogy elméleti oktatás mellett gyakorlati oktatás is volt. Megkóstolhattunk többféle fermentált ételt. Jól éreztem magam!”

Szögi Ilona

„A professzionális hely és szervezés, előkészítés, lebonyolítás. Felkészült oktató, kellemes környezet, esztétikusan tálalt kóstolótál. Ha szeretnének kizökkenni a hétköznapokból jöjjenek el a főzőestre. Garantáltan jó érzik magukat és jól is laknak.”

Péter Szidónia

„Gyakorlatias, lényegretörő volt. Sokrétű, rengeteg tudást adott, amit a mindennapokban is tudok hasznosítani. Hajrá, mindenki próbálja ki, fő az egészség!”

T. Tünde

„Változatos lehetősége, zöldség, gyümölcs, gabonák és a vacsora! Szuper mint mindig! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!”

Csilla

„Mindent átfogó, részletes tájékoztatást, oktatást kaptam. Mindenképpen érdemes rászánni az időt és az anyagiakat. Hasznos tudást és gyakorlati tapasztalatot nyújt.”

Szepesvári Katalin

„A tányéron lévő étel ízletes volt. Az előadás tiszta, érthető. 10 pont! Mindenképpen próbálják ki!”

Molnár Orsolya

„Melinda nagyon jó előadó! Sok új ismeretet kaptam. Nagyon jó volt! Jó hangulatú, nagy tudású oktatást kaptunk.”

Mednyánszky Márta

„A gyakorlati bemutató tetszett a legjobban! Nagyon klassz volt minden! Jöjjenek bátran (fiúk is), nagyon hasznos minden (elmélet, gyakorlat).”

Papp János

„Az ízek, az élmény! Nagyon hasznos volt! Mindenképp megéri eljönni!”

Kövi Piros

„Nem tudok különbséget tenni. Az egész nagyon tetszett! Ha 10 pont a legtöbb ami adható, akkor 10 pont. Feltétlenül próbálják ki, érdemes!”

Dobos Erika

„Gyakorlatias volt, közvetlen hangvételű, jó volt , hogy konkrét recepteket is kaptunk. 10-ből 10 pont. Gondolatformáló volt!” F. Zsuzsi

„Dinamikus, nagyon jó felépítésű oktatás volt. Jó hangulatú, oldott, sok ismeretet adott át. A kostoló igazán lenyűgözött! Javaslom mindenkinek. Érthető, érdekes és nagyon hasznos!” Bereczk Judit

„Minden jó volt a hallottakat a gyakorlatban elsajátítani, megtapasztalni. Felkészült, tapasztalt előadás „oktatás”. Sok kérdésre kaptam kielégítő választ. Mindenképpen érdemes eljönni, meghallgatni, gyakorlatban elsajátítani. Sok tapasztalatot lehet szerezni.” Sólyomvári Beatrix

Tejhelyettesítés főzőest

„A receptek kipróbálása együtt tetszett a legjobban. Nagyon hasznos volt, hatékony és tanulságos. Nagyon hasznos és gyakorlatias bemutatása a tejmentes étkezési alternatíváknak.”

Nagy Andrea

„Minden nagyon tetszett! Szuper volt! Nem tudják, miről maradtak le! Pótolják minél előbb!”

Ibolya

„Élőben látni és bátorságot nyerni belőle! Nem okozott csalódásot. Kellemes körben és emberekkel egy elhivatott szakemberekkel füszerezve. Aki gondolkodik életmódváltáson, de valamiért ódzkodik mindenféleképpen előnyös élőben, első kézből, kóstolóval ismerkedni.”

Ficze Éva

„Nagyon gazdag workshop, nagyon sok információ! Kedvenc lesz a kókuszjoghurt és a rizstúró. A kóstoló is nagyon jó! Jöjjenek nagyon jó!”

Éva

„A hitelesség tetszett a legjobban! 5-ösre értékelem! Mindenképp jöjjenek!”

Erika

„A zabtej készítése tetszett a legjobban, mert sokkal egyszerűbb volt mint gondoltam. Nagyon sokat tanultunk!”

„Az új dimenziók a gyorsan elkészíthető, egészséges ételek terén. 5 csillagos! Akár egészségügyi okokból, akár csak érdeklődés szintjén keres új megoldásokat, érdemes eljönni!”

„A főzőest gyakorlatiassága tetszett a legjobban. Jó hangulatú, produktív este volt, külön tetszett, hogy egyszerűen elkészíthető ételek voltak, könnyen beszerezhető alapanyagokkal. Ha ételintoleranciád van, mindenképp érdemes kipróbálni valamelyik főzőestet!”

Kinga

„Gyakorlatiasság! 5 csillagos! Ne hagyják ki!”

Varga Tímea

„Olaszos fűszervaj és a kóstolás tetszett a legjobban. Imádtam! Mindenképpen próbáld ki!”

Zsuzsi

„A sajtkrém, vajkrém tetszett a legjobban. Nagyszerű ötletek, komplex használható tudás, nagyon jól éreztem magam, köszönöm! Ki kell próbálni! Nagyon fontos, hogy az alapanyagokból a legtöbbet hozzuk ki, a jó lehet olcsó és egészséges is.”

Kriszta

„A sajtkrém tetszett a legjobban. Nagyon jó volt! Az étkezési problémájuk van vagy csak változatosabban szeretnének étkezni, próbálják ki ezt a lehetőséget!”

Bartalis Zsuzsánna

„A hangulat, a csapat, az ételek íze! Nagyon jó volt! Érdemes eljönni!”

Vásárhelyi Szilvia

„A recepteken kívül is sok más hasznos tippet kaptunk. Tetszett a páros munka is, jó kis csapat gyűlt össze! Nagyon tetszett, köszönöm Nektek! Nem találok olyat, amin változtatnék. Nagyon közvetlen hangulatú „főzőcskézés” volt, őszintén ajánlom bárkinek Melinda főzőestjét!”

Daniella

„A hangulat, a helyszín, Melinda tudása! 10/10! Mindenképpen vegyenek részt!”

Judit

„A jó közösség és a szakmai maximum! Magas színvonal, kiváló alapanyagok! 10/10! Mielőbb jelentkezzenek!”

Nagy Lajos

„Végre megtanultam a kókuszjoghurt receptjét!”

Zala Júlia

„Az ízek! Szuper jó volt! Sok mindent tanultam. Feltétlenül próbálják ki!” Kárai Tünde

„Isteniek és tiszta érzetűek voltak az ételek! Legyetek boldogok és egészségesek!” Ildi

Gluténmentes megoldások főzőest

„Az előadás, a pörgős előkészületek. Az újdonságok, legalábbis számomra. Részemről hasznosnak találtam. Majdnem minden hozzávaló számora újdonság volt. Sok újdonságot tanulhatsz, mindenképpen ajánlom!”

Drabos Istvánné

„Minden recept nagyon édekes volt. Nem tudok különbséget tenni. Az összeset ki fogom próbálni otthon is. Nagyon jó volt minden. Összeszedett volt, minden kérdésre kaptunk választ. Remek recepteket tanulhattunk. Ki kell próbálniuk, el kell jönniük. Sok értékes tudással lesznek gazdagabbak.”

Kovács-Drabos Nikolett

„A kenyérsütés egyszerűsége! Nagyon jól éreztem magam, emellett hasznos volt, sokat tanultam. Mindenképp megéri jönni és egészségtudatosan főzni tanulni önmagadért, az egészségedért, családodért!”

Vasas Erika

„Sokfajta ételt készítettünk, hasznos tanácsokat kaptunk helyettesítésekre, alapanyagokra vonatkozóan is. Rengeteg hasznos dolgot tanultunk. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Rao Csilla

„A kenyérsütés egyszerűsége és gyorsasága. Mennyire ízesen lehet így is főzni. Minden összetevőt lehet helyettesíteni! Mindenképpen javaslom mindenkinek az egészséges táplálkozást, ebben pedig fontos és hasznos részleteket lehet ezen a főzőesten tanulni.”

Párkányi Kata

„A pontos, részletes elmagyarázása az ételek készítésének. Minden apró részletre figyelt a szervező. Szuper volt, alapos, részletes minden ételről megkaptuk az információt. Próbálják ki a közös főzést, sok infóhoz fognak jutni, így otthon már el fogják tudni készíteni az ételeket.”

Bakonyi Edit

„Nemcsak recepteket tanultunk, hanem más technikákat, fortélyokat is. Számomra nagyon hasznos volt. Mindenképpen ajánlani fogom másoknak is.”

Malinoczki Jutka

„A hangulat tetszett a legjobban. Várakozáson felüli volt! Csak akkor tudják, miről maradtak le, ha eljönnek!”

Varga Tímea

„A kenyérsütés tetszett a legjobban! Jó hangulat, odafigyelés, profizmus. Megtanulsz finom és egészséges ételeket, miközben jól érzed magad, bátran kérdezel és jó ízűeket eszel.”

Zala Júlia

„A társaság és a hangulat, és hogy mi is főzhettünk nem csak előadást és bemutatót láttunk. Szuper volt! Ha érdekel az egészséges táplálkozás és alternatívák az ételkészítésben akkor érdemes eljönni.”

Vásárhelyi Szilvia

„Az új ízek! 10/10! Jöjjenek el, mert érdemes.”

„A sok jó ötlet és tanács tetszett a legjobban! Jó hangulat, jó receptek! Próbálják ki nem fogják megbánni!”

Kállai Aranka

„Figyelmesség! Csillagos 5-ös! Van élet „odaát” is!”

Zilahyné Vona Éva

„Melinda figyelembe vette az egyéni kéréseket. Megbízható márkákat is ajánlott. Ha nem akarsz otthon kísérletezni, itt megbízható, működő recepteket tanulsz.”

Kati

Karácsonyi sütemények workshop

„Minden recept nagyon szuper volt, de a bejgli receptje tetszett a legjobban. Nagyon jól éreztem magam. Szuper oktatóval, jobbnál jobb receptekkel. Ki kell próbálniuk, el kell jönniük. Rengeteg hasznos információval lesznek gazdagabbak!”

Kovács-Drabos Nikolett

„Minden jó volt, pörgős instrukciók. Melinda maximális tudása tetszett a legjobban! Próbálják ki mindenképpen, egészséges, hasznos információk.”

Erzsi

„A bejgli sütés tetszett a legjobban! Jöjjenek, mert megéri! Más mint egyedül, otthon.”

Vasas Erika

„Kis csoportban és személyesen is készítettük el a süteményeket. Hasnos tudást adott a mentes sütéshez. Próbálják ki!”

Herter Anikó

„A rendezettség! Alaposság, odafigyelés mindenre! 5-ösre értékelem! Jöjjenek, tanuljanak! Főleg a hagyományhoz „hűséges” fiúk, férfiak!”

Kormos Klára

„A téma hiánypótló! Szuper volt! Próbálják ki!”

Varga Tímea

„Ötletesek és finomak a sütik. Nagyon jó volt! Próbálják ki, megéri!”

Vásárhelyi Szilvia

„A bejgli készítés tetszett a legjobban! Gyertek, biztos, hogy jól érzitek magatokat és újat tanultok, finomakat kóstoltok.”

Zala Júlia

Szilveszteri sós csemegék

„A pogácsa tetszett a legjobban. Melinda ismét precízen érthetően magyarázott, mutatott minden folyamatot, adott tanácsot. Ismét finomakat készítettünk.”

Zala Júlia

„A pogácsa sütés fortélyai gluténmentesen tetszett a legjobban. Ízre is nagyon finom lett! Jó hangulatú, hasznos információkkal és gyakorlattal teli főzőesten vettem részt. Köszönöm! Ajánlom mindenkinek, akinek fontos az egészsége és szeretne tenni is érte.”

Vasas Erika

„A pogácsa elkészítése tetszett a legjobban. Érdekesnek tartottam (illetve eddig nem tudtam), hogy ennyi fajta lisztet kell összekeverni. Függetlenül attól, hogy valaki gluténérzékeny-e vagy sem, érdemes kipróbálni a gluténmentes sütést.”

„Melinda hozzáértése, kedvessége! Tetszett, hasznos volt! Csak ajánlani tudom!”

Kenyeres Melinda

Tojáshelyettesítés főzőest

„Az ételek a jó hangulat, és a különleges ételek, a kókuszkocka különösen! Szuper volt minden, látszik, hogy nagyon felkészült, profi az oktató! Mindenképp próbálják ki, érdekes és helyenként meglepő lesz!”

Hajni

„Az ételek közül a piskóta és a tojáskrém tetszett a legjobban! A családias hangulat. Melinda közvetlensége, felkészültsége. Feltétlenül jöjjenek, mert csak itt tudnak igazi mentes ételeket főzni tanulni. Adalékanyag mentesen készül minden!”

Erika

„A teljessége! Több „tradicionális” ételt megtanultunk másként elkészíteni. Nagyon tetszett a családias hangulat! Mindenképpen jöjjenek el kipróbálni!”

Varga Tímea

„A kiscsoportos, bensőséges hangulat. Ételek közül a tojáskrém volt fenomenális4 Szuper! Mindig jó hangulat, alapos, valódi tudáson alapuló receptek. Csodajó ízek!”

Zala Júlia

Kenwood workshop

„A kenyér készítés és az édesburgonyás hummuszt tetszett a legjobban. 10/10-esre értékelem a főzőestet. Mindenképpen érdemes eljönni még akkor is, ha valaki vegyesen táplálkozik, mert sok új dolgot lehet tanulni.”

Fodor Fanni

„Melinda nagyon kedves, közvetlen. Nagyon tetszett! Szeretnék még a jövőben résztvenni hasonló alkalmon. ”

Szűcs Enikő

„Nagyon tetszett a részletes bemutatása az ételek elkészítésének. Nagyon jó volt! Finomak és egészségesek voltak az ételek. Nagyon szépen beszélt az előadó. Megéri eljönni!”

Cselóczki Viola

„A mentes kenyér szuper, biztosan otthon is megsütöm! Ajánlom mindenkinek aki tudatosabbban szeretne élni!”

Gréta

„A kenyér készítése volt a legjobb! Sokat tanultam a gluténmentes lisztek működéséről, illetve, hogy melyiket hol érdemes megvenni. Érdemes résztvenni a workshopon, ha érdekel az egészséges életmód.”

Szöböczky Adél

„Tetszett a hangulat, a receptek és a különböző egyéb workshopok tematikájának megismerése kostolókon keresztül. Nagyon élveztem, sokat tanultam a különböző számomra új alapanyagokról, amelyek szélesítették a látókörömet a tudatos táplálkozással kapcsolatban. Megéri eljönni egy workshopra, sok újat lehet tanulni!”

Szél Stefánia

Gyakorlati fermentálás főzőest

„A finom ételek, amiket kóstoltunk. A részletes magyarázást, a hasznos információt. 10/10 pont! Mindenképp próbálják ki a főzőestet, hasznos információkkal lehet gazdagodni.”

„Az tetszett a legjobban, hogy az elméleti háttér is részletesen ismertetve lett, ugyanakkor a gyakorlatban is kipróbálhattuk az egyik receptet. A kóstoló! Nehéz lenne egy dolgot választani. Mind időtartamban, mind tematikailag szuperül felépített volt. Szuper színvonalas a helyszín és a főzőest is. Melinda készségesen, részletesen válaszol a felmerülő kérdésekre is, illetve jó érzés volt, hogy nagy lelkesedéssel várt bennünket.”

Némethné Lajkó Mira

„Az átfogó tudásanyag és a kóstolók. 10/10 Akit kicsit is érdkeel a téma, annak nagyon hasznos elméleti és gyakorlati tudást ad.”

Eszti

„Tetszett a közvetlen hangulat. Jó volt hogy ki lehetett próbálni az ízeket, volt kóstoló. Tetszett Melinda segítőkészsége. Nagyon jól éreztem magam. Sok hasznosat tanultam. Kellemes környezetben lehet egészséges és hasznos dolgokat tanulni.”

Anikó

„A kóstoló kedvcsináló tetszett a legjobban! Gyakorlati és elméleti rész is szupi”

Nagy Dorottya

„A főzőest nagyon hasznos gyakorlati tudással, fogásokkal látott el. Lényegretörő, tartalmas, hasznos! Aki az egészséges táplálkozás gyakorlatával kacérkodik, mindenképpen jöjjön el Melinda egyik tanfolyamára.”

Szabó-Bakos Andrea

„Az előadás és a gyakorlatiasság tetszett a legjobban. Nagyon jó, hasznos! Melinda alaposan és részletesen magyarázza el a dolgokat. Az egészségük védelmében jöjjenek el és tanulják meg!”

Árvay Klaudia

„Az elméleti háttér a fermentáció hátteréről és maga a készítés tetszett a legjobban. A kóstoló elképesztően ízgazdag volt! Megéri eljönni!”

Varga Gabriella

„Az almalé finom volt, a kiváló kókuszjoghurt! Sokat tanultam, különösen az olajos magvak fermentálásáról. Nagyon értékes, sok új információt kaptunk nagyon jó alapanyagokat kaptunk.”

Barta Kata

„Az tetszett a legjobban, hogy gyakorlati jellegű volt az oktatás. Volt egy kis kóstoló, ami igazán kedves volt Melindától. Nagyon motivált lettem. Már az oktatás után azon gondolkodtam, hogy tudom ezt majd továbbfejleszteni, milyen ételekhez tudom hozzáadni majd az étkezéseimnél stb. Csoda hogy Melinda él és le a kalappal előtte! Mindenképp jöjjenek el Melindához. Ha csak pár okos gondolattal mennek haza már sokat hozzátesz az életükhöz, egészségükhöz.”

Huszár Fanni

„A praktikus tanácsok tetszettek a legjobban! Kiváló! Jöjjenek!”

Ede

„Az alapos felkészültség tetszett a legjobban és hogy kérdezni lehetett, speciális tippeket kaptunk. Ötletes, egyedülálló, jó! Jöjjenek el!”

Kinga

Az egész este hasznos volt! Szuper volt. Azt kaptam amire számítottam. Mindenféleképpen ki kell próbálni!

Ungvári Anikó

Tojáshelyettesítés főzőest

„A frittata és a hangulat tetszett a legjobban! Nagyon jó volt! Próbálják ki, mert érdekes és értékes tudásra tehetnek szert.”

Határ Zsolt

„A jó hangulat, az egyszerű receptek, a finom végeredmény, a hatékony utasítások tetszettek a legjobban. Nagyon elégedett voltam. Szerintem máskor is visszajövök. Ha érdekel a téma, ételérzékeny vagy, az út elején, amikor még elég tanácstalan vagy, gyere el egy főzőestre!” Evelin

2A hangulat, a főzőest előkészítettsége tetszett a legjobban. A főzőestet vezető oktató felkészültsége. A helyszín, az alapanyagok! Mindennapokban könnyen bevezethető és hasznosítható receptek. A főzőest gördülékeny levezetése! Mindenképp adjanak egy esélyt egy ilyen alkalomnak! Egy másik világ kapuja nyílik meg előtte.”

Csíkos Marianna

„A főzőest nagyon gyorsan eltelt, sok mindent tartalmazott, hatékony volt! Ha nyitott vagy új dolgokra és más ízekre, netán ételintoleranciában szenvedsz, mindenképp próbáld ki!”

Kati

„Sok számomra ismeretlen dolgot tanultam, hallottam. Nagyon tetszett! Mindenképpen érdemes kipróbálni, eljönni, sok érdekesség vár a résztvevőkre!”

„Sok új ötlet és alternatíva tetszett a legjobban! Mindenképpen jöjjenek el, mert van élet a gluténon és a tejen túl!”

Aranka

„A sok tojásalternatív ötlet tetszett a legjobban! Hatékony, sok új ismeretet kaptam. Melinda jól felépített estet tart. Kérdéseket lehet feltenni, sok ismeretet ad át.”

Mednyánszki Márta