Leírás
2024. január 25. (csütörtök) 18:00-21:00
Mi lesz a Tej- és tejtermék helyettesítők főzőesten?
- Készítünk kókuszjoghurtot, növényi alapanyagokból túrógombócot, körözöttet, „sajtkrémet”, magtejfölt, növényi tejet, fűszervajat.
- Mindenki részt vesz az ételkészítésben, az ételeket közösen készítjük.
- Milyen eszközöket használjunk a növényi tej- és tejtermék helyettesítők készítéshez?
- Milyen alapanyagokra van szükség a növényi tej- és tejtermék helyettesítők készítéséhez?
- Melyik alapanyagot mihez érdemes használni?
- Mi az amin nem szabad spórolnod?
Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk az ételeket elkészíteni. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.
A főzőesten biztosítom az összes szükséges alapanyagot. A recepteket minden résztvevő megkapja.
Közösen készítünk egy gyors vacsorát, amit közösen elfogyasztunk. A készített ételeket elcsomagoljuk a résztvevőknek.