A táplálkozási irányzatok útvesztőjében nem könnyű eligazódni, de az igazán kitartóaknak sikerül! Ismerd meg egy kedves tanítványom, Farkas Gábor inspiráló történetét!

Farkas Gábor története

„Értékesítőként dolgoztam, amikor a sok stresszel és a rendszertelen táplálkozással sikerült olyan rossz állapotba hoznom magam, hogy emésztőrendszeri problémák egész sorát gyűjtöttem be.

Ekkor találkoztam a Kína-tanulmány című könyvvel, ami a teljes értékű növényi táplálkozás előnyeit mutatta be, ami egyből szimpatikus lett. Azonnal neki is fogtam, hogy tartsak egy hónap húsmentes diétát. Ez olyan jól sikerült, hogy ahelyett, hogy abba hagytam volna egy hónap után, a teljes növényi táplálkozás felé fordultam és egy hónap múlva már a tejtermékeket és tojást is elhagytuk párommal.

A változás hatására ugyan sokkal jobban éreztem magam, a problémáim múlóban voltak, de ez egy nagyon nehéz időszak volt, mert egy új problémával szembesültem, rendben hogy nem eszem húst, tojást tejterméket, de akkor mit is egyek? Mi magunk sem nagyon tudtuk, hogy mit főzzünk, de ha kimozdultunk, akkor szinte teljesen lehetetlennek tűnt az étkezés.

Ekkor találkoztam Melindával. Egyből tudtam, hogy szeretnék jelentkezni főző workshopra és nem is egyedül, hanem anyuval. Úgy gondoltam, hogy nem csak közös programnak lesz szuper, de talán ő is jobb rálátást kap az egészséges táplálkozásra.

Tanfolyamok

A workshop szuperül sikerült, jól éreztük magunkat, és a többiek történetei anyut is nyitottabbá tették. Azóta ha haza látogatunk, mindig kedveskedik valami egészséges és finom fogással. Sokszor azokkal, amit Melindánál tanultunk.

Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom, hogy próbálja ki ezt a csodás életmódot. Sokkal több van benne, mint azt az ember elsőre gondolná. Már csak a receptek szintjén is. Szívből köszönöm Melindának az erőfeszítéseit, és kívánom, hogy minél több emberhez eljusson a könyve, tanfolyamai, munkássága!” Farkas Gábor

Marton Melinda

Marton Melinda

Marton Melinda 4 könyv szerzője: Testtudatos táplálkozás, Testtudatos életmód, Gluténmentes Kisokos, Gluténmentes Ünnepi Receptek. Eddig 6 online tanfolyam szerzője: a Testtudatos táplálkozás tanfolyam I-II, Tudatos ételtársítás szeminárium, Gyakorlati fermentálás tanfolyam, Gluténmentes kenyérsütés, Mindenmentes Mesterkurzus.