Vélemények II.

„Az ételtársítás tetszett a legjobban, mit mivel együnk ill. ne együnk. A vízfogyasztás szabályai. Nagyon tetszett, sok hasznos új információval lettem gazdagabb, finomak voltak az ételek. Jöjjenek és legyenek testtudatosak!”

Nagy Anita

„A vízfogyasztás és az érzelmi étkezés. Nagyon jó és érdekes információk voltak.”

Anna

„Az egész tanfolyam felépítése. Sok értékes információ elhangzott. Nagyon jó volt az előadások érdekesek voltak, nagyon részletesen elmondott mindent Melinda. Mindenképpen jöjjenek el és hallgassák meg mert mindenkinek a javára válik.”

Horváth Zsuzsanna

„Az érzelmi evés kategóriái. Értékes volt, felkészültséget és tudást tapasztaltam az előadás folyamán. Mindenképpen szükségük lenne egy ilyen tudásanyag elsajátítására. Mert sokan nem is tudják mivel mérgezik magukat.”

Kiss Ildikó

„A tanfolyam 5 tematikája átgondoltan felépített. Az előadó lelkesedése és felkészültsége példamutató és számomra tökéletes. A nyugati tudományok és a keleti tapasztalatok több területe is párhuzamba került. Eddig ezzel így nem találkoztam és örültem, hogy ilyen irányból is át tudom gondolni a táplálkozási szokásaimat. Minden felnőttnek és fiatalnak érdemes lenne legalább egyszer végighallgatnia ezt a táplálkozási összefoglalót. Így lehetőséget kaphatunk, hogy elgondolkodjunk saját és családunk étkezési szokásain. Továbbá tudatos döntéseinkkel támogatni tudjunk egészségünk megőrzését vagy ha már betegségről van szó, felkészültebben álljunk a gyógyulásunk elé. Aki váltani szeretne a teljesértékű tudatos táplálkozásra, annak biztosan időt kell majd erre fordítani, de megéri!”

Kovács Andrea

„Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Sokkal tudatosabban válogatok az élelmiszerek közül. Eldöntöttem, hogy a gluténmentes táplálkozást próbálom követni, ebben nagyon sokat segített az előadások anyaga. Melinda közvetlen kedvessége, előadásmódja nagyon sok erőt ad.”

Vajda Edit

„Melinda felkészültsége, naprakészsége, közvetlen hangulat. Nélkülözhetetlen a hosszútávú egészség elérése és fenntartása szempontjából. Jöjjenek tágítsák az érdeklődésüket.”

Olajosné Fejes Márta

„Kerek volt, összeszedett, megadta a szükséges infót. Csak jót tudok mondani. Több dologra kaptam megerősítést, ahogy eddig csináltam, és ennek külön örültem. Mindenképp szükséges lenne ezeket az adatokat és információkat mindenkinek ismerni, több lenne az egészséges ember. Inkább ezeket az előadásokat kéne hallgatni mindenkinek, mint a tv hiradót és a reklámokat nézni, amik manipulálják az embert.”

Szabó Gyöngyi

„A rugalmas hozzáállásod tetszett a legjobban! Nagyon ízlett minden! Várom a szakácskönyvet, kitartást kívánok! Abszolút tudat-tágító, érdemes kipróbálni!”

Peller Brigitta

„Minden nagyon jó volt! Nagyon finomak voltak az ételek. Csak így tovább! Jöjjenek, mert sok hasznos információt kaptam, és a mai világban egyre jobban szükségünk van rá.”

Cseh Jánosné

„Átfogó, használható, információt kaptunk. Minden nagyon finom volt. Minél több tanfolyam, és szakácskönyv minél hamarabb. Sok hasznos gondolatot kapnának az egészségük megőrzéséhez, hallagassák és gondolják át!”

Tatos Éva

„Az anyagcsere típus teszt, a receptek, az ételek. Így tovább! Érdemes eljönni, egy átfogó szemléletet használható tudást kaptam a valóban egészséges étkezésről.”

Zsóka

„Az ételek és receptek tetszettek a legjobban. Nagyon jó, amit csinálsz, abba ne hagyd! Nagyon érdemes eljönni a tréningre, alapjaiban változtatja meg az étkezési szokásainkat!”

Bodó Krisztina

„A világnak nem vagy fontos! Legyél az magadnak! Tanulj, figyelj, olvass! Gondolkozz! Vedd kezedbe a sorsod! Hogyan? Gyere el, ez legyen a kezdet!”

Bagi Andrea

„A téma részletes bemutatása, részletesen felkészülten, egymást kiegészítve az ismereteket. Nem erőltetetten, csak mindenkire rábízva, hogy mit fogad el az elhangzottakból. Csak így tovább! Már a meghívó is professzionális volt!”

Cselőteiné

„Minden nagyszerű volt! Csak így tovább és sok sikert kívánok a munkátokhoz. Ha már egyszer eljönnének, sok mindent lehet, hogy újra gondolnának az ételek fogyasztásával, az egészséges életmóddal kapcsolatban. Erre az előadásra azt hiszem mindenkinek szüksége volna.”

Cseh Jánosné

„Mindent elfogad, tudatosságot ad át az életvitelhez. Terjessze a tudását, hallgassák meg, gondolják át!”

Tatos Éva

„Precíz, jól összeállított tananyag. Jó hangulat, finom kóstolók. Köszönöm! Ha nem gondoskodsz magadról, ki fog? Ha gondoskodni akarsz, muszáj tanulni, kipróbálni.”

Bagi Andrea

„Jól összefoglalt alapos tréning, nagyon felkészült előadókkal. Csak így tovább! Ajánlom azoknak, akik jobban odafigyelnek az egészségükre.”

Bodó Krisztina

„A lehetőség, hogy van ilyen, minden nagyon tetszett! Isteniek voltak az ételek, kérjük a recepteket! Többször ilyen tanfolyamot! Jöjjenek!”

Molnár Judit

„A részletes mindenre kiterjedő ismeretek tetszettek a legjobban. Nekem mindig Isteni finom minden. Gratulálok az úttörő munkához, és kitartást kívánok a továbbiakban! Sok sikert, amit megérdemelsz! Érdemes ebbe a „nehézségbe” belekóstolni, mert az egészség mindennél fontosabb! A segítés, hogy egészség felé forduljak! Nagyon finom volt minden és nagyon ízlett! Csak így tovább! Jöjjön el és hallgassa meg az előadást. Sok jót hallani!”

Károly Zsófia

„Az átfogó alapos mindenre kiterjedő tudás átadása tetszett a legjobban. Minden elismerésem, csak így tovább! Sok munka van benne és még több vár rád a jövőben. Szerintem ehhez kell érni egy tudatossági szintet ahhoz, hogy ezt meghallja valaki. De ez a jövőben eljön és egyre többen fogják követni!!! Ez biztos!”

Károly Zsófia

„A példák tetszettek. Illetve, hogy összességében kaptam információt az étel csoportokról. Így átláthatóbbá vált, mit mivel társítsunk és mivel ne. Mindenképp ajánlom mindenkinek, mert sokan nem figyelnek oda, hogy mit mivel esznek és annak milyen következménye van.”

Jónás Sára

„Minden nagyon tetszett, nagyon hasznos információkat kaptunk, amely egy életre szól! Mindenkinek nagyon ajánlom! Nagyon hasznos információkat kaptunk arról, hogy eddig mit csináltunk rosszul és mire figyeljünk oda az ételtársítás terén. Ez nagyon fontos szerintem az egészségünk megőrzéséhez”

Jónás Sára

„A példa receptek átbeszélése tetszett a legjobban, mert ez közelebb vitt a megértéshez. Kutass és fejlődj tovább, hogy át tudd adni másoknak az ismereteidet! Aki tudatosan szeretne étkezni, mindenképpen jöjjön el a tréningre, hogy legyen tisztában azzal, amit bejuttat a szervezetbe. Jobb így étkezni és főzni! Nem könnyű az elején, de tanulunk és tapasztalunk, ebből áll az élet!”

Szabó Gyöngyi

„Mind a két alkalommal sok új ismerettel gazdagodtam, amit úgy érzek, hogy tudok alkalmazni a jövőben, az egész családom részére. Köszönjük, hogy segítettél az egészségünk megőrzésében és javításában. Sok új receptet kívánok! Mindenkinek ajánlom, de legfőképpen a fiataloknak, de minden életkorban lehet áttérni egy tudatosabb étkezésre. Csak egy kis figyelmet igényel.”

Szathmáry Éva

„Maximális alaposság. A gyakorlati nap segített elmélyíteni az elméleti napon elhangzottakat, hasznos volt! A saját egészségük érdekében ismerjék meg az ételtársítási szabályokat. Felelősséggel tartoznak magukért és az iskolában ezt sajnos nem tanítják meg.”

Szilvi

„Csak így tovább, szükség van az úttörő fiatalokra, hogy egészségesebben éljünk, mi idősebbek is. Olyan információkat kapsz, amiket sehol nem találsz meg leírva (sem könyvekben, sem az interneten). Az elméleti ismeretek mellett a gyakorlatban jól használható ötleteket kapsz. Csak el kell kezdeni ezen az úton való járást!!”

Horváth Károlyné

„Érezhető. hogy az ételtársításra vonatkozó ismeretek egy hatalmas kutatómunka és elemzés eredménye. Ezt csak az tudja igazán értékelni, aki próbálta beleásni magát a témába és azzal szembesült, hogy a „piacon” található könyvek, internetes irodalom sokszor ellentmondanak egymásnak. Az elméleti képzésen általad átadott ismeretek egyedülállóak, és nagy hiányt pótolnak. Az biztos, hogy én ajánlani fogom a képzést minden barátomnak és ismerősömnek, mert fontosnak tartom a testtudatos, valóban egészséges táplálkozást, aminek a sarokköve véleményem szerint a helyes ételtársítás. Gratulálok és még további sikereket kívánok!”

Horváth Károlyné

„Felkészült előadó és a segítőtársa is! Tetszett a vetítés, a kapott táblázatok minősége és mennyisége. A szünetekben a finom ételek szuperek voltak. A jövőben is tarts ilyen tréningeket! Köszönöm.”

Kovács Andi

„A közös ételek elkészítése tetszett a legjobban. Sok-sok új és hasznos információval gazdagodtunk. Az előadások és a közös ételkészítés rendkívül inspiráló volt számomra. A tudatos táplálkozás az életmódváltás alapja, amellyel kiegyensúlyozhatjuk önmagunkat.”

Varga Melinda

„Nem is gondoljuk, hogy a sok divatos irányzat mennyire tévút. Laikusként célt kapunk Melindától. Az életmódnapon minden nagyon érdekes volt. Sok hasznos információt és jól hasznosítható ötleteket kaptunk a mindennapokra.”

Nemes Tímea

„A közös ételkészítés tetszett a legjobban, ahol ki lehet próbálni, hogy a „szigorú szabályok” mellett is lehet változatos az étel. Pont ilyen életmódnapra volt szükségem, ahol szakember véleményét személyesen is hallhatom és kérdezhetek tőle. Nagyon inspiráló és elgondolkodtató, még akkor is, ha valaki nem gondolkozik azon, hogyan tehetné változatossá, egészségesebbé az étrendjét.”

Anikó

„A közös ételkészítés tetszett a legjobban. Az életmódnap 10*, maximális pontszámot adok. Mindenképpen próbáljátok ki, hiszen ha még egészséges is valaki (legalábbis tünetmentes) az is jobban teszi, ha odafigyel arra, hogy mit mivel és mikor eszik.”

Vuk Ancsa

„Az tetszett a legjobban, hogy az átbeszélt dolgokat a gyakorlatban is kipróbáltuk közös főzés gyanánt aztán ezt el is fogyasztottuk. Nagyon tetszett a részletes tájékoztatás, amit megosztani és megértetni szerettél volna velünk. Nagyon átfogó tájékoztatást kaptunk az ételekről és hatásaikról. Mindenképp vegyenek részt egy ilyen napon!”

Szakos-Vajda Erika

„A gyakorlati példák és ellenpéldák tetszettek a legjobban. Jó hangulatú, fordulatos volt az életmódnap. Jó ételeket készítettünk.”

Tóth Zsuzsanna

„Az ételtársítás, valamint a gluténmentes jól társított ebéd tetszett a legjobban. Az ételtársítás miatt jöttem és az nagyon tetszett. Rendet tesz a sok irányzat között!”

Zsarnai Mária

„A társítási elvek gyakorlati alkalmazása tetszett a legjobban. Tele vagyok infókkal, amit emésztenem kell! Érdemes életmódváltás elején már eljönni és beépíteni a társítást a mindennapokba. Ezzel a tudással elkerülhetők a melléfogások, a csapongások. Még így is folyamatos kísérletezés az egészségre való törekvés!”

Buzogány Ildikó

„Mind a négy előadás tetszett, átfogó, összeszedett és színes volt, rengeteg új információval. Hasznos jó tanácsokkal és tudással látott el! Szuper jó volt! Mindenképpen jöjjenek el, érdemes meghallgatni az előadásokat, résztvenni a szemináriumon!”

Kóczián Viktória

„Az alapos felkészültség tetszett a legjobban. Nagyon értékeltem a kérdésekre a készséges válaszokat. Jó lenne, ha a férjem egy kicsit változtatna a hagyományos ételfogyasztás-felfogásán.”

Varga Éva

„Minden oldalról körbejárta az ételtársítás kérdéskört. Nagyon értékes és új információ halmazzal találkoztam, amelyet át kell ültetnem a mindennapok táplálkozásába. Életmódváltást kell elsősorban megvalósítanom. Minél több emberhez el kellene jutnia a képzésen hallott információknak.”

Patassyné Szabó Julianna

„A családias légkör tetszett a legjobban. Jól összehangolt, szépen felépített tematikájú szeminárium volt.  Melinda természetessége, kedvessége! Jól éreztem magam a szeminárium alatt. Tetszik Melinda szakmai tudásalapú közvetítése, hogy természetesen közvetíti a tanulni/fejlődni vágyók felé! Ha fontos számodra az egészséged, akkor mindenképpen ezen a szemináriumon a helyed! Minden kérdésed megválaszolásra kerül Melinda által! Magas szintű szakmai tudásalapú szemináriumra mindenképp jelentkezz, ha fontosnak tartod az egészséges táplálkozást!”

Szabó Ingrid

„Az elfogyasztott ételek emésztésre gyakorolt hatásának magyarázata tetszett a legjobban. Nagyon jó, komplett és átfogó volt a szeminárium.”

Fábián Dalma

„A témája tetszett a legjobban. Mit mivel és mit mivel ne együnk. Nagyon tetszett a felépítése, meggyőző volt Melinda mondanivalója, megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, érthetően, használhatóan. Nem tudják mit művelnek a szervezetükkel, ha egészségesen akarnak élni, mindenképpen tegyenek érte és tanuljanak Melindától!”

Ladó Gizella

„Összességében minden tetszett! 10/10 pontos! Sok hasznos információval gazdagodhat mindenki! Bátran merem ajánlani!”

Kovács Krisztina

„A hozzáállás tetszett a legjobban, amit a tevékenység iránt tapasztaltam. Rugalmasság, elfogadó légkör. Az ételek igazán sokszínű, változatos jól megvalósítható ételek voltak. Elérhető és pompás! Köszönöm! Őrizzétek a harmóniát, ami a tanfolyam folyamán végig áthatotta a légkört és nagyon rövid idő alatt „csapatot” kovácsolt a résztvevőkből. Az a szín ez a tanfolyam, amit feltétlenül érdemes kipróbálni életünk megszínesítéséhez.”

Csőre Erika

„Nagyon tetszett a tanfolyam légköre, a hangulata. Nagyon finom és laktató volt valamennyi étel. Aki még nem járt ezen a Főzőtanfolyamon, jöjjön és próbálja ki ezeket az ízeket, tanuljon tőletek!”

Ancsáné Erika

„A közvetlenség tetszett a legjobban, és hogy tényleg értetek ahhoz, amit csináltok. Nagyon finom volt a tökleves és a saláták. A quinoa így elkészítve nem ízlett, pedig szeretem. Sok sikert kívánok, első főzőtanfolyamnak nagyon jól sikerült. Gratulálok! Szívből ajánlom vegánnak, vegetáriánusnak és mindenevőnek. Kiváló lehetőség megismerni új ételeket, új ízeket és új embereket.”

Lőrinczi Réka

„Jó társaság, színvonalas környezet, kedves oktatók. Érezhetően sokat készültetek, jól szervezett volt! Nekem ismerős ízek voltak, nagyon finomak.”

Beáta

Minden nagyon ízletes, bőséges és a szemnek is étvágygerjesztő volt. Csak így tovább. Tudom, hogy mi voltunk az első csoport. Biztos Ti is sok tapasztalatot szereztetek és az a továbbiakban hasznosítani tudjátok. Érdemes részt venni a tanfolyamon, mert sok ismeretet szereztünk a két szervezőtől, de nagyon sok ismeretet osztottak meg velünk a többi részvevők is. Nagyon jól éreztem magam. Egy jó hangulatú pozitív nap volt számomra. Köszönöm. Nagyon gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból készítettétek az ételeket. A fiam megkóstolta a répa salátát, és azt mondta, hogy ő innentől csak ilyet kér a hús mellé. Látszott, hogy mind a ketten szeretettel fordultok az emberek felé. Látszik, hogy mindenre nagyon nyitottak vagytok, és végig hallgattok mindenkit, és hagyjátok, hogy azt gondoljon, amit akar. De ne emellett mi is azt gondolunk, amit akarunk. Nagyon jó volt a csoport is, mindenki nagyon pozitív volt.”

Ujvári Edit

„Igazából minden nagyon tetszett, de főleg az, hogy nagyon pozitív energiával volt tele az egész tanfolyam. Nagyon hasznosak voltak a tanácsok a tudatosság fejlesztéséhez. Az ételek nagyon ízlettek, nagyon finomak és egészségesek voltak! Nagyon jó, és tiszteletre méltó az egész tevékenységetek. Kívánom, hogy egyre több olyan ember legyen a világban, mint ti. Aki még nem vett részt a tanfolyamon az jöjjön és próbálja ki, attól függetlenül, hogy hogyan táplálkozik. Biztos, hogy valami pozitívan fog változni az életében.”

Jeszenszky-Bőhm Attila

„Ami a legjobban tetszett: a sok információ, a receptek, a kipróbálhatóság és a szervezők felkészültsége. Az ételek nagyon finomak voltak, és kellemes ízűek. További sok sikert, kitartást kívánok! Jöjjenek próbálják ki mindenképp!”

Nagy Kati

„Az előadók elkötelezettsége, tájékozottsága, a szervezettség, kultúrált környezet tetszett a legjobban. Alkalmas felszerelések. Friss, ízletes alapanyagok. Nagyon kreatívok és jóízűek voltak az ételek. Terjesszétek az ismereteket széles körben, ehhez nagyobb nyilvánosságban terjesszétek a lehetőséget.”

Cselőteiné

„A helyszín tetszett a legjobban és hogy változatos ételeket készítettünk. Finomak voltak az ételek. Jó volt a nap! Próbáljátok ki!”

Tóth Zsuzsa

A reggeli tetszett a legjobban. Az avokádó a turmixban nagyon finom volt, gyors és laktató. Az összes finom volt. Csak így tovább. Örülök, hogy megtaláltátok, ami nektek működik és jó. Érdemes kipróbálni. Nagyon motivál a tanfolyam, hogy egészségesen étkezz. És jó nyitottnak lenni az ilyen dolgokra!”

Cselőtei Júlia

„Mindenekelőtt az tetszett a legjobban, hogy egy új paradigmát ismertem meg a táplálkozásról. Könnyű, játszva elkészíthető ételek, kellemes, szimpatikus előadók. Fenségesek voltak az ételek. Kellemesen csalódtam, az ember nem is gondolná, hogy ilyen nagyszerűek a növényi ételek! Csak így tovább, jók vagytok és általatok leszünk mi is jobbak.
Készüljetek egy olyan élményre, ami könnyen fenekestől felforgathatja a táplálkozásról eddig kialakult képeteket!”

Nagy Zoltán

„Az elhivatottságotok tetszett a legjobban, a testtudatos életmód mellett! Nem volt semmi kötelező érvényű, hisztek abban, hogy mindenki maga dönthet az étkezésével kapcsolatosan saját érzései alapján. Minden finom volt, tetszett az ételek természetes íze! Csak így tovább! Elhivatottságotok biztosan egyre több embert fog meggyőzni ennek az útnak a fontosságáról! Bátran próbáljátok ki, ha érdekel benneteket egy másfajta egyedi egészséges személet, csak tanulhattok belőle!”

Czakó Dóra

„Az új főzési módszerek, a hozzáállás tetszett a legjobban. Nagyon finomak voltak az ételek, kellemes meglepetés. Folytassátok, szükség van erre. Készüljetek fel egy nagyon kellemes tapasztalatra.”

Iuga

„Nem erőltetett határozott ideál-nyitottság. Finomak és laktatóak voltak az ételek. Csak így tovább! 🙂 Szélesedett a látóköröm, és új ötleteket kaptam. Ha megszeretnétek újulni, kiváló lehetőség.”

Duzs Ilona

„Az újfajta ételkészítési módok tetszettek a legjobban. Sokkal finomabbak voltak az ételek mint gondoltam. Csak így tovább, és sok tanfolyamot csináljatok még! Nagyon megéri eljönni, sok újat lehet tanulni. Ha szeretnél egészségesebben élni akkor is nagyon sokat tanulhatsz.”

Georgina

„A menüsör tetszett a legjobban. Nagyon ízlettek az ételek! 🙂 Csak így tovább! Ha rátok akadnak bárhol, ne hagyják ki!”

H. T. Melinda

„Nagyon finomak voltak az ételek. Nagyon kifinomult, összehangolt ízek és ételek. Nagyon jó amit csináltok, és csak így tovább! Azoknak akik húsevők is érdemes. Én igazi gasztrománként és gyakorló vegánként kicsit aggódtam, hogy nem nagyon fog tudni újat mutatni a tanfolyam, de nagyon-nagyon sok újat sikerült tanulni és tapasztalni, köszönöm!”

P. Judit

„Nagyon jól éreztem magam. Mindketten kedvesek, barátságosak és felkészültek voltatok. Nagyon szép a környezet ahol dolgozhattunk. Mind – kivétel nélkül – nagyon ízlett, annak ellenére, hogy húsevő vagyok (még). Köszönök mindent, várom nagyon a recepteket és egy könyvet, amiben az életfelfogásotok és tudásotok is benne van. Itt a helyed! Kihagyhatatlan élmény.”

Novákné Csomor Judit

„Nagyon tetszett, hogy a napot főző-beszélgető blokkokra osztottátok. A beszélgetés alatt volt időnk pihenni, a főzőcskézés alatt pedig a sok hasznos információnak volt ideje leülepedni a fejben. Minden ízlett, de a legjobban a növényi krém.
Köszönök mindent! Minden hasznos információt és azt a ritka közvetlenséget és szeretetet, amivel mindig felénk fordultok. Nagyon szurkolok, hogy továbbra is tartani tudjátok ezt az ütemű fejlődést.
Meggyőződéssel ajánlom mindazoknak, akik nehezen találják az utat az egymásnak ellentmondó információk kereszttűzében. Melinda és Balázs nyitott és elfogadó látásmódjával összegezni fogja az egészséges életmód fontos részeit.”

Pályi Janka

„Az ételek változatossága és a gyakorlat – elmélet egyensúlya tetszett a legjobban. Tetszett a kiscsoportos létszám. Finomak voltak az ételek! Már egy nap alatt is sokat tanultam!
Ez az út, amin jártok fantasztikus, látszik, hogy a hobbyból hivatás lett. Sok sikert és sok-sok követőt kívánok!
Egyszer minden megátalkodott húsevőnek itt lenne a helye. Így lehet változatosabbá, egészségesebbé tenni a napi falatozást. Köszönöm!”

F. M. Csilla

„Melinda és Balázs közvetlensége tetszett a legjobban. A főzés közben kialakult baráti légkör és jó hangulat. Tetszett a beszélgetések őszintesége. A személyes tapasztalatokon alapuló tudás átadása. Isteni finomak voltak az ételek. Bőséges és laktató fogások. Nekem a tökös zabfasírt ízlett a legjobban. De az itt elkészített ételek nagy részét biztosan újra elkészítem otthon is. Csak így tovább! Mindenképpen érdemes részt venni a főzőtanfolyamon. Még úgy is rengeteget tanultam, és sok újdonságot hallottam, hogy számomra eddig sem volt idegen a növényi táplálkozás.”

Kinga

„Sok praktikát tanultam, amit hasznosítani tudok a mindennapokban. Az ételek nagyon finomak voltak, nehéz volt megállni, hogy a végéig ne kóstoljak bele. Szuper volt a tanfolyam! Sok érdekes és finom megoldással ismerkedtem meg. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, akit érdekel az egészséges étrend és a finom ételek.”

Farkas Gábor

„Az ételek készítéséhez nyújtott segítség, a konyha tetszett a legjobban. Nagyon finom ételeket készítettünk, köszönjük. Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, csak így tovább! Nagy tudásnak lehettünk tanúi! Az ismerőseimnek is ajánlani fogom!”

Lendvai Gyuláné

„A legjobban az tetszett, hogy vegyesen volt gyakorlat és elmélet is, mindkettő megfelelő mennyiségben. Nagyon finomak voltak az ételek, új ízeket ismertem meg. Értékes dolgot csináltok, ne hagyjátok abba. Kellemes társaságban sok információt kaphatsz a növényi táplálkozásról és ételekről és jól is lakhatsz.”

Naszódi Timi

„A jó ételek baráti légkörben tetszett a legjobban. Kiváló ételsor, kiváló szakácsok, szép nap! Nekem ez volt az első főzőtanfolyamom, így nagyon tapasztalt lettem, szerintem folytatni fogom!”

Mezeiné Kovalcsik Ilona

„A komplexitás (elmélet, gyakorlat), az előkészület gördülékenysége tetszett a legjobban. Kicsit tömény egyszerre ez a sok újdonság. Köszönjük a segítséget, tanítást és a lelkesedést! Tudatosabb életmódot kívánok mindenkinek! Próbáljátok ki!”

Károly Edit

„A jó és kötetlen hangulat tetszett a legjobban. Én már részt vettem korábban is, nem is egyszer, de most ízlett a legjobban! Örülök, hogy tőletek tanulhatok, és ezt még a jövőben is szeretném folytatni. Próbáljátok ki bátran, nem fogtok csalódni, csak egészségesebbek lesztek!”

Károly Zsófia Mária

„A tanácsadás, ételek fogyasztása idény szerint tetszett a legjobban. Felhívás és odafigyelés testi-lelki-szellemi szinten! Mindenkinek meg kell tapasztalni és így élni, és ezeket meg kel mindenkinek ismerni. Köszönöm az itt létet.”

Tallódi Júlianna

„Melinda felkészültségük, tájékozottsága nem hagy kivetnivalót. Az étkek párosítása tökéletes volt, maximális ízharmóniával párosulva. Így tovább! Szeretettel gratulálok az úthoz! Csak itt, csak ezt!”

Hegedűs Éva

„Az új információknak örültem a legjobban, és ezekből nem volt kevés. Nagyon ízlettek az ételek! Különösen örültem a fasírtnak! Feltétlenül jöjjenek el! Sokkal jobban lehet tanulni, ha segítséggel, saját magunk készítjük az ételeket. Technikákat, trükköket tanulhatunk.”

Szeghalmi Zoltánné, Éva

„Az előadók felkészültsége tetszett a legjobban. Nagyon ízlettek az ételek. Csak így tovább! Próbáljátok ki, jó befektetés!”

Kirsch András

„Nagyon hasznos, új információkhoz jutottam a mai nap folyamán. Ízletes, finom volt minden étel. Várom a szakácskönyvet, ami segít a hétköznapokban. Aki szeretne egészségesen, egyensúlyban élni, itt a helye.”

Tatos Éva

„Melinda hozzáértése és az igen széles választéka az ételeknek tetszett a legjobban. Minden nagyon finom volt. Köszönök mindent, nagyon jó napot töltöttem itt és csak így tovább. Látszik, hogy szívvel és lélekkel csináljátok. Mindenki tegyen meg önmagáért egy napot, amikor fejlődik. Ha valaki húsevő azért, hogy ételeit színesíteni, ha valaki már vegetáriánus vagy vegán akkor azért.”

Fésűs Ivett

„A szemlélet és életfilozófia tetszett a legjobban, amire az egész épül. Nagyon finom volt minden. Nagyon köszönöm és csak így tovább! Fantasztikusan sok információt kaptam olyan területekről, amire nem is gondoltam, hogy oda kell figyelni, hogy egészséges legyek. Ha egy holisztikus szemléletű megközelítést szeretnél látni, nemcsak a táplálkozással, hanem az élet egyéb területével kapcsolatban, gyere el Melindához!”

Molnár Ági

„A szakmai információk és a tudás tetszett a legjobban. Jó amit csináltok, kívánom, hogy sok emberhez juttassátok el!”

Budavári Anett Ágnes

„A sok információ tetszett a legjobban. Nagyon ízlettek az ételek, egyszerűek és nagyszerűek. Tetszik, amit csináltok, pártolok minden olyan tevékenységet, amelyek segítenek az embereknek megtalálni a helyes utat! Próbáljátok ki!”

Bagyó Gabriella

„Minden nagyon tetszett. Az egész nap menete, az ételek, a társaság és az elhivatottságotok e téren. Ízletes és finom volt minden. Változatosak nagyon és megkóstoltam két olyan dolgot, amit még idáig nem és így legalább jó benyomást keltett az újdonság. Remekül, szívvel-lélekkel csináljátok és csak így tovább! Ti értéket teremtetek! Mindenképpen gyertek el, hasznos, jó hangulatú tanfolyam! Én már másodjára jöttem!”

Fésűs Ivett

„Megbízható forrásból tudhattam meg dolgokat a növényi étrenddel kapcsolatban. Látszik a sok éves munka és utánajárás. Finom, érdekes és új ízek voltak. Csak így tovább, jól átgondolt szervezett tanfolyam volt. Szívesen fogadnék újabb témaköröket is. Mind kezdő, mind pedig gyakorló vegánoknak, mind pedig kételkedő húsfogyasztóknak ajánlom a tanfolyamot, mert bővebb információt kaphatnak elsőkézből.”

Dóri Tamás Hunor

„Az ételek egyszerű elkészíthetősége tetszett a legjobban. Nagyon finomak voltak, harmonikus ízvilág. Nagyon jól éreztem magam nálatok. Köszönöm a finom ételeket és a sok vidámsággal eltöltött napot.”

Szűcs Gabriella

„Az előadásrészletek, mert gondolom a többség inkább az elméleti részletekre kíváncsi. Ízlettek az ételek, majd kipróbálom otthon is. Csak így tovább! Iratkozzatok be!”

Cserhalmi Ágnes

„Az újkrumpli spárgával tetszett a legjobban. Finom volt minden. A szeretet mindent megszépít és ezt csak szeretettel lehet csinálni! Nyitottnak kell lenni.”

Fóti Pál

„A főzés tetszett a legjobban. Finomak az ételek és újak az ízek. Csak így tovább! Gyertek mert megéri!”

Vörös László

„Az egész tanfolyam jól megtervezett, összeszedett és érdekes volt. Az ételek 5 csillagosak. Szuper, szuper, szuper!!! Ha egy jobb, minőségtelibb életet szeretnétek élni, feltétlenül gyertek el!”

Koós Andrea

„Szuper, ilyet vártam. Csak köszönni tudom. Jó hangulat. A tanfolyam érthető, tiszta, egyszerű és kiváló, 5-ös, ha érdemjegyet kértek. Gyertek el, mert megéri a változás!”

Gurdon Éva

„Az ebéd rendkívül laktató és ízletes volt. Teljes igényű: reggeli, ebéd, vacsora. Tartalmas, elég, laktató, ízletes és sokkal könnyebben emészthetőek az ételek, ami az egyik fő szempontom. És nem hiányzott az édesség. 10-ből 11 csillagos! Mielőbb találjatok ide!”

Tóth Zsuzsanna

„A gyakorlati rész, a jó légkör, a globális megközelítés. Jó volt, megkaptam amire számítottam! Motiváló! Érdemes kipróbálni!”

Kazanlár Szilvia

„A közös főzés és a köztes előadás, beszélgetés tetszett a legjobban. Nagyon hasznos ismeretek hangzottak el, kedves légkörben. Lendületet kaptam a változtatáshoz. Feltétlenül gyertek el!”

Fukker Ágnes

„A komplettsége, folyamatosság a témában tetszett a legjobban! Mindenképpen ismerjenek meg egy új világot, nyitottság az étrendben!”

Hegyvári Krisztina

„Rengeteg újat tanultunk nemcsak elkészítésben, hanem alapanyagok tekintetében is. Igazi húsevő vagyok, de ezzel együtt nagyon tetszett mennyi újat tanultam.”

Fadgyas Péter

„Kedves Melinda, először is köszönöm szépen a lehetőséget és mindent, amit a Főzőtanfolyamon kaptam tőletek. Nagyon jól éreztem magam kívül-belül. Voltam már másnál főzőtanfolyamon (… étterem), de úgy érzem erre volt szükségem, hogy egy kicsit jobban átlássam a dolgokat. Ti sokkal lényegre törőbben, mélyebben átadtátok a tudást, amit mindketten felhalmoztatok az évek során, és bár az idő véges ezernyi kérdést lehetett volna még feltenni, de az alapokat elindítottátok bennem. A másik helyen csak felületesen kezelték a dolgokat, de a MIÉRT mindig is nyitott maradt, nálatok viszont a miért-re is kaptam választ, ez a nagy különbség, ha valaki ok-okozat folytán jut el egy szintre ez fantasztikus. A tapasztalat sokat számít, legalábbis számomra is. Kívánom, hogy mindig legyetek ilyen mélyrehatóak és továbbra is folytassátok ezt a munkát! Sok erőt, kitartást és lelkesedést, örömet kívánok hozzá! Várom mielőbb folytatást! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket”

Gurdon Éva

„A zsemle tetszett a legjobban, illetve, hogy sok alternatívát kaptam kenyérkészítéshez. Nagyon jó, hogy Melinda ajánl gyártókat is, mert nem kell keresgélni melyik alapanyagot használjam. Nagyon szuper!”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„A krémek és a zabpelyhes zsemle készítése tetszett. Mindenképpen jöjjenek el és próbálják ki, hogyan lehet egészséges és finom ételeket készíteni.”

Auer Anikó

„Saját kipróbált receptek, meggyőző szaktudás! 5* Ki kell próbálni, ha újítani szeretnél!”

Mónika

„Családias, barátságos légkör, egészséges, minőségi alapanyagok, fantasztikus tej-alternatívák. Nagyon jól felépített, átgondolt tematika, szuper otthon is könnyen elkészíthető receptek. Aki szeretne tudatosan, egészségesen táplálkozni, de fél az új dolgokat, alapanyagokat otthon egyedül kipróbálni Melinda tanfolyamán a helye!”

Judit

„Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Hasznos információkat kaptunk, így már otthon is bátrabban vágunk bele. A gyakorlatiasság tetszett a legjobban és hogy együtt főztünk. Akik szeretnének tudatosabban és változatosabban étkezni, azoknak csak ajánlani tudom, semmit sem erőltetnek, csak hasznos tanácsokkal látnak el.”

Némethné Kiss Mónika

„Akár prevenció, akár meglévő probléma miatt szükséges az étkezésben változtatás ez a tanfolyam ad egy pozitív kezdőlökést azoknak, akik nem tudják, hogy kezdjenek hozzá.”

J. Ny.

„Könnyen készíthető recept, élveztem, hogy én készíthettem. Jól éreztem magam a készítés közben. Nagyszerű volt! A gluténmentes élet nagyon összetett és szerteágazó, minden információ és gyakorlati megvalósítás nagyon sokat segít. Nagyon érdemes kipróbálni azoknak, akik otthon rutinnal szeretnének egészséges ételt készíteni önmaguknak és a családjuknak.”

R. Erika

„A gondos előtervezés, pontos receptek, hogy együtt csináltunk mindent. Megtapasztalni, hogy a receptekben leírtak pontosan betartva, finom ételeket eredményeznek. A kenyérsütés volt a legjobb és a zsemlye + kolbászkrém. Saját élményként próbálja ki a sütést, főzést és közben autentikus személytől kérdezhet, tanácsot kaphat.”

Horváth Károlyné

„Családias hangulat, minden érthető volt számomra. Finomak voltak az ételek és új dolgokat ismertem meg. Biztosan jövök még. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egészségesen táplálkozni valamilyen ételallergiában szenved.”

Gyertyán Ági Szilvia

„Minden nagyon tetszett ismét! 10/10! Nagyon tudom ajánlani és érdemes eljönni a következőre!”

Jónás Sára

„Nagyon tetszett a többféle étel, amiből már kompletten válogathatok. A palacsinta csicserikrémmel és hogy nem vágyom édességet enni most. Jó, hogy volt elméleti rész, tapasztalatok. Ez önmagában felért egy tanfolyammal. A gyakorlat pedig az a vizuális és tapasztalati élmény, amitől otthon is bátran újra megcsinálom. Bátran jöjjenek, mert ízletes gyakorlatias, ami itt készül és tudatosságra nevel.”

Tóth Zsuzsa

„Kötetlen, jó hangulatú, sok jó tanáccsal lettem gazdagabb! Nagyon jól éreztem magam! És végre jól is laktam! Akinek fontos az egészsége, mindenképpen jöjjön el egy ilyen tanfolyamra!”

Baráth Anita

„Tulajdonképpen minden tetszett. Nagyon jó, hogy meg tudjuk beszélni a problémákat, tanácsot kapunk az aktuális kérdésekre. Mindenképpen jöjjenek, mert egy másik világ nyílik ki előttünk. Megtanulnak néhány fogást, amellyel akár még a főzést is elkezdhetik.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Az új ízvilág tetszett a legjobban. Hasznos és elgondolkodtató, mert sok új ismeretet ad. Ki kell próbálni!”

Orosz Ágnes

„Az új sok információ tetszett a legjobban. Nagyon tetszett az egész! Mindenképp próbálják ki!”

Varga Laura

„Nagyon tetszettek az ízesítések, praktikák, információk. Minden fontos kérdésemre választ kaptam és a jövőben is szeretnék. Ha valódi szakértelmet, segítséget szeretnél az egészséged hozzájárulásához, gyere ide!”

Gulyás Szilvia

„A receptek mögötti elmélet tetszett a legjobban! 10/10-es. Sosem késő tanulni!”

Pongrácz Ildikó

„Azt tetszett a legjobban, hogy próbáltak egy szemléletmódot átadni, nemcsak egy egyszerű támpontot. Nekem minden részletében nagyon tetszett, köszönöm! Próbáljátok ki, mert egy változatos, vidám hangvételű, rendkívül hasznos napot kaptok. Melinda tudása nagyon sokrétű és szívesen segít.”

Óhegyi Adrienn

„Praktikus és lényegretörő. Érdekes volt és a mindennapokban jól használható ismereteket adott. Szívesen ajánlom bárkinek, aki csak egy picit tenni akar az egészségéért.”

Halász Imre

„Látni az utat az egészséges étkezés és életmód felé. Barátságos, informatív, érthető. Szeresd a tested, élj tudatosan!”

Duffek Lajos

„Hogy a megszokott zöldségekhez képest új fűszerezéssel, elkészítési módokkal ismerkedhettem meg. A tanultak nagyon hasznosak voltak, és könnyen elkészíthetők. Próbálják ki és használni fogják ezt a tudást.”

Göbölös Beatrix

„Mintát kaptunk egy teljes napi menüsor összeállításáról és az ételeket a precíz leírás alapján el is készítettünk. Fontos elméleti információkat is kaptunk az ételtársításról, valamint a gyakorlatban is használható fontos ismereteket. 5-ös skálán 5-ösre értékelem a tanfolyamot! Próbálják ki saját élményként, amit Melinda könyvében olvashatnak.”

Horváth Károlyné

„A közvetlenség, az igen alapos tudás, a hozzáértés, a gördülékeny lebonyolítás, a mindenki egyéni igényére való odafigyelés. 10* Feltétlenül jöjjenek, ha jót akarnak maguknak és meg akarják könnyíteni az egészséges táplálkozás kivitelezését.”

Tóth Éva

„Minden nagyon tetszett! Nagy segítségemre lesz az a sok információ, amit itt kaptam. 10/10* Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot, akik össze vannak zavarodva a sok egészséges életmóddal kapcsolatos információktól. Itt teljesen kitisztul a kép!”

Jónás Sára

„Minden nagyon tetszett, nagyon jól volt összeválogatva a menüsor és nagyon kedvesek vagytok. Hangulatos volt, érdekes, sokat tanultam belőlük, kellemes a hely, nagyon szimpatikusak és felkészültek vagytok. Ezt a tanfolyamot mindenkinek el kellene végezni, aki kevesebb betegséget akar magának.”

Vincze Csilla

„Így hatékony a tanulás a gyakorlatban az elmélet is. Jól szervezett, frappáns volt. 10* Jöjjenek!”

Kartaly-Fodor Anna

„Azok az információk, amiket Melindától kaptunk. A tudatos táplálkozás szempontjából nagyon hasznos volt. Hogyan tudom kialakítani a saját magam testem számára leginkább megfelelő táplálkozást. Szerintem itt mindenki megtalálja azt a pluszt, amire épp szüksége van.”

Timi

„Az egyszerűség, elérhető alapanyagokkal. Nagyon tetszett sok újdonsággal ismerkedtem meg a táplálkozás terén. Mindenkinek nagyon hasznos tanácsokat ad az egészség megőrzése kapcsán.”

Csőke Istvánné

„Az ételek megfőzése, gyakorlati tapasztalatszerzés. Hasznos volt! Ajánlanám, érdemes meghallgatni, megismerni a kapott információkat!”

Kovács Imréné

„Rengeteg információt kaptunk, hála Melinda gyorsaságának – az élőben tapasztalt ételkészítés nagy segítség az otthoni munkához. Nagyon hasznos volt és élménszerű – sokat tanultam (érett korom ellenére!) Köszönet érte! Szerintem, ami Melinda fejéből kipattan a jövőben az mind érdekes lehet! Érdemes eljönni!”

Ecker Ildikó

„A hallgatók érdekeinek legmesszebb menőbb kiszolgálása. Precíz előkészítés, lebonyolítás, udvarias mindenre kiterjedő ismeretátadás az elkészített ételek tekintetében is. Maximális törekvés, hogy a hallgatók minél több ismeretet szerezzenek. Alapos az egészséges táplálkozásban mindenre kiterjedő ismeret. A tudás és tapasztalat önzetlen átadása. A tanfolyamok segítenek jobban megismernem az ételtársítás bonyolult rendszerét. Bele kell vágni az egészség érdekében! Az ajánlott receptek ízletesek, könnyen elkészíthetők. A család is élvezi!”

Cselőtei Erzsébet

„A lencsevagdaltas menü, ami tulajdonképpen egy hétvégi ünnepi asztalra is tehető. Ismét fantasztikus volt, nem maradt megválaszolatlan kérdésem és sok újat tanultam. Akinek fontos az egészsége, aki nem tud felelősséget vállalni még a testéért, az itt megtanulhatja, hogy hogyan kezdheti el és hogyan folytathatja. Itt olyan egyszerűen elkészíthető ételeket tanulhat, ami beilleszthető a mindennapjaiba.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Közvetlen, kötetlen nagyon jó hangulat. Minden kérdésünkre választ kaphattunk szinte olyan volt, mint egy baráti társaság. Nagyon szép, igényes környezetben dolgoztunk, hatalmas konyha, de a tetőpont mindenképpen a főzés, és az isteni ételek, amelyeket közösen készítettünk. A hangulat az ételek, az ízek, a környezet… Minden csillagos ötös! Úgy érzem, már most is rengeteget tanultam, de mint az élet minden területén, itt is mindig lehet többet és többet tanulni. Bárki, aki érdeklődik a tudatos táplálkozás iránt, vagy szeretne kicsit otthonosabban mozogni a konyhában, jöjjön bátran hiszen rengeteget tanulhat. Nemcsak tényeket, adatokat hallhattunk, hanem lehetőséget, hogy mi magunk találjuk meg a saját utunkat egy egészséges életmód felé.”

Sróka Tímea

„Melinda mindenkire figyel a tanfolyamon. Azokra a tanoncokra is, akik kezdők és a mérleghasználatban bizonytalanok. Elégedett voltam. Szuper helyszín, az oktatási segédlet és a tananyag is. A gluténmentes kenyerek tanfolyamon a gyakorlatban való kipróbálás oktatói segítséggel motiválóbb. Mindenképpen hatással van a résztvevőkre a csoport dinamikájára.”

Kovács Andi

„Hogy nagyon könnyen elkészíthető volt minden és finom. Nagyon jó és tanulságos volt. Nagyon jól éreztem magam és tényleg a mindennapi is használható. Jöjjenek el és próbálják ki. Kedves közvetlen az egész tanfolyam nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egy kis inspirációért is a hétköznapokban.”

Tóth Tünde

„A receptek az új összetevők, hogy tápláló is legyen a gluténmentes kenyér. Nagyon köszönöm, sok újat tanultam! Növényi étrenddel egészségesebb és könnyebb lesz az életetek!”

Soczó Krisztina

„Végigkóstoltunk a növényi tejekből sokfélét. Ízesítettünk különféle édesítőkkel, ami a mai piacon fellelhető. Kitértünk a napi ajánlott zsírfogyasztásra. Melinda mint mindig tökéletesen felkészült, pontos és a felmerülő kérdésekre kielégítő választ ad. Laktózintolerancia diagnózissal rendelkezőknek mindenképpen ajánlom. Alternatívát kaphatnak a bolti tejek helyett.”

Kovács Andi

„A kesudiókrém és a diótej. Nagyon tetszett, könnyen elkészíthető dolgokat tanultam, hasznos, jól helyettesíthető ételek a tejes dolgok kiváltására. Érdemes időt és energiát fordítani az egészségesebb táplálkozásra, az életminőségünk múlik rajta.”

Kontra Gyöngyi

„Részletes bemutatás, ismertetés. Kesukrém ízlett a legjobban. Minden kérdésre megkaptam a választ. Termékajánlás, mit hol kapunk, mit érdemes venni. Mindenképp jöjjenek el, sok az alternatíva azokra az ételekre, amelyeket muszáj száműzni az ember étrendjéből, az ételek helyettesíthetők, sok információt kapnak, mit hol lehet beszerezni.”

Bogdán Veszna

„Az előadásmód, a kedvesség, minden kérdésre választ kaptunk. Feltétlen jöjjenek el, sok értékes információt kaptam!”

Tell Anikó

„A személyes részvétel az ételkészítésben. Kreatív, ötletes. Ajánlom!”

Veres Imre

„Minden. A közös főzés, a magyarázatok, a légkör, a hangulat, de a legtöbbet a zseniális receptek adtak! Köszönöm! Csillagos 6-os! Ha valaki valamilyen érzékenységben szenved, mindenképpen próbálja ki ezeket a recepteket. Visszaadja az ember életkedvét!!! Aki pedig úgy gondolja, hogy ő képtelen lenne elhagyni valamit az életéből, az is remek új receptekkel gazdagodhat!”

Vincze Daniella