Vélemények III.

„Nehéz választani, hogy mi tetszett a legjobban. Minden, a hangulat, Melindának a felkészültsége, kedvessége, segítőkészsége és hozzáállása. Annak örültem a legjobban, hogy az érzékenységem miatt az egyik összetevőn változtattunk. Egyszerűen fantasztikus! Ne hagyják ki. Sokkal többet lehet itt tanulni, mint gondolnák!”

Vincze Csilla

„A kalácsfonás tetszett a legjobban, mert végre úgy érzem, hogy képes vagyok 5-ös fonást megcsinálni és a fermentálás is nagyon tetszik. Ismét nagyon jól éreztem magam, megtanultam néhány hasznos fogást az ételek, sütemények elkészítéséhez, tehát ez is fantasztikus volt. Itt meg tudod tanulni, hogyan is kezdj hozzá az életed a tested egészségesebbé tételéhez. Minden információt megkapsz ehhez, így könnyen elkezdheted az életmód változtatásodat. Ez egy új élet kezdetét jelenti, egy hosszabb és egészségesebb életét.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„A sok színes alapanyag, különböző fűszerek. Kellemes hangulat, profi hozzáállás. Finomat, egészségeset és tetszetős ételt készítenek és esznek sok tanáccsal.”

Péter Szilvia

„Gyakorlati tanácsok és kötetlen beszélgetés a résztvevők igénye szerint. Nagyon tetszett, jó volt egy másfajta szemléletet és gyakorlati tippeket megismerni. Érdemes kipróbálni!”

Milkovics Mária

„Az tetszett a legjobban, hogy mennyire kreatívan és egészséges alapanyagokból lehet főzni. A tanfolyam remek volt! Még több receptet szeretnék kipróbálni! Jöjjenek el egyre és használják a tudást!”

Solti Nikoletta

„A részletesség. Mind az elméleti mind a gyakorlati részben. 5 csillagos! Jöjjenek!”

Soltész Adrienn

„A sütemények tetszenek a legjobban. Szerintem ragyogó a táplálkozáshoz való hozzáállás, biztos, hogy vannak általános érvényű és egyénre szabott szempontok és ezeket figyelembe veszitek. Életmódváltáshoz nagyszerű gyakorlati megoldást lehet kapni.”

Markó Krisztina

„Érdekes volt az egész tanfolyam. Jól felépített, a témát lefedő, rálátást nyújtó tanfolyam volt. A recepteket a kezdők is könnyen elkészíthették. Ha fontos az egészségük szánjanak magukra egy kis időt és próbálják ki a tanfolyamot. Egyszerűbb és gazdaságosabb profiktól tanulni, mint otthon a kukát etetni.”

Scholz Róbert

„Gyors, összeszedett, profi. Szuper volt. Feltétlen vegyenek részt mielőtt esetleg mentes életmódváltásba kezdenek.”

Csonka Viktória

„Szuper élmény volt, hogy ilyen egyszerű alapanyagokból ilyen könnyen lehet kenyeret készíteni, meg persze palacsintát. Érdemes kipróbálni, jöjjenek el!”

Kiss Virág

„Az, hogy megtudtam, hogy a kenyerekbe hogyan lehet könnyen sűrítő anyagot készíteni lenmagból, útifűmagból és vízből és a palacsinta! Nagyon hasznos volt, inspirált a tanfolyam, hogy nekiálljak kenyerek sütésével kísérletezni otthon. Hogyha érdekli őket az egészséges táplálkozás, akkor jöjjenek el – a legjobb kezekbe kerülnek nálatok.”

Emese

„A sajtkrém ízlett nagyon és meglepett, hogy mennyire egyszerűen el lehet a magtejeket készíteni, eddig azt hittem, hogy sokkal bonyolultabb. Minden nagyon érthető volt minden. Sok mindent ki tudtunk próbálni és finom volt a közös ebéd is. Tudatosodjanak minden téren – így a táplálkozásukban is és ebben a folyamatban támaszkodjanak Melinda tudására is és kisérletezzenek bátran.”

Emese

„Hogy nagyon sokféle ételt/italt készítettünk. Szuper volt! Jöjjenek bátran, nagyon sokat lehet tanulni a táplálkozásról.”

Szatmári Viktória

„Tetszett a kötetlen, barátságos oldott hangulat. Jók voltak és érdekesek, finomak a receptek. Felkészült előadó, oktató. Nagyon hasznos volt, 100% Ha fontos vagy magadnak, ne hagyd ki az alkalmat! Ha fontos az egészség számodra, járj el minden tanfolyamra!”

Scholtz Róbert

„Legjobban az tetszett, hogy nemcsak a recepteket készítettük el, hanem elhangzott az is, hogy mivel helyettesíthetők a különböző alapanyagok. Jó volt, hogy nagyon sok ismeret elhangzott a témával és mással kapcsolatban is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne új ismeretekhez jutni, aki növényi étrenden van, hogy jöjjön el a tanfolyamra.”

Kálazi Attila

„A közvetlenség, nyitottság, segítőkészség, otthonias, baráti légkör, sok infó, gyakorlati tapasztalatok átadása. Nagyon nagyon jó volt, fantasztikus!!! Ajánlani fogom, akinek csak tudom a tanfolyamaitokat!”

Farkas Gabriella

„Megismerhettem, hogyan kell fermentálni és milyen összefüggésekre kell odafigyelni ahhoz, hogy jó legyen az emésztésünk, ezáltal erős legyen az immunrendszerünk. Jöjjenek el! Számomra mindig is fontos volt a tudás alapú egészséggel kapcsolatos minden információ, úgy gondolom, hogy már gyermekkorban szükséges lenne az egészségtudatos életmódra megtanítani mindenkit.”

Siklósi Katalin

„Hogy gyakorlatban is átültettük rögtön a tanultakat. Jól felkészült profi csapat, szuper helyszín, fantasztikus tiszta ízek. Ne hagyjátok ki!”

Klenovics Mónika

„A közös evés. Minden oké volt az ár érték arány rendben. Ennyit megért számomra!”

Horváth Szilveszter

„A tanfolyam egésze nagyon tetszett, mind az elmélet, mind a gyakorlati rész. Maximálisan elégedett vagyok, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, a hangulat is nagyon jó volt. Az egészség megőrzése érdekében érdemes belekóstolni új ízekbe, megtanulni a hagyományostól eltérő ételkészítési módokat, zöldségekkel teljes értékű táplálékkal gazdagítani az étkezést.”

Zsuzsa

„Melinda és Balázs természetessége, közvetlensége. Csillagos 5-ös! Mindenképpen jöjjenek el Melinda bármelyik tanfolyamára, rengeteg újat és hasznosat tanulhatnak az egészséges táplálkozásról.”

Czezner Edina

„Az elméleti és a gyakorlati része a fermentálásnak nagyon tetszett. Nagyon jó volt és nagyon hasznos információkat kaptam! Mindenképp próbálják ki!”

Takács Viola

„A mindenre kiterjedő elemzés, a gyakorlattal, tapasztalattal alátámasztott tanítás. Nagyon ízletesek voltak a kostolók. Mint eddig is kiváló! Mindenképp jöjjenek, mert itt a gyakorlatban megtanulhatják az ételek elkészítését, miután otthon már sokkal könnyebben megy.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Szeretem Melinda előadásait! Nagyon hasznos! Ne hagyják ki! Fontos, hasznos, értékes mindegyik tanfolyam!”

Györki Mária

„Az elméleti rész nagyon érdekes volt, de a gyakorlati rész a legjobb. Szuper volt és izgalmas! 10 csillagos! Hajrá gyertek el! Ne féljenek az újítástól!”

Fekete Orsi

„Az elmélettel együtt a gyakorlat összességében érthető és gyakorlatias, könnyen elsajátítható és készséges, segítőkész, tartalmas tanfolyamot kaptam. Csillagos 5-ös! Mindenképpen jöjjenek el! Nagy élmény!”

Csernovszki Csilla

„Az elmélet és a gyakorlat ötvözése. Sok hasznos információt kaptam. Nagyon tetszett.”

D. Andrea

„Melinda felkészültsége. A kérdések türelmes megválaszolása. A sok gyakorlati tanács. Minden kezdő meg tudja csinálni a recepteket. Nagyon megéri. Akit érdekel az egészsége és hajlandó érte tenni is, kellenek az ilyen tanfolyamok!”

Kontra Gyöngyi

„Melinda mindent elmagyarázott, lehetett bármit kérdezni. Nagyon tetszett, elméleti és gyakorlati szinten is. Érdemes kipróbálni.”

Günther Anna

„Az elméleti rész, a sok magyarázat. Ez a jövő. Így gondoskodhatunk a saját jó minőségű élelmünkről.”

Rattner Réka

„Előadás, kóstoló. Nagyon jól fel volt építve, kezdve az előadástól, kóstoló majd az elkészítés. Bátran próbálják ki, nagyon hasznos!”

Molnár Enikő

„Legjobban az tetszett, hogy az elkészített ételek annak ellenére, hogy mindenmentesek voltak megszólalásig hasonlítottak a hagyományos verzióra. Részletesen be lettek mutatva az alapanyagok és az ételek elkészítési módja is. Összességében jó volt. Ha valaki érzékeny valamilyen alapanyagra, akkor azok bátran jöjjenek el, de ha valaki egészséges dolgokat szeretne készíteni azoknak is ajánlom.”

Kálazi Attila

„Nagyon finom süteményeket készítettünk. Jó volt gyakorlatban is végigcsinálni. Nagyon tetszett, jól éreztem magam. Melinda nagyon segítőkész volt. Lehetett tőle kérdezni. Mindenképp próbálják ki, hogy lehet egészségesen étkezni.”

Horváth Zsuzsanna

„Saját kezű elkészítés, így biztosan rögzülnek a tennivalók, hogy látom és tapasztalom a menetét. A helyszín is tetszett, szívesen jövök máskor is. Sokat tanulhatnak, így magabiztosabban készíthetik a természetes ételeket otthon a saját konyhájukban.”

Müllerné Olga

„Az összes alapanyagot jól helyettesítettük glutén, tej és tojásmentesen, minden jól sikerült és hogy nem használtunk kész dolgokat. A sütemények igazán jól sikerültek, a somlói galuska jobb lett mint az eredeti. Ha finom sütött gluténmentes süteményeket akar valaki enni annak érdemes részt venni a főzőtanfolyamon.”

Kálazi Attila

„A somlói galuska és a zserbó különösen. Természetesen a répatorta is, de ezt már egy éve sütögetem, így már nem volt újdonság. Ismét nagyon sok hasznos tapasztalatot, gyakorlati fogást sajátítottam el. Mint mindig, ez is kiváló volt. Melinda minden tanfolyamán a gasztronómia egy másik dimenziója tárul elénk, melyet akkor tudsz használni, alkalmazni, ha eljössz és megtanulod a fogásokat, az elkészítéseket. Minden egyes kérdésedre hasznos tanácsot kapsz.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„A hangulat, és a kötetlenség. Jól éreztem magam, sok érdekességet tanultam, új ízeket ismertem meg. Próbáld ki!”

Antonietta

„Az evés tetszett a legjobban. Az édesburgonya-cukkini saláta. Jó, hogy a trükköket is élőben láthattam. Jó hangulat volt. Jó volt, hogy régi tagok is voltak és mutatták az utat. Jöjjenek bátran!”

Rahóci Zsuzsanna

„Sokféle alapanyagot használtunk. Beszerzési források bemutatása. Maximálisan elégedett vagyok. Bátran vágjanak bele!”

Kun Letícia

„A növényi sajtok. Fűszervaj. Jól éreztem magamat. Aki teljesen tejmentesen, vagy növényi táplálkozású, annak nagyon hasznos a kurzus.”

Takács Boglárka

„A részletes recept bemutatás. Nagyon tetszett. Köszönöm. Jöjjenek el, mert sok hasznos kikísérletezett trükköt lehet megtanulni.”

Ocsovai Zoltán

„A meghökkentő ötletek, például kölesből túrógombóc. 5 csillagos. Jöjjenek!”

Ildikó

„Az ételkészítés folyamatának gyakorlata. 10 pont. Aki egészséges növényi étrendet kíván követni az jó helyen jár ezen a tanfolyamon, sokat tanulhat.”

Müllerné Dömötör Olga

„Az, hogy sokféle ételt készítettünk (ez az! Ezen a tanfolyamon is nagyon tetszett). Nagyon jók a közös étkezések! Szuper volt! Ha nyitottak az újdonságokra, ha vegyes táplálkozóként is kíváncsiak más új finom ízekre jöjjenek el, nem fognak csalódni. A technológiák megismerésével új dimenziók nyílnak otthon egy sima háztartást vezető nő számára.”

Szatmári Viktória

„Melinda mindent részletesen elmagyarázott, mindent meg lehetett kóstolni. Jó hangulatú volt. Nagyon tetszett! Érdemes kipróbálni!”

Günther Anna

„Élő tapasztalatátadása. Interaktivitás. Szuper. Jöjjenek!”

Marton Gabriella

„Minden étel nagyon finom volt, különösen a hamis túrógombóc ízlett. Jól zajlottak az események, jól sikerültek az ételek, italok, jól el lettek magyarázva a különböző ételkészítési folyamatok. Ezen a tanfolyamon finomak és egészségesek is az ételek, akiknek ez fontos azoknak ajánlanám.”

Kálazi Attila

„Közvetlen hangulat, étel kóstolások. Jöjjenek bátran!”

Hanák Edit

„A hamis tejbedara és a pikáns füstös édesburgonya. Hasznosnak találtam az itt elhangzott elméletet, szívesen fogadtam a tanfolyamon a résztvevők gyakorlati tanácsait, amit megosztottak egymással. Bátran vegyenek részt rajta, egy felejthetetlen jó hangulatú tanfolyam volt, sok hasznos tudással, tanáccsal.”

Zsuzsa

„Az ételválasztás, igazán ízletes és kezdőknek is könnyen elkészíthető ételeket készítettünk. Hasznosnak tartom az elméleti előadás részét is a főzőtanfolyam valódi főzése mellett. Bátran próbálják ki, mert változtatni nehéz a szokásokon, de megéri.”

Menyhárt Éva

„Az ételválasztás érdekes és finom volt. Jó volt, hogy több dologról is felvilágosítást kaptunk, de a választás rajtunk múlik, hogyan tovább. Okvetlenül jöjjenek és próbálják ki, mert számomra hasznos volt.”

Mihálkovicsné L. Judit

„A sokféle ötlet. Nagyon hasznos volt, egy újabb löket az egészséges táplálkozás útján. Jöjjenek, egészséges szemléletmódot kapnak a táplálkozással kapcsolatban.”

Földes Judit

„Megismerkedhettem néhány olyan alapanyaggal, ami számomra új volt. Bár sokat foglalkozom az egészségtudatos táplálkozással, de így is sok új és használható információt hallottam. Érdemes kipróbálni!”

Réka

„Laza, könnyed hangulat, sok elméleti információ a főzés mellett. Nagyon tetszett, 5 pont! Jöjjenek el mindenképpen, ha nyitottak új dolgokra. Lehet, hogy már kis módosításokkal is nagy változásokat érhetnek el a saját életvitelükben.”

Horváth Melinda

„Az ötletek az ételek elkészíthetőségére vonatkozóan. Jó hogy nem túlzsúfolt, hanem korlátozott létszámú. Pozitív, hogy sokat kérdezhettünk. Próbálják ki!”

Bea

„Az hogy nem nehéz megcsinálni, hogy mi is készítettünk saját ételt. No meg a vacsora isteni volt. 5 csillagos. Jöjjenek!”

Ildikó

„A sok új ismeret az előadásban, és a gyakorlati munka. Nagyon kellemes barátságos légkörben zajlott az értékes információk megragadtak, továbbgondolkodásra és cselekvésre késztetnek. Okvetlen jöjjenek el, mert az étkezésben is paradigmaváltás van.”

Sándor Katalin

„Elmélet + gyakorlat kombinációja. Én ilyen felépítésben szeretek legjobban tanulni + hogy hazavihetek egy itt készült mintadarabot. Isteni volt a vacsora, és gyakorlatias az oktatás, tetszett. Jöjjenek bátran, sok hasznos elméleti és gyakorlati tudással fognak gazdagodni.”

Pinczés Erika

„Átlátható, érthető, interaktív! Szuper!”

Marton Gabriella

„A kóstoló. Sok hasznos információt kaptam tudományost is és gyakorlatit is. Érdemes eljönni, megtanulni hogyan lehet ilyen finomságokat készíteni, hogy utána mindennapos eledel legyen.”

Drimmer Kati

„A nagyon összetett éltelkóstoló, saját termékekből. Saját kézzel készített ételünket hazavihetjük. Egyszerűen elsajátítható, praktikus gyakorlatias fogások, amelyek mindennapi életben jól hasznosíthatóak.”

Pálma

„Igazából minden nagyon tetszett. Okosan fel van építve, az elméleti és a gyakorlati rész is. El fogom mondani, hogy jöjjenek el!”

Fehér Laura

„A gyakorlati része mikor részese lehettem a folyamatnak. A vacsora nagyon ízlett. Értékes elméleti és gyakorlati tudást kaptunk megint. Nagyon érdekes és hasznos volt. Mindenképpen vegyenek részt legalább egy ilyen tanfolyamon, nagyon hasznos.”

Zsuzsa

„Az elméleti útmutató és az ételkóstoló. Közvetlen hangulatú, Melinda alaposan előkészített mindent. Profi színvonal. Feltétlenül jöjjenek el!”

Sajti Mária

„A tanfolyam felépítése, a kóstolás, a csapatmunka. Felkészültség, alaposság, kedvesség, jó hangulat. Ez állandó a kezdetek óta, ez a védjegyetek.”

Timári Júlia

„A gyakorlati oktatás. Szuper volt. Próbálják ki, érdemes! Sok hasznos információ elhangzott.”

Bóta Nagy Mária

„Minden nagyon! Isteni volt a vacsora és nagyon élveztem a zöldségreszelést is. 5 csillagos. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz!”

Ötvös Ildikó

„Tippek és hogy többféle ételt is kipróbálhattunk. Nagyon jó hangulatú volt a tanfolyam. Melinda rengeteg információt, segítséget adott. Végre egy tanfolyam, ahol nincsenek lisztkeverékek, hanem alaplisztekből indultunk ki. Mindenképp jöjjenek!”

Maczkó Emese

„Családias hangulat. Nagyon jól felépített. Szoktam beszélni rólad, tanfolyamaidról, ajánlom könyveidet is.”

Farkas Gabriella

„Nagyon hasznos információval, gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam. Az itt tanultakat garantáltan használni fogom. Jól éreztem magam, köszönöm! Tizes skálán tizes. Jelentkezzenek bátran, garantáltan sok új információva gazdagodva fognak távozni.”

Bertyák Gitta

„A legvégén az elméleti összefoglaló nagyon hasznos volt. Menetközben technikai segítséget kaptunk. Kifejezetten élvezetes, tempós, és információgazdag tanfolyam volt. Jó hangulatú, saját tapasztalati úton (mi magunk készítjük az ételt) szerezhető tudást ad.”

Sz. Kriszta

„Az, hogy Melindának óriási tapasztalata van és csak tiszta alapanyagokat használ. A tanfolyamot magas színvonalúnak tartom. Melinda tudása alapos, minden fontos kérdésre választ kaptunk. Remek, hogy a hosszú évek során szerzett gyakorlati tudását adja át. Alaptudásunk kellene, hogy minősüljön, amit itt tanulunk, ezért mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön el.”

Fehér Laura

„Barátságos hangulat, praktikus tanácsok. Ezt ki kell próbálni, sokkal egyszerűbb otthon nekiállni a főzésnek, ha már van róla tapasztalatod.”

Kocsis Anita

„Újfent nagyon jól éreztem magam, nagyon jókat ettünk és sok hasznos tanáccsal lettem gazdagabb. Mindenképpen ajánlom kipróbálásra. Csak ajánlani tudom.”

Zsuzsa

„Komplex elmélet, elegendő gyakorlatban mindenki részt vesz, finom ebéd. Aki komolyan életmódot szeretne váltani érdemes egy ilyen összefoglaló alapozó kurzuson részt vennie.”

Garaba Andrea

„A szervezettség, pontosság, előkészületek. Tökéletesen kerek egész volt. Elmélet és gyakorlat és kóstolás. Jelentkezzenek főzőtanfolyamra, mert néhány óra alatt olyan sok információhoz és hasznos tanácshoz jut, amit hosszú évek alatt tudna megszerezni magától, vagy akkor sem.”

Kati

„Érezni olyan ízeket, amikről azt hittem le kell mondanom a tejmentes étkezés miatt. Jó hangulat volt végig. Profi csapat. Segítőkész, emberközpontú. Csak nyerhetnek vele.”

Szarvas Éva

„A növényi tejkészítés különbözőségeinek a gyakorlati bemutatása, hogyan lehet manuálisan egyszerűen elkészíteni. Fantasztikus volt ez is, ismét nagyon sokat tanultam, amit otthon a gyakorlatban rögtön meg is tudom csinálni. Melinda tanfolyamain egy teljesen másik világ ajtója nyílik ki előtted, elsajátíthatod a gyakorlatban a teljesértékű növényi gluténmentes táplálkozás egyszerűen kivitelezhető fogásait, melyet a mindennapjaidba könnyen, egyszerűen beilleszthetsz. Az itteni gyakorlattal pedig otthon rögtön el is tudod készíteni a tananyagot.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„Minden tetszett, de legjobban a túróhelyettesítés. 10-ből 11. Nagyon tetszett! Inspiráló, kedves személyiséged van. Tudatos lényegretörő, tiszta kommunikáció jellemez. Még biztos részt veszek más tanfolyamodon is. Próbálják ki, sok fontos információt kapnak.”

Nemes Judit

„Jól felépített, összeszedett, információdús tanfolyam, amely követhető, és a hazavihető jegyzettel kiegészítve teljes volt számomra. Jeles. Aki nyitott újdonságokra és tudatosabban szeretne táplálkozni, annak megéri eljönni.”

Kádár-Éliás Anikó

„Minden tetszett. Családias légkör, informatív. Jól felépített, sokat tanulhatunk. Ajánlom ismerőseimnek folyamatosan itthon és Luxemburgban is.”

Farkas Gabriella

„A kesukrém és a burgonyasaláta nagyon finom volt. Jó volt látni, hogy ez a témakör ennyi embert érdekel. Tanultam egy-két apró trükköt ill. finom receptet. Kesukrém, körözött. Mindenképp ajánlom tudatosan táplálkozóknak.”

Nagy Katalin

„Melinda gyakorlatias előadása és maga a fermentált zöldség elkészítése. Jól szervezett, gyakorlatias, tapasztalaton alapuló, segítőkész és vidám hangulatú. A tudatos egészséges életmód támogatása érdekében mindenképpen gyertek el.”

Edit

„Az egész. Nagyon hasznosnak gondolom, a gyakorlatban meglátjuk, hogy mennyire vagyok jó tanítvány. Jöjjenek!”

Kordainé Krizsán Ibolya

„Precíz összeállítás, érthető, nyugalmas, kiegyensúlyozott tanfolyam. Ki kell próbálni a vizuális tanfolyam a legjobb.”

Katona Erzsébet

„A sajtkrémes muffin nagyon ízlett. Megint újabb ötleteket kaptunk a növényi táplálkozás útján. Csak gyertek.”

A. Zsuzsa

„A tudásod Melinda, a felkészültséged, a jókedvetek, a mai csapat klassz volt! Ki ne hagyjátok! Gyakorlati és különleges tudás, ételkóstolással, közös étkezéssel.”

Kiss Edit

„Az hogy végre tudom, hogy kell zabtejet készíteni! No és a sajtkrémes muffin. Ismét kiváló volt, így sok újat tanultam.”

Antalné Belcsev Raskov Erzsébet

„A tudás, amit a tanfolyamon szereztem miszerint van élet a tejen kívül is. 10-es. Okvetlenül próbálják ki.”

Bertyák Gitta

„Röpke 3 óra alatt 7 receptet megtanultunk. Megfőztük és még a vacsora is belefért. Jól átgondolt, jól szervezett. Ha ételallergiás vagy és nem fogyasztasz állati eredetű tejterméket, ide mindenféleképpen gyere el. Minden formáját egy helyen megtanulod.”

Belényesiné Nagy Mária

„Tetszett a jól összeszedett anyag, sokrétű és felhasználó barát. Számomra 5-ös. Jöjjenek el, próbálják ki, mert megéri. Megéri foglalkoznunk az egészségünkkel, és itt tehetünk ennek érdekében lépéseket.”

Kádár-Éliás Anikó

„A kiscsoportos foglalkozáson mindenki elkészítheti önállóan saját ételét. Interaktív. Könnyen érthető, megismételhető. Igazán új nézőpontból lehet megismerni a növényi gluténmentes ételkészítés rejtelmeit kipróbált receptekkel módszerekkel.”

Kapás Rajmund

„Az apró tippek, amiket a legnehezebb kikísérletezni. Évek munkáját spórolja meg nekem. 5-ös. Nyílt közvetlen barátságos. Spórolj meg magadnak hónapok évek kísérletezését. Igen a net tele van ingyen recepttel, de az alapanyagok és a te időd árán tanulod meg, rengeteg elrontott étel árán, mi lesz jó, itt meg egyből jót kapsz.”

Péterfi Dóra

„A gyakorlati konyhai praktikák, amivel egészségesebben és egyszerűbben lehet elkészíteni az ételeket. Rendkívül jónak és hasznosnak találom, pláne azért mert életmódváltáson megyek keresztül. A saját egészségük érdekében mindenképpen szükséges, de a gyermekei egészsége érdekében is nagyon fontos tudnivalók hangzanak el.”

K. Anita

„Jó hangulat, közvetlenség, részletes tájékoztatás. Az ételek könnyen elkészíthetők voltak, egészséges étrendösszeállítás az évszaknak megfelelő zöldségekkel. Ajánlom mindenkinek, aki tudatosan szeretne étkezni.”

Gombosné

„A gyakorlati megvalósítás, aktív tevékenység a konyhában, a részletes mindenre kiterjedő sokrétű információ. A párokban való főzés. Jól éreztem magam, sok finomságot készítettünk, színes előadást hallottunk. Családias hangulat, változást akaró nyitott emberek társasága és a nagyon inspiráló a továbbiakban. Jöjjenek el, próbálják ki, érdemes végigcsinálni.”

Petrik Ágnes

„Újdonságok, hangulat, a téma, a közös étkezés a nagy asztalnál. Szuper volt, sokat tanultam, köszönöm4 Jó feladatok, jó feladatfelosztások, sok-sok újdonság, remek helyszín.”

Szikora Julianna

„A tested a te templomod, tápláld egészséges és finom ételekkel, ismerkedj új ízekkel!”

Fekete Schaffer Kinga

„Parmezán, dermedő sajt. Nagyon jól éreztem magam, nagyon hasznos volt minden recept. Jöjjenek el és próbálják ki ezeket a finomságokat.”

Mona

„Növényi sajt, fűszervaj. Nagyon tetszett, nagyon jól éreztem magam. Érdemes eljönni.”

Szeile Krisztina

„Az egész tanfolyam folyamata, pörgőssége. Kiváló. Mindenkinek érdemes lenne résztvenni.”

Farkas Imréné

„Érdekes és új ismeretek az alapanyagról. Nagyon kellemes környezetben, profi előadásban, hasznos és okos oktatást kaptam. Étkezési alapismeretek azoknak, akik tényleg tudatosan szeretnének étkezni.”

Gabi

„Parmezán, fűszervaj. Jó hangulat, hatékony főzés, gyors ételek készítése. Érdemes rászánni az időt megtanulni ezeket a növényi recepteket, technikákat.”

Garaba Andrea

„A gyakorlati rész, de az elmélet is nagyon hasznos volt. Nagyon jól éreztem magam és jó volt rájönni, hogy milyen könnyű (kivéve a reszelés). Érdemes kipróbálni, mert nagy élmény rájönni, milyen könnyű.”

Majoros Mónika

„Érdekes és nagyszerűen felépített volt a tanfolyam. Minden mondata értékes és érdekes volt. Nagyon jól éreztem magam 5 csillagos. Szeretettel ajánlom mindenkinek, praktikus és gyakorlatias ötleteket kaptunk.”

Vargáné Bende Edit

„Az elmélet nagyon jól összefoglalta a lényeget a gyakorlatban pedig minden információ rögzült. Nagyon tetszett. Érdemes eljönni és megszerezni a tapasztalatot, mert nagyon fontos a gyakorlat is.”

Szeile Krisztina

„Nagyon praktikus, akár egy lakótelepi lakásban is könnyen elkészíthető gyakorlati útmutatót kaptunk a fermentáláshoz. Nagyon tetszett. Feltétlenül próbáljanak ki egy főzőtanfolyamot, mert nagyon segít abban, hogy a mindennapi életben már gyakorlottan használják a tanultakat.”

Cser Ilona

„A gyakorlati rész tetszett a legjobban. A tanfolyam színvonala és hangulata tökéletes volt. Válaszd jelentkezz megéri.”

Földesi Erika

„Aki szeretné a gyakorlatban elsajátítani a fermentálást mindenképp ide jöjjön!”

Nagyné Mónika

„Melinda tudása, kedvessége, segíteni akarása. Gyakorlatias volt, ami nagyon tetszett. Érthető, követhető. Megéri.”

Kovács Anita

„Látszik Melinda tudása, amit át is tud adni. Értékelem a gyakorlatiasságot és a kedvességet. Próbálják ki mindenképpen mert hasznos.”

Havlik Adrienn

„Egy recept az papírra vetett betű, ami a gyakorlatban életre kelt. Jó volt megtapasztalni, hogy hogyan kell elkészíteni az ételeket. Nagyon tetszett, voltak felismeréseim, és tanultam új dolgokat. Mindenkinek ajánlanám, a húsevőknek is, mert szélesíti a palettát. Nagyon finomak is tudnak lenni a zöldségekből és gyümölcsökből készített ételek.”

Hoszter Erzsébet

„Az ízek, ötletek, az hogy gyakorlatban láttuk mit, hogyan érdemes. Jól éreztem magam, gazdagodtam tudással, információval. Sokkal többet ad, mint önmagában egy könyv olvasása.”

Antal Ági

„Nagyon nyitott volt Melinda és segítőkész, bárkinek szívből ajánlom. Kellemesen csalódtam, voltam már más főzőtanfolyamon, de ott fele ennyi élményt és tudást nem kaptam. Jelentkezzetek és próbáljátok ki! Megéri!”

Nagygellér Natália

„Az együttcsinálás. A tudatos szemlélet. Van megoldás az egészségre! Ez jó érzés és megnyugtató! Hasznos, élvezetes, és élménydús.”

Laczkó Mária

„A gyakorlati rész tetszett a legjobban. Érdemes megtanulni jó alternatívája a zöldségevésnek.”

Kovács Eszter

„Az egész tanfolyam légköre. Olyan kérdésekre kaptam választ, amit eddig nem értettem pedig érdekelt. Baráti légkörben, gördülékenyen folyt a tanítás. Ha szeretne kevesebb gyógyszert szedni, tanuljon meg egészségesen főzni, enni.”

Orgoványné Kelemen Éva

„Lehetett kérdezni a fermentálásról. Tetszett, hogy gyakorlat is volt a végén és a vacsora is különlegesen finom volt. Legyenek nyitottak érdeklődőek a reform táplálkozás iránt.”

Erdélyi Mónika

„Ahogy a natúr növényi tejek a megfelelő ízesítéssel egész másféle ízvilágot adnak. Minden jól követhető volt. Ezek után otthon is el tudom készíteni az ételeket. Választékbővítésnek mindenkinek hasznos, még a vegyes táplálékon élőknek is.”

Hoszter Erzsébet

„Jó volt a hangulat. Tetszettek a receptek, gyakorlati tapasztalatok megosztása is nagyon hasznos volt. Nagyon sok hasznos gyakorlatias tanácsot kaptam.”

Birinyiné Tóth Ágnes

„Érdemes kipróbálni, ha már unod a bolti gluténmentes kenyeret és házi készítésűre vágysz.”

Haulik Andrea

„Az újfajta kenyérdagasztás technika. Jó volt megtapasztalni, hogyan lehet bánni az alapanyagokkal ahhoz, hogy valóban ehető finom kenyér legyen belőle. Új ízek, új technikák, ráadásul egészséges is. Szerintem mindenkinek tennie kellene az egészségért.”

Hoszter Erzsébet

„Minden tetszett. Csillagos ötös. Fogalmam sem volt semmiről, most pedig világos, hogy mi történik. Ha a gyakorlatban tudnak csak tanulni, nem elég ha látják, nem elég ha hallják, hanem csinálni akarják, akkor itt a helyük.”

M. Krisztina

„Részletesen beszéltük át az egészséges táplálkozás alapjait. Nagyon hasznos azoknak, főként azoknak akik mindig is érdeklődtek a növényi táplálkozás iránt. Mindenképp javasolnám, hogy látogasson el egy tanfolyamra, ha még nem tette. Egészen új szemszögből mutatja meg az egészséges táplálkozás alapjait.”

Lehner Annamária

„Elsősorban a főzés tetszett a legjobban, új ízek megismerése. Szakképzett oktató, széleskörű tudással. Nagyon jó volt! Mindenképpen próbálják ki, jöjjenek el! Nagyon sok hasznos és érdekes információt fognak hallani. Nemcsak azoknak ajánlanám, akik érzékenyek bizonyos ételekre, hanem mindenkinek.”

Horváth Barczi Rita

„Ismerjétek meg Melindát és életfelfogását!”

Kővári Katalin

„Ha szeretnél egy összeszedett, alaposan felkészült főzőtanfolyamon résztvenni, ami tudományosan is alá van támasztva, gyere el és vegyél részt! Megéri!”

Bácsi Erzsébet Judit

„A beszélgetős részt nagyon-nagyon hasznosnak találom. Sokat tanultam és sok kérdés merült fel bennem, amelyekre tovább keresem a válaszokat Melinda tanfolyamain és könyveiben. Az elméleti és gyakorlati rész egyaránt nagyon hasznos volt és tanulságos. Nagyon szép környezetben, nagyon jó szervezésben volt részünk. Mindenképpen próbáljátok ki. Nagyon sok hasznos tudást szerezhettek meg Melindától.”

Korbulyné Győrei Mónika

„Ámulatos ez a korrektség, tisztaság, és őszinte segíteni akarás és hozzáértés. Feltétlen jöjjenek!”

Leelőssy Éva

„A közös vacsora (mert nagyon finom volt). Az hogy elméleti és gyakorlati oktatás is van. Érdemes eljönnie bárkinek, aki kicsit is szeret a konyhában forogni.”

Szatmári Viki

„A tévhitek eloszlatása a fermentálással kapcsolatban és a gyakorlati fermentálás rész. Gyertek el!”

Szépkútiné Simon-Balla Xénia

„Az hogy minden fontos apró részletet megbeszéltünk, ami befolyásolja azt, hogy jó technikával dolgozzunk. Értékes hasznos infókat kaptam. Jól éreztem magam. Feltétlenül jöjjenek el, a személyes tapasztalat nagyon sokat ad.”

Antal Ágnes

„A szervezés, barátias, közvetlen légkör. Mindenkinek szüksége lenne az itt kapott információkra.”

Halasi Gizella

„Még szeretném elmesélni, hogy az október 7-i tejtermékes és kenyeres főzőtanfolyam óta tartom a növényi gluténmentes étkezést – próba képpen figyelem magam, hogy hogy érzem magam ettől a változástól. Az eddigi tapasztalat az az, hogy remekül 🙂
Évek óta vegetáriánus vagyok (2008 óta), de az elmúlt 1-2 évben kezdtem érezni, hogy valami már nem OK, puffadok sokszor étkezés után és sokat híztam is sajnos. Nem voltam ezügyben még orvosnál, így nem tudom pontosan miből adódik ez, de vegetáriánusként tejtermékből is (főleg a sajtok terén) és gluténos péktermékekből is sokat fogyasztottam – még úgy is, hogy a fehér lisztes dolgokat amikor csak lehet kerülöm.
A 11 nap eddigi gluténmentes növényi étkezés tapasztalata az, hogy elmúlt a puffadás és túlzott teltség érzet is, sokkal könnyebbnek, energikusabbnak érzem magam. Mindenképp folytatom tovább, mert érzem, hogy ez a jó út jelenleg számomra. Köszönöm az inspirációt és a főzési praktikákat is.”

Nagy Emese

„Közel 20 éve vagyok vegetáriánus és kb. 15 éve foglalkozom azzal, hogy hogyan lehet egészségesen táplálkozni, miket érdemes enni és mit jobb elkerülni. A glutén elkerülésének lehetőségeivel kb. 3 éve próbálkozom. Aki egyedül kezd ennek neki, annak előre borítékolható, hogy lesznek kevésbé jó állagú, ízű süteményei. Az egyszerűbb sós süteményeket és 1-1 édeset is sikerült ez idő alatt ehető és finom állagúvá kísérleteznem, de bevallom a kelt tészta recepteket messziről elkerültem, mert gyakorlatilag lehetetlennek tűntek.
Amikor egy hírlevélből értesültem, hogy van, aki ez ügyben nemcsak jártas, de még tanítja is, felcsillantak a szemeim. Nem érdekelt hol és mennyiért, tudtam, hogy én menni akarok hozzá. Némi kétkedéssel, de nagy izgalommal vártam a tanfolyamot. Az 1. perctől egyértelmű volt, hogy Melinda valóban rengeteg időt és energiát fordított a testtudatos táplálkozás, az egészségmegőrzés teljeskörű elsajátítására, megtapasztalására. Rendkívül átfogó tudása és tapasztalata révén, minden kérdésünket könnyedén és profin meg tudta válaszolni.
A tészták készítésénél egyénileg és csoportban és ki tudtuk próbálni önmagunkat, és a Melindától kapott zseniális recepteket. Nagyon kíváncsian vártam a sütőből előkerülő finomságokat, amik már illatra is egy „normál” édességre emlékeztették. Na és a kóstolásnál jött csak az igazi megdöbbenésem! Pihe-puha állagú és fenomenálisan finom volt a fonott kalács, a mákos guba és az aranygaluska is. A növényi és cukormentes vanília öntet ölelésében egy igazi mennyországi csodává vált mindhárom. A tanfolyamot egy közös ebéd, és további hasznos tanácsokat tarkított családias hangulatú beszélgetés zárta. Az útravalóként csomagolt finomságok, az itthoniakat is nagyon megdöbbentették, kétkedve fogadták, hogy valóban nem fehér lisztből és cukorból készültek ezek a habkönnyű csodák.
Ritkán mondok ilyet, de örökké hálás leszek ezért a lehetőségért és tudásért Melindának, és a gyermekeimnek és az unokáimnak is tovább fogom adni ezeket a fortélyokat.
Köszönöm Melinda azt a rengeteg időt és energiát, amit ebbe a fektettél, hogy ezáltal is jobb és egészségesebb lehessen a világ!”

Pápay Tímea

„Közel két hónapja használom Melinda könyvét, tehát már sok receptet kipróbáltam belőle. Amióta növényi étrendet folytatok többször álltam a konyhában széttárt karokkal, hogy „Mit főzzek?” A könyv megoldotta, finom és egészséges ételekkel. Tévedés, hogy drágább, több időt igényel, nincs mit enni. A hasznos tanácsok mellett gondosan összeállított recepteket találunk benne. Az elején idegenkedtem a grammoktól, de valahogy mindig jobban sikerült, ha kimértem a hozzávalókat. 😀 Ha te sem tudod mit főzz és/vagy kipróbálnál valami újat, akkor jó szívvel ajánlom Melinda receptkönyvét.”

Dóri Tamás Hunor

Kedves Melinda! Nagyon jól éreztem magam szombaton, a tanfolyamon. Azt gondolom, hogy a személyes megtapasztalás az egyes ételek elkészítésére vonatkozóan sokkal közelebb hozza és könnyebbé teszi a saját, változatos gluténmentes növényi étrend megtanulását, begyakorlását, kialakítását. Sok ötletet kaptam Tőled. Köszönöm:) Vasárnap már cukkínikrémlevest evett az egész család 😉 A fermentált zöldség nagyon ízlik, szívesen fogyasztom. Szép napot kívánok!”

Antal Ágnes Annamária

„Kedves Melinda! Képzeld, ma megjöttek a Black Friday-es rendeléseim. Ki is próbáltam, amit tudtam. Lett egy szuper botmixerem, csináltam gyorsan egy finom sütőtök krémlevest:) Vettem palacsintasütőt (olyat, amivel a tanfolyamon sütöttünk) és sütöttem hajdinapalacsintát:) És megérkezett a mandolinom is:) Hétvégén majd kipróbálom azt is egy jó adag zöldséggel. Nagyon örülök és köszönöm, hogy sok ötletet, tanácsot megosztottál velünk és most nagyon örülök, hogy egyre több eszközöm van, amivel könnyen, gyorsan elkészíthetem az ételeket:)”

Antal Ágnes

„Kedves Melinda! Biztos vagyok abban, hogy a sikeres fermentáló tanfolyamot követően többen is visszajeleztek számodra, hogy sikerült az idő letelte után a fermentált tesztalanyunk. Ezt most szeretném megtenni én is, valamint és megköszönni neked, mert nagyon kellemes ízvilágúra sikerült az első fermentációs savanyúságom 🙂 Az újhagyma révén kellemesen pikáns lett, ezért kóstoláskor külön hálás voltam érte, hogy erre a megoldásra gondoltál! Mára tervezem az első önálló próbálkozást, remélem az is ilyen sikertörténet lesz! További sok sikert és szép hétvégét kívánva, köszönettel”

Kiskó Pálma

„Drága Melinda, tegnap nagyon rosszul éreztem magam, de annyira aranyosak voltatok és olyan nagyon tetszett a fermentálás tanfolyam, hogy minden bajom elfelejtettem. Egy igazi kikapcsolódás volt, amellett, hogy mennyire fontos és hasznos. Nagyon szívesen hallgattalak, érdekes volt az előadás, számomra nagyon sok új infó volt. Aztán amikor kimentünk „vacsorázni”, elállt szemem szám, annyira tündérien oda volt minden készítve, és olyan guszta és szép volt a tálalás. Ja különben ízre is kiemelkedő volt. A fermentált zöldségeid közül kiemelkedik a főzőtök, a többi is nagyon finom, de ez valami isteni. Imádtam. Ahogy titeket is. A Balázs igazán figyelmes, állandóan figyelte, mikor fogy el a víz, mindenben segített. Az a helyzet, hogy bevallom, eddig eszem ágában sem volt fermentálni, csak nagyon érdekelt a dolog. DE sajnos, most, hogy megkóstoltam, hétvégén már kezdem is. Nagyon szépen köszönök mindent, nagyon sok puszit küldök Nektek és minden jót kívánok. Szeretettel”

Vincze Csilla

„Kedves Melinda! Nagyon vártam a pénteket, hogy végre kinyithassam az együtt készített fermentált sárgarépás vegyes zöldséget. Nagyon finom szeretjük és persze közben már készítettem mást is. Sörretek hónapos retekkel. Szép halvány rózsaszínű. Már nézni is gyönyörűség. Köszönöm a fermentálási tanfolyamot. Mostantól ez a tudás is segíti a mindennapos tudatos életünket és ahányszor készítem vagy esszük az ilyen módon készített zöldségeinket eszembe jut a tanfolyamod a sok hasznos tanács és az a jó hangulat, ami mindig jellemzi az előadásaidat. Köszönök mindent és jó egészséget minden jót kívánok Nektek”

Györki Mária

„Kicsit késtem, de még így is sokat tanultam a helyes táplálkozásról. Azért van még mit tanulnom. Nagyon ízlett minden sütemény. A tejek még kicsit idegenek, de jók. Továbbra is szívesen jövök és tanulok tőletek. Ha törődsz az egészségeddel, itt a helyed!”

Theilné Barna Éva

„A csokitorta tetszett a legjobban. Nagyon finom volt minden. Kifejezetten intenzív ízélményt nyújtottak. Hajrá! Próbáld ki nem bánod meg!”

Csapó Máté

„Az előadás felépítése, megszerkesztése tetszett a legjobban. Alaposan és élvezetesen jártátok körül a témát, mint mindig. 5** voltak az ételek. Járjátok tovább a nehéz utat, én meg lopakodok utánatok! Nagyon ajánlom a változtatni vágyóknak. Sok segítséget, gyakorlati tippet kaphatsz itt!”

Tímári Júlia

„Az tetszett a legjobban, hogy megismerhettem a bio teljes értékű nádcukrot. A feleségem nagyon édesszájú, ezért ez fontos számomra. Nagyon ízlettek az ételek!!! Nagyon örülök, hogy ezzel foglalkoztok és minden támogatásomat adom, ha van időm, akkor aktívan is. Köszönöm szépen, hogy erre az útra taníttok Bennünket. Gyertek és tanuljatok egyszerűen! Itt csak hasznos dolgokat és abszolút igazságokat fogtok tanulni!”

Jeszenszky-Böhm Attila

„A somlói galuska tetszett a legjobban. Nagyon finomak voltak a megkóstolt édességek. Új dolgokat is tanultam a sorrendek figyelembe vételével. Nagyon jónak ítélem meg a készítés előtti ismertetőket. Sok embernek kellene megismernie és ismertetni! Feltétlenül ajánlani tudom, amit most megismertem. Magam is szeretném ezt az utat gyakrabban járni. Folyamatosan biztosan sikerülni fog, mert én is úgy gondolom, hogy ez lesz a jövő!”

Sutyák János

„Az tetszett a legjobban, hogy ok-okozati összefüggésben beszéltek az adott témáról. Az ételek nagyon ízlettek! Csak így tovább! Mindenképp ajánlom, mert áttekintőek és alaposak vagytok. Érezni a törődést.”

Pályi Janka

„Az egész szervezés, lebonyolítás jó volt. Csak így tovább! Erre mindenkinek magának kell rátalálni.”

Nika Ferenc

„Látványos és gyakorlatorinetált volt. Az ételek finomak! Így tovább! Próbáljátok ki, mert megéri!”

Péter

„Az tetszett a legjobban, hogy mindkettőtöknek érzékelhető volt külön a személyisége, hogy ki milyen úton jutott el ugyanerre a következtetésre, és hogy a saját véleményét képviseli. Folytassátok az utatokat! Minden nagyon finom volt, érezhető volt, hogy minden minőségi alapanyagból készült. Ha szeretnél új, természetes ízeket megismerni, ez nagyon jó hely erre.”

Móni

„Nagyon jól volt összerakva az egész. Nem úszott el, sem az elmélet felé, sem csak a kóstolás felé. Megkaptam az elméleti infókat, és megnézhettem az elkészítését is az ételeknek. Nagyon finomak voltak az ételek. Nekem teljesen az eredeti ízek jöttek le. Mindenképpen próbálják ki, hiszen a viszonyításokhoz ismerni kéne több oldalt is!”

Bagi Andrea

„A meggyőződés, a hit és a tudatosság tetszett a legjobban. Fantasztikus élmény volt. A kedvencem a kesusajt volt. Feltétlen érdemes esélyt adni minden más szemléletnek, mint amiben eddig éltünk. Ez a fejlődés útja! Adj esélyt magadnak!”

Schwarz Ica

„Összeszedett, jól összeállított tematikájú előadás volt. Mindegyik étel finom volt kivétel nélkül. A növényi sajt ízlett a legjobban. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is odafigyel magára és a környezetére, és hajlandó is a dolgok, az ipari termelés mögé látni, és hajlandó a komfortzónából kilépni.”

Máté Rita

„A kakaós mandulatej ízlett a legjobban. Sok újdonság volt, de kellemes meglepetésekkel, mert mindegyiket megkóstolnám újra. Tartsatok még sok ilyen rendezvényt! Próbáljátok ki, mert mindenevőként is lehet ezzel színesíteni az étkezést.”

Füredi Eszter

„Az ötletek és a praktikus tanácsok tetszettek a legjobban. Nagyon finomak voltak az ételek. Ha érdekel próbáld ki”

Teca

„A lelkesedés és a spenótnyerselék tetszett a legjobban. Nagyon teszett, hogy saját tapasztalatokról beszéltetek. Minden étel nagyon finom volt, köszönöm Csak így tovább a tudatosság útján.”

Ági

„A spenótos nyerselék hihetetlenül finom!!!”

Máté Rita

„Az emberi lélektudat tetszett a legjobban 🙂 Finom volt minden. Hajrá!! 🙂 akiknek kell eljutnak hozzátok, ez egy döntés”

Tündik Szilvia

„Az egész érdekes volt számomra. Nagyon finomak voltak az ételek, a spenótos volt a legjobb. Az egészségünk és a gyermekeink egészsége érdekében legyünk nyitottak!”

Szabó Gyöngyi

„A bolognai spagetti és a spenótos nyerselék kiváló ízű, zamatú volt. Kellemes volt a dinnyelé, kellemes üdítőt ittam általa. Az ételek íze zamatos és finom, könnyed de telt ízek. Több ilyen nyers ételeteket kipróbálnám, és elkészíteném. Ha szereted a valódi ételt, ízeket, akkor bátran tégy próbát.”

Tóth Zsuzsanna

„Összességében nagyon tetszett az előadásotok, ízlettek az ételek, italok. Kedvesek és közvetlenek vagytok, sokat tanultam. Finomak voltak az ételek. Folytassátok, jó amit csináltok! Gyertek el minél többen, ismerjétek meg ezt az életmódot!”

Magyar Klári

„A spagetti bolognese tetszett a legjobban, minden kitűnő volt!! Gyertek el minél hamarabb, nem kell megvárni, míg a tradicionális étkezés problémái megjelennek.”

Bóka Erika

„Az tetszett a legjobban, hogy nemcsak az ételeket mutattátok be, hanem a tudatos táplálkozást is és az egészségcentrikusságot. Nagyon finomak voltak. Főleg a nyerselék. Jó az amit csináltok. Főleg a szemléletmódotok tetszik, hogy mindenkinek magának kell rájönni, hogy számára mi a megfelelő. Ha nem tudsz még sok mindent a nyers táplálkozásról, akkor ez a receptklub nagyon jó. Finom ételeket ízlelhetsz meg, amik egészségesek.”

Kocsó Krisztina

„Minden tetszett, ahogy az este fel volt építve: előadás-kérdések. Az ételek ötcsillagosak voltak! Folytassátok így! Itt nagyon sok fontos dolog napvilágra kerül, személy szerint néhány téveszmém tudom kicserélni helyesre.”

Bóka Erika

„A közvetlen baráti hangulat, nyitottság, szakmai felkészültség tetszett a legjobban és hogy Melinda és Balázs jó párosítás. Finom volt minden! Csak így tovább, sok embernek szüksége van erre és jó hogy „vagányok” vagytok! Gyertek el, mert egyszer ezt ki kell próbálni! Ha már unod a régit ez biztos mond majd új dolgokat! Itt minden letisztul és kezdődhet valami más.”

Bakonyiné Magyar Hajnalka

„Az egész alkalom megszervezése és az előadás tetszett a legjobban. Nagyon finomak voltak az ételek! Még sok ilyen előadást, elméletet és gyakorlatot egyszerre! Gyertek el!”

Horváth Ágnes

„Azt hiszem a holisztikusságot szeretem bennetek a legjobban! Néha nem tudom eldönteni, hogy akarom-e hallani, hogy milyen lépéseket nem tettem még meg, de eléggé fontos lenne, hogy megtegyem. Az én filozófiám, hogy mindenki azt egyen, amit akar! De ha jót akarnak maguknak, jöjjenek el!”

Molnár Ági

„Ma sem csalódtam bennetek: információ és ízorgia az első perctől. A saját egészsége érdekében legalább egyszer mindenki jöjjön el, mert nem szabályokat, hanem szemléletváltást tanítotok mind vegánoknak, vegetáriánusoknak, mind húsevőknek!”

Naszódi Tímea

„Jól felépített, logikailag összefüggő előadást hallottunk, amit az ételekkel meg is támogattatok. A kóstolt ételek receptjeit köszönöm, kitüntetett helyet foglalnak majd el a vegán receptfüzetemben. Az ételek fantasztikusak voltak, teljes ízharmónia, csodálatos illatok és színek kavalkádja. Csak köszönetet tudok Nektek mondani azért, hogy ilyen közvetlen módon tanulhatok és fejlődhetek. Két és fél éve vagyok vegán, de a szeptemberi főzőtanfolyam óta étkezem igazán változatosan és élvezetesen. Visszaadtátok az ételek iránti lelkesedésemet és imádok főzni, a párom legnagyobb örömére! Csak egyszer kell kipróbálni és itt fogsz ragadni. Ezután szomjazni fogod a tudást, amit Melinda nyújthat.”

Naszódi Tímea

„Az egész receptklub tetszett úgy ahogy fel volt építve. Nagyon várom a következőt. Talán a legjobban az tetszett, hogy nem csak beszéltünk róla, hanem meg is kóstolhattuk az ételeket. Isteni finom volt minden! Én úgy jöttem, hogy még húsevő vagyok útban a vegetarianizmus és a vegánság felé. Ez nekem óriási löketet adott és megerősítette bennem, hogy milyen színes és finom tud lenni a növényi konyha!”

Angi Andi

„A közvetlenség tetszett a legjobban és hogy konkrét termékeket ajánlottatok és a finom ételek! Nagyon hasznos volt az itt eltöltött idő. Sok konkrét ajánlást kaptam, ötleteket, tanácsokat, bíztatást. Köszönet mindezért!”

Vári Éva

„A közvetlenség, a baráti légkör, a jó hangulat és az ételek tetszettek a legjobban. Azt hittem, hogy már mindent tudok. Most rájöttem, hogy csak most kezdem a tanulást. Mindenkinek ki kellene próbálnia egy ilyen előadást. Sokaknak változna meg a véleménye a mai étkezéssel, ételekkel kapcsolatban.”

Koós Andrea

„Igen kevésnek tűnt a két óra, de csodás kerek egész képet kaptam, hogy letegyem a testtudatos életmód alapköveit. A Teremtő kísérjen az utatokon. Remélem még sok finom és bölcs receptet tanulhatok Tőletek! Tiszta szívvel ajánlom Mindenkinek! Lépésről-lépésre értékes életet teremthetünk magunknak.”

Kővári Enikő

„A kenyérsütési megoldások tetszettek a legjobban. Excellent! Az eddigi legjobb minőségű alternatív tej, és kenyér készítési módszerek, amikkel találkoztam!”

Mária

„Nagyon örülök a fesztiválos meglepetés táblázatnak. Ott helyben hirtelen nem is tudtam igazán kifejezésre juttatni, hogy micsoda kincs ez számomra, hiszen csak az utóbbi időben tudatosodott ez a problematika bennem is.

Eleinte csak azt vettem észre, hogy már nem is szívesen vásárlok a boltban. S csak akkor jutok zöldséghez gyümölcshöz, amikor a vidéki forrásoktól kapok frissen. Kezdettől nagyon szimpatikus a vállalásotok, a kezdeményezésetek. Nagyon helyes, kedves házaspár vagytok!”

Györgyi Kornél