Leírás

2025. november 20. (csütörtök) 18:00-21:00

Mi lesz a Tej- és tejtermék helyettesítők 2. főzőesten?

  • Készítünk növényi alapanyagokból mozzarellát, parmezánt, szeletelhető növényi „sajtot”, fermentált növényi sajtot.
  • Mindenki részt vesz az ételkészítésben, az ételeket közösen készítjük.
  • Milyen eszközöket használjunk a növényi „sajtok” készítéshez?
  • Milyen alapanyagokra van szükség a növényi „sajtok” készítéséhez?
  • Melyik alapanyagot mihez érdemes használni?
  • Mi az amin nem szabad spórolnod?

Minőségi környezetben egy igényes tankonyhában fogjuk az ételeket elkészíteni. Az ételek gluténmentes alapanyagokból, de nem gluténmentes környezetben készülnek. Az edényeket tisztán tartjuk, de másfajta ételek készítésére is használják.

A főzőesten biztosítom az összes szükséges alapanyagot. A recepteket minden résztvevő megkapja.
Közösen készítünk egy gyors vacsorát, amit közösen elfogyasztunk. A készített ételeket elcsomagoljuk a résztvevőknek.